merhaba ben aranıza yeni katıldım. bu sene ücretli öğretmenlik yapıyorum ve 7 yıllık evliyim. 3.5 yaşında bir oğlum var eşimin ailesinden nefret ediyorum. eşim ailesine o kadar düşkün ki anlatamam 3 güne bir annesi çağırır yemeğe gider.artık ben bunlara alıştım ama çocuğumun olmasını istemediler eşimin abisi var bekar o evlensin ondan sonra olsun dediler ben de eşime dede olunca mı çocuk seveceksin dedim ve şuan 3.5 yaşında oğlum var deli oluyorlar benden daha çok seviyorlar ilk doğduğu zaman 1 hafta kucaklamadılar bile. mecbur olduğum için şu an çocuğuma kayınvalidem bakıyor. kreşe verdik durmadı. çalışmak zorundayım evde olunca evimde durdurmaz beni hep onun yanında olacaksın pazara bile birlikte çıkıyoruz. kayın peder emekli evden hiç çıkmaz. Allah tan ücretli öğretmenlik çıktı da biraz rahatladım bu işi kabul etmek zorundaydım ben ne kadar okumuş olsam de beni çok küçük görüyorlar çok sinir oluyorum yeri geliyor bunu yüzüme söylüyor benim oğlum olmasaydı evde kalırdın diyor. eltim öğretim görevlisi yanına geldiği zaman kahvaltısına kadar önüne getirir bir kelime etmez. her neyse uzatmayayım onları görmeye dayanamıyorum hele de akşama kadar çocuğumu bırakmak psikolojimi bozuyor kendimi motive etmeye çalışıyorum eşimin ailesidir falan diye ama olmuyor sabah onları düşünerek uyanıyorum akşam da onları düşünerek uyuyorum. evime gelmelerine bile tahammül edemiyorum. bundan 2 ay kadar önce kayınpederim beni s...... etti ondan sonra daha da soğudum nasıl onlardan biri olduğumu kabul edeceğim bilmiyorum. lütfen düşüncelerinizi bana yazın...