Lütfen bana yardım edin :( Lütfen..

EYLUL_BATU

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
8
3
16
Forumu sürekli takip ediyorum. Ama ilk defa yazıyorum. Yardıma ihtiyacım var Ben SAT 'a göre 8+4 günlük hamileyim. İlk gebeliğim. Fakat bebeğimin gelişimi çok yavaş, dün doktorumun söylediğine göre vücudunun ve kol bacak tomurcuklarının artık seçilmesi gerekiyormuş. Kalbi de çok yavaş ve düzensiz atıyor. Doktor cumaya kadar son süreyi verdi. Sakatlık riski de yüksek bu durumda dedi. Kalbi attığı için o da kıyamıyor. Fakat cuma günü bebeğimi benden alacaklar. Lütfen yardım edin böyle bir durumla karşılaşmış yada duymuş olan var mı? Ben doktora gitmeden biraz daha mı beklesem? Lütfen bişey yazarsanız çok sevirim. Çok mutsuzum

ben boyle seylerde en dogru karari doktorun verecegine inaniyorum doktoruna guvenmelisin bence zor bir karar ama durduk yere kimse bi cana son verelim demez

Teşekkür ederim yorumun için ; yasamayiseviyorum .. Doktorum da çok ilgili, bilgili biri. ama iş arkadaşlarım ben olsam gitmezdim doktora ölecekse karnımda ölsün, ben vebaline girmezdim dedikleri için çıkmazdayım Allahım sen yardım et

Ama seni zehirleye bilir karnında ölürse bence kontrollerini yaptır kesinlikle belki doktorundan bir iki hafta daha istersin ama git ve yavasta olsa kalp atısını duy

bence farklı bir doktor dene derım doktoruna guvenıyor olabılırsın canım ama ınsanız sonucta arkadasım benzer problem yasadı ve cok zor gunler atlattı farklı iki doktorla görüştü aynı fıkırde degıldıler ve bebegı suan cok saglıklı. ben farklı ıkı doktora gorun derım hemfıkırler ise ozaman dusunursun acele et ıkı doktora daha gorun devlete gıtme ılgılenmıyor heryer guzel guvenılır saglam bı hastaneye gıt ve baktır.Allah yardımcın olsun ınsallah evladın saglıklı olur sıkıntı olmaz.

bence farklı bir doktor dene derım doktoruna guvenıyor olabılırsın canım ama ınsanız sonucta arkadasım benzer problem yasadı ve cok zor gunler atlattı farklı iki doktorla görüştü aynı fıkırde degıldıler ve bebegı suan cok saglıklı. ben farklı ıkı doktora gorun derım hemfıkırler ise ozaman dusunursun acele et ıkı doktora daha gorun devlete gıtme ılgılenmıyor heryer guzel guvenılır saglam bı hastaneye gıt ve baktır.Allah yardımcın olsun ınsallah evladın saglıklı olur sıkıntı olmaz.

İnşallah . Bende iki özel hastanede muayne oldum malesef iki doktorun söyledikleri hemen hemen aynıydı, her ikisi de iki gün arayla şu gün gel aynı ise almamız gerekli dediler. İki doktorun aynı şeyi söylemesi de yıktı beni hiç ümit vermiyorlar, Arkadaşın atlatmış ne güzel rabbim ona bağışlasın, Allahım cümlemizin evladını sağlıklı dünyaya getirmemizi nasip etsin.

Lütfen başka bir doktora daha görünün. Ben de aynı hafta da doktora gittim üstten kontrol etti ve bebeğin ne kol ne de bacağı seçilir bu haftalarda. Kardeşim 10 haftalık ve ultrasonda bunların hiçbiri görünmüyor ki ona vajinal baktılar. Ultrasonda henüz bunları görme olasılığının çok düşük olduğuna inanıyorum. Bebeğimin kalp atış ritmi 156 çıktı 8. hafta da sizin ultrason grafinizde kaç yazıyor? Lütfen başka doktora gidin boşu boşuna alıyor olmazlar tabi ama aklınızda hiç soru işareti kalmasın..

arkadaslar bwnde daha once dusuk yaptigimdan biliyorum 8. haftada bekki basli standartlarin olusmasi gerekiyor demisti banada doktor ve okusmayinca sorun cikiyor demisti ve gercektende cikti ayrica kol bacagin cijacagi tomurcuklar belli oluyor iki aylik sonucta

Üstten ultrasonda net görünmediği ve küçük olduğu için alttan bakıyorlar, Malesef kalp atış ritmini bile göstermedi cihaz çok çok yavaş atıyor, Ama atıyor yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…