Şuan 15 haftalık hamileyim. 11+4 haftalık iken bebeğimin ense kalınlığına ve burun kemiğine bakıldı usg de hiç bir sıkıntı görülmedi ama içimiz rahat etsin diye daha garanti olan nifty testi yaptırdık aynı gün hemsire geldi doktorumun kliniginde kan aldı salı günü kan verdim perşembe günü ellerine ulaştı ayrıntılı anlatıyorum ki bu testi yaptıracak arkadaşlarım ona göre karar versinler. Bu arada yaptırdığım Firma genoks. 10.is gününde bana yeterli dna bulunamadı diye mail geldi ve benden ek 4 is günü istendi 4 gün sonra görevli aradı tekrar kan istedi bende paramın iadesini talep ettim bunun üzerine şüpheli sonuca rastlandigini bebeğimde cinsiyet kromozomlari ile ilgili sorun olabileceğini ilk çalışmada yüksek değer çıktığını ikincide ise ara değer çıktığını bu sebeple kesin tanı koyulamadigi söylendi. Ben paramın iadesi talebinde ısrarcı oldum ve param iade edildi. Lakin o günden beri yediğim içtiğim haram oldu kendi doktoruma tekrar muayeneye gittim usg de herşey yolunda şimdi amniyosentez yaptırmalı miyim bilmiyorum. Bu arada bu testi yaptırdığım için ikili test yaptirmamistim tabi onunda günü geçti. Bulunan kromozomlarda down sendromu vs incelendi mi onu da bilmiyorum anlayacağınız koca Bi boşluğun içindeyim şuan