Benim arkadaşlarımın hepsi değişik çağırsam sürekli sevgilim izin vermiyor dışarıya diyorlarSizde arkadaşlarınızla takılın. Boşverin onu üstüne düşmeyin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim arkadaşlarımın hepsi değişik çağırsam sürekli sevgilim izin vermiyor dışarıya diyorlarSizde arkadaşlarınızla takılın. Boşverin onu üstüne düşmeyin..
Üstüne düşmeyeyim zamana bırakayım bakalım bana koşarak gelecek mi böyle denemeliyim değil miBenim de eşim universitedeyken öyleydi.. arkadaslarimla vakit geciremiyorum senin yüzünden derdi kac defa ayrildi benden ben cok seviyordum ayrılmadım ben onlarla beraber vakit geçirmeye calistim.. esim de seviyordu demek ki o da bi sekilde anladi beni onu kisitlamaktan ziyade sevdigimle birlikte vakit gecirmek istedigimi.. şimdi evliyiz üni deki arkadaşları orda kaldi ki cogu zaman öyle olur.. bu erkek arkadisinizin sizi anlamasi anlayis ve sevgiyle olur zorla olmuyor yani unideki arkadaslar gecici oluyor hepsi oyle degil tabi ama sizi seviyorsa hayayinizda kalmak istiyorsa sizi uzmeden orta yolu bulabilmeli.. ha olmuyorsa siz de yormayın kendinizi sevdiginden eminseniz sizinle bir gelecek düşünüyorsa zamanla her sey yoluna giriyor ama geleceginiz yoksa ugrasmayin.
Evet dusmeyin kendi arkadaşlarınızla olmadi kendiniz gezin tozun evlenmek sevgililik gibi degil kesinlikle ve sorunlu bi iliski icin hic ugrasmayin hele sizinle ilgili bir gelecek düşünmüyorsa bosverin gitsinÜstüne düşmeyeyim zamana bırakayım bakalım bana koşarak gelecek mi böyle denemeliyim değil mi
Yapmaz tam aksine dengesizlik yaratir seni daha çok merak eder tabi içinde senin için bir duygu taşiyorsaTers tepki yapmasın
Şimdi dedim arkadaşlarına karışmayacağım artık nerde mutluysan orda ol kusura bakma dedimEvet dusmeyin kendi arkadaşlarınızla olmadi kendiniz gezin tozun evlenmek sevgililik gibi degil kesinlikle ve sorunlu bi iliski icin hic ugrasmayin hele sizinle ilgili bir gelecek düşünmüyorsa bosverin gitsin
Sevdiğini söylüyor ama hep kendi dediği işte dik başlıYapmaz tam aksine dengesizlik yaratir seni daha çok merak eder tabi içinde senin için bir duygu taşiyorsa
Böyle nasıl rahat oluyorsunuzSürekli mesaj yazmak
Gittiği yeri vs haber vermek bile abarti bence
Simdi ki ilişkiler cacık gibi
Olabilir ama sen bu sekilde onun icin ceptesin istersen bunu arastir tersine psikoloji...Sevdiğini söylüyor ama hep kendi dediği işte dik başlı
Rahat olucam diye insanlara rahatsizlik verecek durumda bir ruh hastası degilim malesefBöyle nasıl rahat oluyorsunuz
Ama bana neden vakit ayırmıyor neden hep onlar
Ne dedi ? Nasil tepki verdi yani bakalim iyice rahat mi davranacak yoksa senin uzuldugunun farkina varacak miŞimdi dedim arkadaşlarına karışmayacağım artık nerde mutluysan orda ol kusura bakma dedim
Sevindi ama zor Tutuyorum kendimiNe dedi ? Nasil tepki verdi yani bakalim iyice rahat mi davranacak yoksa senin uzuldugunun farkina varacak mi