• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana yardım edin ?

Evet fazlasıyla istiyordu. Siz ne sıklıkla görüşüyorsunuz? Ne kadar sürüyor bu? Siz mi ayarlıyorsunuz her seferinde o uyan taraf mi oluyor? Siz 3 4 gündür görüşmediniz atıyorum, seni özledim deyince hayır arkadaşımla olacağım mi diyor?
Bizim hafta içi derslerimiz var zaman bulursak 2 gün belki oda. Staja gidiyor sonra ordada o arkadaşları var yurtta da sınıfta da. Ben arkadaş konusunu açmayınca diyor işte seninle de şunu yapalım falan, ama ben gitme dedikçe gidiyor onların yanında daha mutlu,biz ikimiz olgun olunca ikimizde öyle oturuyoruz acaba yanımda mı sıkılıyor diyorum

Erkek arkadaşınla bir ilişkiden beklentileriniz farklı gibi görünüyor. Ne o değişir ne de sen. Bu senin için çok önemli bir sorun ki buraya yazmışsın. Mutlu olmak istiyorsan ayrıl ve sana daha çok vakit ayıran birini bul.

Erkek arkadaşınla bir ilişkiden beklentileriniz farklı gibi görünüyor. Ne o değişir ne de sen. Bu senin için çok önemli bir sorun ki buraya yazmışsın. Mutlu olmak istiyorsan ayrıl ve sana daha çok vakit ayıran birini bul.
Ama severken bırakamıyor insan katlanıyor

Acaba diyorum onun arkadaşlarının sevgilileri yok ya onlara mı ayak uyduruyor

Acaba diyorum onun arkadaşlarının sevgilileri yok ya onlara mı ayak uyduruyor
Eşimle ilk görüşmeye başladığımızda tüm arkadaşları bekardı ve sevgilileri yoktu. Ama gece gündüz birlikteydik, arkadaşları kızıyordu küsüyordu ama o umursamazdı bile. Tabii bu gece gündüz görüşmeler bir süre sonra beni bunalttı ve sınır koymaya başladım o ayrı. Yani erkek arkadaşınız arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi daha çok seviyor.

yazık benim sevgilim de mi böyle düşünüyor acaba? ben haftanın 7 günü arkadaşlarımla birlikteyim. gün içinde sürekli mekan değiştiririm ama mesela sabah kahvaltıyı arkadaşlarımla yaptıysam öğle yemeğini sevgilimle yerim sonra canım isterse onunla dururum istemezse arkadaşlarımın yanına kaçarım. o da aynı şekilde. sürekli birlikte olsak sıkılmayız ama böyle daha güzel. bazen özleyip çıkıp yanına gidip öpüp geri evime gittiğim olur, o da aynı. birbirinizi ihmal etmediğiniz sürece arkadaşlarıyla olmasının ne gibi bir sorunu olabilir? saksı mı bu adam evde otursun?

Eşimle ilk görüşmeye başladığımızda tüm arkadaşları bekardı ve sevgilileri yoktu. Ama gece gündüz birlikteydik, arkadaşları kızıyordu küsüyordu ama o umursamazdı bile. Tabii bu gece gündüz görüşmeler bir süre sonra beni bunalttı ve sınır koymaya başladım o ayrı. Yani erkek arkadaşınız arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi daha çok seviyor.
Sizinle vakit geçirmesi için ona nasıl davranıyordunuz belki bende öyle davransam görmek ister

yazık benim sevgilim de mi böyle düşünüyor acaba? ben haftanın 7 günü arkadaşlarımla birlikteyim. gün içinde sürekli mekan değiştiririm ama mesela sabah kahvaltıyı arkadaşlarımla yaptıysam öğle yemeğini sevgilimle yerim sonra canım isterse onunla dururum istemezse arkadaşlarımın yanına kaçarım. o da aynı şekilde. sürekli birlikte olsak sıkılmayız ama böyle daha güzel. bazen özleyip çıkıp yanına gidip öpüp geri evime gittiğim olur, o da aynı. birbirinizi ihmal etmediğiniz sürece arkadaşlarıyla olmasının ne gibi bir sorunu olabilir? saksı mı bu adam evde otursun?
Sürekli görüşmesi saçma değil mi herkes sevgilisiyle görüşmek ister bu tersi

Bizim hafta içi derslerimiz var zaman bulursak 2 gün belki oda. Staja gidiyor sonra ordada o arkadaşları var yurtta da sınıfta da. Ben arkadaş konusunu açmayınca diyor işte seninle de şunu yapalım falan, ama ben gitme dedikçe gidiyor onların yanında daha mutlu,biz ikimiz olgun olunca ikimizde öyle oturuyoruz acaba yanımda mı sıkılıyor diyorum

Arkadaşlarıyla ne yapıyor peki? Bir yerlere gezmeye, filme, oyun oynamaya filan gidin. Bu arkadaşlardan biri ve sevgilisi ile tanışın. Grup olursunuz. Siz de ayarlayabilirsiniz kendi çevrenizden. Bowlinge filan gidersiniz eğlence olur. Otur otur sıkılıyordur belki dediğiniz gibi.

Sürekli görüşmesi saçma değil mi herkes sevgilisiyle görüşmek ister bu tersi

yoo değil. bakın sizi hiç görmüyor veya görmek istemiyorsa bu sıkıntı. ama sizinle de görüşüyor sadece arkadaşlarına daha çok zaman ayırıyorsa bunda ben sorun görmüyorum. henüz genciz, biz de sizin gibi öğrenciyiz. sürekli dip dibe olmak bence bir süre sonra sıkıcılaşıyor. yaşlar büyük olsa neyse ama şu an cidden her günün tamamını birlikte geçirmeye başlasak sıkılırız biz.

arkadaşlarıyla oyun oynuyordur, içiyordur, saçmalıyordur yani olabilir bunlar. sizinle de sohbet etmeyi seviyordur mesela. buluştuğunuz 2 gün öyle boş boş oturmayıp eğleniyorsanız bence abartıyorsunuz.

Arkadaşlarıyla ne yapıyor peki? Bir yerlere gezmeye, filme, oyun oynamaya filan gidin. Bu arkadaşlardan biri ve sevgilisi ile tanışın. Grup olursunuz. Siz de ayarlayabilirsiniz kendi çevrenizden. Bowlinge filan gidersiniz eğlence olur. Otur otur sıkılıyordur belki dediğiniz gibi.
Arkadaşlarının evlerinde hep dışarı çıkmıyorlar sevgilileri yok ki

yoo değil. bakın sizi hiç görmüyor veya görmek istemiyorsa bu sıkıntı. ama sizinle de görüşüyor sadece arkadaşlarına daha çok zaman ayırıyorsa bunda ben sorun görmüyorum. henüz genciz, biz de sizin gibi öğrenciyiz. sürekli dip dibe olmak bence bir süre sonra sıkıcılaşıyor. yaşlar büyük olsa neyse ama şu an cidden her günün tamamını birlikte geçirmeye başlasak sıkılırız biz.

arkadaşlarıyla oyun oynuyordur, içiyordur, saçmalıyordur yani olabilir bunlar. sizinle de sohbet etmeyi seviyordur mesela. buluştuğunuz 2 gün öyle boş boş oturmayıp eğleniyorsanız bence abartıyorsunuz.
Bence bana daha çok zaman ayırması gerekir ben onun için canımdan bile vazgeçerken o bunu çok görüyor

Arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum. Benim erkek arkadaşım arkadaşlarına çok düşkün hergün onlarla vakit geçiriyor onların yanında mutlu ben sürekli bunun için sorun çıkarıyorum benimle neden görüşmüyorsun buluşalım gibi. Onların yanında mesajda yazıyor haberde veriyor hatta sen benim için daha değerlisin diyor, ben ne zaman karışmasam mutlu oluyor sevgi dolu oluyor. Ama elimde değil sürekli arkadaş olur mu. Yapma dedikçe inat gibi yapıyor. Çok ilgi gösteriyorum üstüne düşüyorum. Arasa çağırsa hemen gidiyorum. Sizce suç bende mi kaybetme korkusu bile yok artık kendimi kaybettim içimde hep sıkıntı çok değer vermekten hep düşünmekten yoruldum İyi olalım mutlu olalım yeter diyor ama insan zaman ayırmazmı ya benim suçum mu acaba bana zaman ayırmamasında
Bu yaptiklarinin tam tersini yapmalisin
Aradiginda cevap verme ,mesgule at, cok gec cevap ver
Hep mesgul görün hatta ol
Buluşamlim dediginde işim var de ertele
Çocuk icin cepte durumdasin bunu degistirmen lazim bu kadar kolay olmamalisin

Bu yaptiklarinin tam tersini yapmalisin
Aradiginda cevap verme ,mesgule at, cok gec cevap ver
Hep mesgul görün hatta ol
Buluşamlim dediginde işim var de ertele
Çocuk icin cepte durumdasin bunu degistirmen lazim bu kadar kolay olmamalisin
Ters tepki yapmasın

Benim esim de arkadaslarina cok duskun, valla ne yalan soyliyim arada iyi de oluyor kafa dinliyorum :)
Bence biraz rahat birakin, bu kiz beni niye aramiyor diye o dusunsun ;)

Benim esim de arkadaslarina cok duskun, valla ne yalan soyliyim arada iyi de oluyor kafa dinliyorum :)
Bence biraz rahat birakin, bu kiz beni niye aramiyor diye o dusunsun :KK66:
Üstüme düşer plan yapar mı bu sefer acaba

Açtığınız konular birbirinin aynısı
Kronik bi mutsuzluk edinmiş gibisiniz
Bu şekilde hayat zor geçer

Back
X