• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana yardım edin ?

Lutfen biraz empati yapin,ayni sekilde sizi kisitlamaya calissa?siz ne dusunurdunuz peki? ayyh bana nefes aldirmiyor kizlaar boguluyorum ,diye konu acardiniz:)
size olan ilgisinde bi problem yoksa,vakit ayiryorsa size yeteri kadar, bunlari soylemeye hakkiniz yok..
Diyorum ya arkadaşlarıyla hep bana sadece haber veriyor aynı üniversitedeyiz ama görüşmemiz iki gün anca

Sürekli arkadaşlarıyla olunca insan böyle davranıyor
Sizi ilgilendiren bir durum yok. Siz onun sahibi değilsiniz. Size gereken zamanı ayiriyorsa kalan zamanda isterse ugandaya gider, isterse marslilarla okeye döner. Yok sizi ihmal ediyorsa ve sikayetciyseniz, buna rağmen ihmal devam ediyorsa zaten onun için öneminiz yoktur ayrılın. Zorla güzellik olmaz.

Bence akışına bırak. Biraz kendini çek. Yani her çağırdığında senin koşmayacağını bilsin. Belki de bu sefer o sana uymaya çalışır.
Bunu çok denedim ama bi gün sonra yine kendime dönüyorum hep arkadaşlarınlasın gitme diyorum gidiyor bu sefer kendimi tutacağım bakalım

Diyorum ya arkadaşlarıyla hep bana sadece haber veriyor aynı üniversitedeyiz ama görüşmemiz iki gün anca
Yinede fazla buyutuyorsunuz bence,zaten daha sevgilisiniz oyle surekli gorusup konusup,mic mic bir iliski yasamayin erkenden tuketmeyin bazi seyleri..

Sizi ilgilendiren bir durum yok. Siz onun sahibi değilsiniz. Size gereken zamanı ayiriyorsa kalan zamanda isterse ugandaya gider, isterse marslilarla okeye döner. Yok sizi ihmal ediyorsa ve sikayetciyseniz, buna rağmen ihmal devam ediyorsa zaten onun için öneminiz yoktur ayrılın. Zorla güzellik olmaz.
Bana 2 gün ayıryor sadece

Bunu çok denedim ama bi gün sonra yine kendime dönüyorum hep arkadaşlarınlasın gitme diyorum gidiyor bu sefer kendimi tutacağım bakalım
Bide oyle surekli gitme etme demeyin sakin,gitmeyecegi varsada inadina gider daha cok baglanir..sana guveniyorum msji verin adama,rahat olun biraz en azindan deneyin:)

Bide oyle surekli gitme etme demeyin sakin,gitmeyecegi varsada inadina gider daha cok baglanir..sana guveniyorum msji verin adama,rahat olun biraz en azindan deneyin:)
Gerçekten öyle ya gitme diyorum gidiyor hergün gidilir mi diyorum yine gidiyor ama ses çıkarmasam benden iyisi yok ama insanda bi yere kadar susuyor

Sorun yapmadığınız da nasıldı sizi görmek istiyormuydu

Evet fazlasıyla istiyordu. Siz ne sıklıkla görüşüyorsunuz? Ne kadar sürüyor bu? Siz mi ayarlıyorsunuz her seferinde o uyan taraf mi oluyor? Siz 3 4 gündür görüşmediniz atıyorum, seni özledim deyince hayır arkadaşımla olacağım mi diyor?

Back
X