• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Bana Yardım Edin. :(

Afedersiniz ama ortada bir sapık var. Siz kalkıp kıyameti kopracağınıza burada konu açmışsınız. Nasıl sakin kalabildiniz? Sizin yerinizde olsam otobüsten indiğim gibi soluğu savcılıkta alırdım. Neyin susması bu, beyin suçluluğu?

Arkadaşımın yuvasını yıkacağım...vs. Bunu düşünmesi gereken sizsiniz bence. Biraz kendi gururunuzu düşünün lütfen. Çekimser kalırsanız türlü iftiralara maruz kalacaksınız, benden söylemesi.

Gerçekseniz tabi.

Nasıl insanlarla muhattapsınız yahu?
Çoooook can ciğer arkadaşınızın kocası bir anda size cinsel organ resmi atma ihtiyacı duyuyor. Hiç korkmuyor? Çekinmiyor.
Siz de arkadaşınızın böyle bir sapıkla mutlu mesut yaşamasına devam etmesini izleyip foruma konu açıyorsunuz.
Devrelerim yandı!

Ben konuya inandım, kafa bulmak isteyen daha farklı bişey bulurdu diyorum.

Ben şahsen arkadaşıma söylemem , bunu yapan adam her türlü yemini eder ve karısını inandırır. Karısıda çocuk var evli diye inanmak istediğine inanır yani kocaya.
Bıde ayartan iftira atan olmiyim sonucta.

O sapigada elimdekilerle dava açardim. Oki malini ortaya çıkarmış , hakimde savcida herkes görsün malın malını.

Sebep ben miyim diye düşünmeyin maalesef bazı manyaklar bir gülümseme den bile malzeme çıkarır kendine. Adam olsa siz iş atsanız bile pas vermez rahat olun o yüzden .

Durum o kadar garip ki pek çok kişi konunun gerçekliğine bile inanmıyor. Bu konu çevrenizdeki insanlarla kolaylıkla paylaşıp fikir alabileceğiniz bir durum değil malesef. Yeni üyeyim evet. Sadece bu konuda insanların düşüncelerini öğrenmek istedim. Ben hala olayın şokundayım. Bir insan nasıl böyle bir cesarete sahip olabilir anlayabilmiş değilim. Konu sahibi kaybolmadı burada. Yazdıklarınızı okuyup durumu değerlendirmeye çalışıyor sadece. Üye olmasam da bu forum sıklıkla takip edip yorumları okuduğum bir yerdir. Konuyu buraya açmaktaki amacım da doğru yönlendirmeyi alabileceğim düşüncesindendir.

Yani adam sapik..
Bunu arkadasiniz bilmeli ama nasil..
O insanla cocuk yetistiriyor, bugun cuku sizde ise yaramamis ama yarin baskasinda yarayacak ve arkadasiniz aldatilacak.
Ne derece adi bi pislikle hayat arkadasi oldugunu bilmeye hakki var arkadasinizin.

Benim arkadaşıma da eski sevgilisi (evli) mesajlar attı.Arkadaşım reddetti diye aynen bu şekilde şeyinin fotosunu attı şeref yoksunu herif.
Hiç umulmadık bir hareketti.
Konu gerçek veya değil arkadaşımın yasadığı gerçek.
Ben inanırım o yüzden.
Böyle pislik olabiliyor demekki bazı hödükler.

Ben olsam ekran görüntüsü ile ispat eder arkadaşıma ve nişanlıma söylerdim.
Çünkü şuanda siz o adamla bir sır paylaştınız,korkunç derecede iğrenç.
Dökün ortalığa kim ne yaparsa yapsın.

Internette bi video vardi o geldi aklima "hiyar da cikabilirdi" :D

Bence direkt savciliga gidin fotoyu silmediyseniz:KK59:

Back
X