• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Bana Yardım Edin. :(

"Ay ben bamya sevmem ki hem bamya ile ilgili bir hatıramız da yok"diye yazsaydın.. Ay ne saçma durum o ya...konuya da inanmadım nedense
İnanılacak gibi değil, değil mi? İşte bu yüzden bu konuyu açıp sizlerden yardım istedim. Hayatımda ilk defa ne yapacağımı bilemediğim bir durumda kaldım. :(

Ay yok artik ya,yasamak neden zor olsun?
İcinizden arkadasinizla paylasmak geliyor mu? Geliyorsa elinizde somut bir kanit da var. Paylasin gorsun esinin ne mal oldugunu
Elin herifinin mükü yuzunden hayat neden zor olaun?
Arkadaşıma anlatmak istiyorum. Yıllardır birbirimizden hiçbir şeyi saklamadık. Hele böyle bir durum... :( Arkadaşımın dökeceği bir damla gözyaşı ateş olur yakar beni :(

„Hatira“ olarak cuk fotografi :KK48::KK48:
Ozledikce acar bakarim deseydiniz :KK51:aman arkadasim hemen esini bosar diyorsunuz ee zaten kalmasin boylesiyle evli.
Nisanlinizin bilmesine gerek yok, konuya nedense inanmadan inanmis gibi yorum yaptim.

Bence söyle yazık değil mi çocuğa arkadaşına sana böyle bir şey yaptıysa bu kadar aşağılık olabiliyorsa aldatır da.

zor olan kısmı nedir? ikileminizi anlatın bizde ona göre şaapalım.

yalnız ööğh. cinsel organlar hiç estetik değil. kusucam. elin herifinin. tövbeee

Arkadaşıma anlatmak istiyorum. Yıllardır birbirimizden hiçbir şeyi saklamadık. Hele böyle bir durum... :KK43: Arkadaşımın dökeceği bir damla gözyaşı ateş olur yakar beni :KK43:
Hadi hayirlisi diyelim o zaman
Sonuclari bekliyoruz bakalim napacak arkadasiniz

• Beğen
Reactions: KV_
İnanılacak gibi değil, değil mi? İşte bu yüzden bu konuyu açıp sizlerden yardım istedim. Hayatımda ilk defa ne yapacağımı bilemediğim bir durumda kaldım. :KK43:
Ben olsam o pisliği herkese rezil ederdim.Teshircilik bunun adı.Hem karısına söyler hemde mahkemeye verirdim.
Siz niye düşünüyorsunuz hala ne kaldı ki düşünecek?
Arkadaşınıza iyilik yapmış olursunuz söyleyerek

• Beğen
Reactions: KV_
zor olan kısmı nedir? ikileminizi anlatın bizde ona göre şaapalım.

yalnız ööğh. cinsel organlar hiç estetik değil. kusucam. elin herifinin. tövbeee
Bir yandan arkadaşınızın o iğrenç adamla birlikte olmasına müsade etmek istemiyorsunuz, diğer taraftan arkadaşınızın evliliğinin yıkılmasına sebep olacak kişi siz olacaksınız. Kardeşim dediğim arkadaşımı kaybedeceğim belki de..

Bir yandan arkadaşınızın o iğrenç adamla birlikte olmasına müsade etmek istemiyorsunuz, diğer taraftan arkadaşınızın evliliğinin yıkılmasına sebep olacak kişi siz olacaksınız. Kardeşim dediğim arkadaşımı kaybedeceğim belki de..

sebep siz mi olacaksınız? ne alaka. siz değil x olsaydı belki ona da atardı foto.

ayrıca sebep olan kişi o herifin ta kendisi.

ayrıca arkadaşınızı niye kaybediyosunuz?

Allah aşkına ne kadar abartıyosunuz. yani adamın yaptığını değil de sizin ne yapmanız gerektiği konuda...

Bu kadar can diğer dostsunuz ve adam bunu eşine atacağınızı hiç düşünmeden cesaret ediyor he canım he!

Sizle ne alakası var yahu atın arkadaşınıza yazışmaları anlar zaten.sizmi istediniz adamın bamya fotosunu?Aman ne evlilik..

Gerçekler hiçbir zaman saklanamaz değil mi? Er ya da geç bu durum ortaya çıkacaktır. Belki bunu gruptaki başka bekar arkadaşlarımıza da yapmıştır. Bilemiyorum... Arkadaşımın böyle bir adamla yaşamasına da müsade edemeyeceğim. Aslında anlamak istediğim galiba yapmak istediğim şeyin yanlış olmadığıydı. Mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim. Daha sonra sonuçlarını sizinle paylaşıyor olacağım.

Ne iğrenç bir insan o:olamaz: Bir daha görüşme derim. Telefonunu engelle. Bağlantıyı kopar.

Arkadaşınla dostluğunu bitirmek istemiyorsan yalnız onunla mesajlaş. Ama konuyu asla kocasına getirmesine izin verme, onunla ilgili bir şey de sorma bence.

Ama ben senin yerinde olsam asla o adamla bir daha aynı ortamda yan yana gelmem. Arkadaşına da söyleme bence, ilerde zaten bu tür insanlar mutlaka bir sorun çıkarır, ama evliliği bitireceğini söylüyorsan bir daha düşün, içten içe seni suçlar. Allah ikinizin de yardımcısı olsun.

-İşten bulduğumuz her fırsatta birbirimizi ziyaret eder hasret gideririz.Tabi bu durum evlendikten sonrada hiç değişmedi.

- Eşi de ne benim onu ziyaretime sıkıntı yarattı ne de onun beni ziyaret etmesine.

- Bu sene de yine tatilimizi birlikte geçirdik ama sonu benim için hiç keyifli bitmedi.

gerçekseniz eğer belki de, artık çık git hayatımızdan bi rahat ver demeye çalışmış da olabilir :KK14:

Back
X