- Konu Sahibi Yasamakcokzor
Burada da oluyor mu öyle şeyler. Daha yeni üye oldum, trolluk burada da olabilir tabi. Gerçi çok tuhaf bir durum her şey olabilir.Tabi ki konu sahibi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada da oluyor mu öyle şeyler. Daha yeni üye oldum, trolluk burada da olabilir tabi. Gerçi çok tuhaf bir durum her şey olabilir.Tabi ki konu sahibi![]()
Bu arada trol denmiyor mu bunlara?Arkadaşlar bu bir virüs olabilir mi?
Virüs değildir olmaz daBurada da oluyor mu öyle şeyler. Daha yeni üye oldum, trolluk burada da olabilir tabi. Gerçi çok tuhaf bir durum her şey olabilir.
Suçlama değil de tahmin yürütüyoruz. Gerçi Türkiye'de o kadar manyak var ki doğru olabilir.Virüs değildir olmaz dakonu sahibi trol olabilir. Ama trollükle suçlamak yasak bildiğim kadarıyla ama olabiliyor
![]()
Artık her şeye açığızSuçlama değil de tahmin yürütüyoruz. Gerçi Türkiye'de o kadar manyak var ki doğru olabilir.
Artık her şeye açığız![]()
Böyle bir durumda bu ne cesaret adam yolluyor? Arkadaşına söylemesinden de mi çekinmiyor? Bu bir tacizdir, şikayet edilmeli ki bu kadar rahat olunmamalı. (gerçekse)
Yav Whatsapp grubunda biri seyinin resmini paylaşmış ya soruşturma açıldı ilçenin müdürler grubu muymus neymis ona istinaden espiri yapayım dedim. Bence troll. Değilse de bize sorasiya kadar arkadaşına haber verirdi.fotoğraf mı? konu sahibi mi?
Neden kocası iradesiz bir mal mı? Her kışkırtana giderse yandı... Bunu düşünürse de kendi midesizliği olur.Gerçekse arkadaşının içine şöyle bir kuşku düşebilir, kocamı o kışkırtı diye.
Yav Whatsapp grubunda biri seyinin resmini paylaşmış ya soruşturma açıldı ilçenin müdürler grubu muymus neymis ona istinaden espiri yapayım dedim. Bence troll. Değilse de bize sorasiya kadar arkadaşına haber verirdi.
Durum o kadar garip ki pek çok kişi konunun gerçekliğine bile inanmıyor. Bu konu çevrenizdeki insanlarla kolaylıkla paylaşıp fikir alabileceğiniz bir durum değil malesef. Yeni üyeyim evet. Sadece bu konuda insanların düşüncelerini öğrenmek istedim. Ben hala olayın şokundayım. Bir insan nasıl böyle bir cesarete sahip olabilir anlayabilmiş değilim. Konu sahibi kaybolmadı burada. Yazdıklarınızı okuyup durumu değerlendirmeye çalışıyor sadece. Üye olmasam da bu forum sıklıkla takip edip yorumları okuduğum bir yerdir. Konuyu buraya açmaktaki amacım da doğru yönlendirmeyi alabileceğim düşüncesindendir.
Orada biri işte bu virüs mü diye soruyor fotoğraf için. Bayağı kullanıldı bu espiri olarak hehe.ay pardon ya espriyi açıklatmak zorunda kaldım , o konuyu da bilmiyodum.. eskiden de benim haberim yok kuzenim göndermiş cevabı vardı
Bir de bu olayi anlatmak icin uye olmussunuz,nickinize baktim da,yasamak bunun icin mi zor? Delinin birinin mük fotosu yuzunden?
Şok olma sebebim o. Bugüne kadar beni rahatsız edecek bir durumla karşılaşmadım. Zaten böyle bir durumu hissetsem kendimi geri çeker onun olduğu ortamlara girmezdim bile. En ufacık falso hareketi olmadı.peki bugüne kadar teşhirciliğinin sinyalini hiç vermedi mi bu adam, pat diye nasıl oluyor ki