- 20 Nisan 2007
- 4.071
- 10.484
- 733
- 45
- Konu Sahibi buket231665
-
Demeyin.Dışardaki kadınlar da konu sahibinin kocası telefonunu evde bırakıp çıksın diye bekliyorlar üzerine atlamak için.
Aldattı falan diyor da, abarttıgını düşünüyorum şu an. İlkokul arkadaşını takip etse adam, aldattı diyecek potansiyel var konu sahibinde.Silmese şaşardım
Madem eşiniz etrafta gevşek gevşek gezen sorumsuzun biri, o halde karnınızdaki çocuk ne alaka?Telefonunu yanına almayan sorumsuz bir tipi savunuyorsunuz sonrada erkekler gevşek gevşek geziyor etrafta size bravoooo
Aldatmadıysa da eninde sonunda aldatır.Aldattı falan diyor da, abarttıgını düşünüyorum şu an. İlkokul arkadaşını takip etse adam, aldattı diyecek potansiyel var konu sahibinde.
Tasma takmak için yapmış. Eve bağlarım belki diyeMadem eşiniz etrafta gevşek gevşek gezen sorumsuzun biri, o halde karnınızdaki çocuk ne alaka?
Adam edecekmiş, yontacakmış. Yontulmuşunu bulacak kapasitesi yoksa demekTasma takmak için yapmış. Eve bağlarım belki diye
Telefonu yanında olsa anlayacaksın yani başka haltlar yemeye gitmesini, ortalığı ayağa kaldırıp kendi değerinizi dusurmussunuz. Küfürü saymıyorum bile.Ama oda neden telefonunu yanına almıyor ya başka haltlar yemeye gitmişlerse ben nerden bilicem insanın aklına hersey geliyo devir kötü gittiği yerin ödeme geçmişine bakiyim dedim karttan nakit ödedim diyo bana
Bu şekilde mi bagliyorsunuz kendinize?Telefonunu yanına almayan sorumsuz bir tipi savunuyorsunuz sonrada erkekler gevşek gevşek geziyor etrafta size bravoooo
Eve bağlama hayalleri suya düşer de en azından çocuğum için katlanıyorum der biraz da böyle takılır değişiklik olur. Hamilelik süresi malum, biraz da çocuğu için darlar.Tasma takmak için yapmış. Eve bağlarım belki diye
Adam bir yerde öldü mü kaldı mı kaza mı geçirdi diye düşüneceğine beni aldatmış mıdır diyor. Üstelik her yorum yapana tek tek soruyor beni aldatmış mıdır diye.Ne seviyosunuz adamlara köpek çekeyim etrafımda pervane olsun triplerini. Dünyadaki ilk hamile değilsiniz. Bi şey olacağı varsa tık diye oluverir haber verme fırsatı bile bulamazsınız. Abartmayın. Insanları yormayın. Kim olsa soğur...
Yontma taş devrini geçeli de çok oldu ama.Adam edecekmiş, yontacakmış. Yontulmuşunu bulacak kapasitesi yoksa demek
Keşke marangozdan uygun odun alsaydı. daha kolay yontardıAdam edecekmiş, yontacakmış. Yontulmuşunu bulacak kapasitesi yoksa demek
yontmadan cilalamaya başlamışYontma taş devrini geçeli de çok oldu ama.
Keşke söylemeseydin. Şimdi sipariş verecek çipli tasmayıEve bağlama hayalleri suya düşer de en azından çocuğum için katlanıyorum der biraz da böyle takılır değişiklik olur. Hamilelik süresi malum, biraz da çocuğu için darlar.
Tasmaya ortam dinlemesi yapan, görüntü aktaran bir çip takılabilir mi?
Gül alsaydı her yöne eğer bükerdi. Gitmiş kavak almış, bükmeye çalıştıkça kırılıyorKeşke marangozdan uygun odun alsaydı. daha kolay yontardı
Kocası gevşek gevşek gezmesin diye dedim ya link de mi verseydim?Keşke söylemeseydin. Şimdi sipariş verecek çipli tasmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?