Lütfen bana yardım edin!

Gzdylmzz

Farkedermi
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2012
66
0
36
İstanbul
Arkadaşlar 3 aylık bir ilişkim oldu 6 aydır tanışıyorduk peşimde koşuyordu ben tersliyordum falan en sonunda kuzenimin ısrarı üzerine(kuzenimin arkadaşı oluyor bu) onunla çıkmayı kabul ettim ve ilişkimiz başladı. Başlarda her şey güzeldi ama sonra ben buna aşık olmaya başladım (öyle güzel de tipi yok aslında ama gönül işte) ve aşırı ilgi göstermeye başladım haliyle benden uzaklaştı ters davranmaya başladı ayrılıklar, tartışmalar, huzursuzluklar üst üste geldi. Ben buna aşırı ilgi gösteriyordum hani ona göre de aşırı güzel bir kızım herkes söylüyor zaten onda ne buluyorsun diye onun arkadaşları bile böyle söylüyor ama sevdim işte ne yapayım? Acı çektim biraz, onsuz kaldım, sustum, çabaladım, dayandım. En sonunda gelip bensiz yapamadığını, kıymetimi anladığını falan söyledi bu önce kabul etmedim sonra dayanamadım tamam tekrar deneyelim dedim. Her şey güzel gidiyordu epey fotoğraf çekildik yağmur altında ıslanmalar falan aşkın doruk halini yaşıyorduk yani iyice bağlandım ben buna ama sanırım yine ilgiyi fazla kaçırdım bu bana soğuklaşmaya başladı. Dün gece konuşurken aşkım falan demiyordu sık sık adımla hitap ediyordu nedenini sordum cıvık cıvık sevmiyorum öyle dedi bende bir anlık sinirle ayrılalım dedim bitirdim hemen ardından pişman oldum gitme dedim ama tabii bunun g*t tavan yaptı gitti. Sonra ben az daha konuşunca biraz kafamızı dinleyelim dedi okey dedim. Bugün arkadaşlarım ona barışsanıza falan deyince afedersiniz ama s*kseler barışmam artık demiş. Ben anlayamadım bir yardım etseniz? Çok zor durumdayım çok seviyorum onu ama ne yapacağımı bilemiyorum lütfen yardım ediniz... :26:

kendiniz söylemişssiniz sebeplerini..
zaten deli gibi aşık olmak büyük hata..hep bir tarafımızı uzak tutmalıyız karşı taraftan..

egosu tavan yapmış..
geri indirmek gerek tek çözüm bu..
sabırla ilgilenmeyin,umursamayın zor ama bunu başarrsanız kazanırsınız

Bir kadin basta begenmedigi, yanina yakistiramadigi kimselerle cikmamali sanirim. (=
Cunku cogu kadin duygusaldir ve zamanla karsimizdakini seviyoruz. Cevrenizdekiler sizi onun icin cok fazla goruyormus. Bu buyuk ihtimalle dogrudur. O da hak ettiginden daha buyuk bi odul aldigi icin simarmis olabilir. 3 aya baya sey sigdirmissiniz, ayrilikta dahil. Cok cabuk gelisen iliskiler hemen yoruyor malesef. Sizin yapacaginiz sey kendinizi cekmeniz. Biliyorum aciniz buyuk ve onun bu degisimini kabullenmek istemiyorsunuz ama karar vermisse ne yaparsaniz yapin size donmeyecektir. Ki tavri bu kadar cirkinken, sizin ona olan ilginiz ancak onu daha da simartip, sizi iyicene ezmesine sebep olur. Yolun basindan donulmesi belki daha hayirlidir? kim bilir..

kendiniz söylemişssiniz sebeplerini..
zaten deli gibi aşık olmak büyük hata..hep bir tarafımızı uzak tutmalıyız karşı taraftan..

egosu tavan yapmış..
geri indirmek gerek tek çözüm bu..
sabırla ilgilenmeyin,umursamayın zor ama bunu başarrsanız kazanırsınız

Sabırla bekliyorum o halde... Peki olur da gelirse, özür falan dilerse sizce nasıl davranmalıyım?

Bir kadin basta begenmedigi, yanina yakistiramadigi kimselerle cikmamali sanirim. (=
Cunku cogu kadin duygusaldir ve zamanla karsimizdakini seviyoruz. Cevrenizdekiler sizi onun icin cok fazla goruyormus. Bu buyuk ihtimalle dogrudur. O da hak ettiginden daha buyuk bi odul aldigi icin simarmis olabilir. 3 aya baya sey sigdirmissiniz, ayrilikta dahil. Cok cabuk gelisen iliskiler hemen yoruyor malesef. Sizin yapacaginiz sey kendinizi cekmeniz. Biliyorum aciniz buyuk ve onun bu degisimini kabullenmek istemiyorsunuz ama karar vermisse ne yaparsaniz yapin size donmeyecektir. Ki tavri bu kadar cirkinken, sizin ona olan ilginiz ancak onu daha da simartip, sizi iyicene ezmesine sebep olur. Yolun basindan donulmesi belki daha hayirlidir? kim bilir..

Çok doğru konuşmuşsunuz teşekkürler. Ama insan duygularını dizginleyemiyor ne bileyim anılar var fotoğrafları silemiyorum, tişörtü falan bende atamıyorum aldığı hediyeler var kıyamıyorum. Hala eskisi gibi olabiliriz düşüncesine sabitim şuan. Bunu kafamdan atmayı başarabildiğim gün unutmak için ilk adımı da atabileceğime inanıyorum fakat bu düşünceyi, bu hali hala kabullenemiyorum!?:5:

hiiic ilgilenme, eger barisilacaksa o lafi kullanan erkegin burnu fena bi surtulmeli
umursamiyo gibi yap,zaman gostericek herseyi

Son düzenleme:
Back
X