lütfen bana yardımcı olun-kandaki negatife rağmen hamile olabilir miyim?

berbur26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
75
2
86
Eskişehir
ben 2yıllık evliyim 9 aydır bebek istiyoruzz 1hafta önce doktora gittim kontrol amaçlıı bi sorun yok dedi kan aldıı hormonlarına bakalım dedi sonuç negatif 0,1 çıktı yumurtlama yok dedi klomen hap verdi ama daha kullanmadım adetim daha gelmedi için adetimde 2gün gecikti adetimden 1hafta öncesinden gebelik çıkarmıı benim hamile kalma şansımm varmııı çok merak ediyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuzz?

adetin 2 gun gecıktıyse evde test yapabılırsın.. yada kan tahlılı.. merakını gıder en azından.. bende adetıme 1 hafta kala baktırdım ama 2,39 cıktı. eger olurda gunum gecerse gene test yaptırıcam..

klomene ne zaman baslaman gerektiğini doktorun soyledı dimi canım benim..

evde yapacağın idrar testi sağlıklı sonuç vermeyebilir. kan tahlil yaptırırsanız daha sağlıklı sonuç alırsınız.

ben 2yıllık evliyim 9 aydır bebek istiyoruzz 1hafta önce doktora gittim kontrol amaçlıı bi sorun yok dedi kan aldıı hormonlarına bakalım dedi sonuç negatif 0,1 çıktı yumurtlama yok dedi klomen hap verdi ama daha kullanmadım adetim daha gelmedi için adetimde 2gün gecikti adetimden 1hafta öncesinden gebelik çıkarmıı benim hamile kalma şansımm varmııı çok merak ediyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuzz?

canım panik yapma daha kötü olursun. adetin strestende geçikmiş olabilir.
ama bence eczaneden test alıp denemelisin varsa çıkar zaten baktın sonuç negatif kanda baktırırsın sen içini ferah tut. hakkında hayırlısı olsun.

adetin 2 gun gecıktıyse evde test yapabılırsın.. yada kan tahlılı.. merakını gıder en azından.. bende adetıme 1 hafta kala baktırdım ama 2,39 cıktı. eger olurda gunum gecerse gene test yaptırıcam..

klomene ne zaman baslaman gerektiğini doktorun soyledı dimi canım benim..

klomene adetimin 5.günü başla dedi doktorumm benim 0,1 çıktı iştee o yuzden hamilelik olmaz die düşünüyom ama çok merak ediyom

klomene adetimin 5.günü başla dedi doktorumm benim 0,1 çıktı iştee o yuzden hamilelik olmaz die düşünüyom ama çok merak ediyom

tatlım soyle bır durum var.. ben bu topicte senın gördüğün sayıyı görüpte hamile olanları gördüm.. o yuzden gıt ya bı test al evde yap.yada daha güvenilir olarak kan testı yaptır kesın sonucu al. bosuna stres yaşama.

Back
X