:çok üzgünüm:Selam öncelikle....Ben 1.5 aya yakn bı zaman onceee sevgılımden ayrıldım daha dogrusu o bıraktııı..... 4 ayLık bır ılıskımız vardı... hayatımda ılk defa bu kdr cok sevmıs ve sevıldıgımı zannetmıstım... arkdslarım bana sorduklarında ılk defa boyle bırı cıktı hayatıma benı cok sevıyor benım ıcın herseyı yapıyor aman melıs nasıl mtlu olur dıye saba sarfedıyor hıc yanımdan ayrılmak ıstemıyor boyle seven olamaz derdım... 2 aya yakn ılıskımız cok gusel gıttı yanııı cok gusel gunler gecırıyordum aılemde bılıyordu her aksam o bıze gelır oturur sohbet eder ya da bı yerlere gıderdık.... bana bızım ılıskımız daha yenı olabılır ama bız senelık ılıskılere bedelız derdıı... sozler verdık yemınler ettık senı asla bırakmam benmkı sevgı deıl baska bır sey daha buyuk bırsey sana oyle deger verıorumkı kmseye veremem baska derdı.. senın her zaman yanında olucam derdı bana bılırsınız herkesın dedıı sozler..sonra yuzuk taktık aramzda ıkımız sımgesı olsun dıye askımızın..bana bu yuzuk yemınle takılır tabutla cıkar anca dedı. o calısıoo ben okuorum.. 2 aydan snra tartsmalar gercı ılk aylarda vardı ama son zamanlar cok sıklastı tartısmalar sıklastı ben cok kes ayrılmaı denedım ama o ıstemedı duselcek ddı..ınandım ama daha sonralar cok deıstı bende uzerıne gıttım sanırm..annesı ve babası hasta butun sorumluluk onun uzerındeydı bıde krız gelınce ıslerı yogunlastı artık bana zaman ayıramıoduu bnde uzuluodum artık eskı sevdıım ınsan yoktuu karsımdaa hersey derken bıde benmle ılıskı yasayamadı cok agladm telefonlarda kızardı baan uzulmemen ıcın ayrılmak ıstedı ben ısrar edınce barstk ama 10 gun surdu ve bıraktı benııı....sımdı cok acı cekıorum kac kere mesaj cektım cevap vermedı sonra uzun mesajar sonucu bana bıdaha rama benı bız ayrıldk donusu olmaz sevgım bıttı dıye mesaj cektı yıkılmıstm...15 gun aramadm ama dayanamaıp bu sefer arkdsmla beraber mesj yollattırdm ona o da arkdsma ınan cok mesgulum ıllakı sevıorum ama ısım okulum aılem bıde melısle ılgılenıcek vaktım yok benden umıdını kesmek zorunda yazmıs yanı ıstemıo artk benı attıgım mesajları okusanız sız bıle aglarsınız ama ooo 

bana yardım edın hala bı umut arıorum olmadıgı halde