lutfen banada yardim edin. Aldatiliyorum. Mail sifresini bulmam lazim...

dasli28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2016
59
19
38
35
Slm hanimlar,
Oncelikle aciklamaliyim ki bu benim 2inci uyeligim. Yillardir bu foruma uyeyim ve cok guzel dostluklar kazandim. Ama birazdan yazacagim icinde bulundugum durumu yeni uyelikle anlatmak istedim. Tabiki yonetci onayi ile.

10 yildan uzun suredir evliyim. Ilkokula giden bir cocugum var. Ikinci cocuguma hamileyim. Meger ne kadar normal bir hayatim varmis benim bur kac oncesine kadar. Gercektende duzgun bir evliligim vardi. Ama 10 larca yil bile yetmiyormus insanin kocasini tanimasina....

Bir kac ay evvel esimin hayatinda bir kiz oldugunu ogrendim. Yazismalarini okudum. Hep inkar etti halada oyle ana gercek oyle degil. Uc defa sans verdim ona ne olur yapma bitirme bu evliligi diye ama olmadi. Devam etti hala ediyor. Ama hala da inkar ediyor. Suan bile o kizla yazisiyor ben size yaziyorum. Zaten konusmuyoruz son gunlrrde kaldiramiyorum artik.

Uzun sure takip ettim yazismalarini. Ama simdi olmuyor sifrelrr degisti. Telefon kilitlendi vs.

Artik son noktayim ayrilacagim ama iste yinede son hamleyi yapmak istiyorum. Yazismalarini gormek aldigim kararin dogruluguna kanaat getirmek istiyorum. Bunun tek yolu kizin mail sifresini ogrenmek. Sonra zaren arayip kizlada konusup geri vericem sifrelerini.

Ne olur yardim edecek birileri ciksin bana da...

Bu durum once sadece ruhen zarar veriyordu simdi fiziksel olarakda zarar veriyor.

Telefondan yazdim. Aglayarak yazdim. Karisik olabilir lutfrn kusura bakmayin.

Öncelikle kızın mailine herhangi bir giriş yapmanız bilişim suçu olur. Sakın bu hataya düşmeyin. Önceki yazışmaları okuyup durumun ciddiyetinin farkında olduğunuza göre atomun yapısı üzerine konuşmuyorlardır. Gördüğünüz şeyler canınızı daha çok acıtabilir. Ya da hiç göremeyeceğinizi bildiğiniz için ayrılık kararını erteleyip kendinizi de kandırıyor olabilirsiniz. Zor bir durum. Allah kolaylık veersin.

Öncelikle kızın mailine herhangi bir giriş yapmanız bilişim suçu olur. Sakın bu hataya düşmeyin. Önceki yazışmaları okuyup durumun ciddiyetinin farkında olduğunuza göre atomun yapısı üzerine konuşmuyorlardır. Gördüğünüz şeyler canınızı daha çok acıtabilir. Ya da hiç göremeyeceğinizi bildiğiniz için ayrılık kararını erteleyip kendinizi de kandırıyor olabilirsiniz. Zor bir durum. Allah kolaylık veersin.

Hayir iste oyle degilmis. Gercekten bu konuya bende yarum yapsam heralde daha neyi gormek istiyorsun derdim ama degil iste. Gormeliyim. Iki cocugum olacak bu cok ciddi yoruyor insani ya diyorum bu inkarlar. O kadar zor ki. Evet suc biliyorum. Sonucunada raziyim inanin...

Hayir iste oyle degilmis. Gercekten bu konuya bende yarum yapsam heralde daha neyi gormek istiyorsun derdim ama degil iste. Gormeliyim. Iki cocugum olacak bu cok ciddi yoruyor insani ya diyorum bu inkarlar. O kadar zor ki. Evet suc biliyorum. Sonucunada raziyim inanin...
Siz niye ceza alacaksınız ki? Değer mi yani? Dersin ki 2 evladım var ayrılamam, anlarım ve saygı duyarım. Ama başkalarının hatası için cezalandırılmayı göze alabilmek hiç ama hiç mantıklı değil. Yarın öbür gün bir işe girmek istersiniz ve sırf bu yüzden olmaz. Üstelik mail şifresi kırmak, çözebilmek falan herkesin harcı değil. Lütfen çıkarın aklınızdan.

Kendinizde söylemişsiziz uzun süredir biliyormuşsunuz belli ki aranızda ki ilişki de bitmiş, bunu söylemek hiç hoş değil ama ne duruyorsunuz ? Size, gururunuza, bu sevgisiz aileye doğacak bebeklere yazık değil mi ?

O kadar israrla inkar ediyor ki. Kafami karistiran bu iste. Benim takip ettigim donemlerde aralarinda baslayan bir iliski yoktu ama esim kur yapiyordu kiza baya baya yani. Bilmiyorum allahim cildirmak uzereyim. Neden simdi. Neden ben hamileyken. Neyimiz eksikti. Halbuki ne kadar yolundaydi hersey...

Ya bir kendinize gelin!
Yazismalari gozunuzle gormussunuz ne yapacaksın kızın mailini
Ayrıl bu pislik ten boyle daha cok acı cekersin

Allah yardımcınız olsun

Eşinin mail şifresi olsaydı Daha kolay olurdu. Belki eşin şikayette edemezdi. Ama kızın şifresi zor iş. Yapılır belki ama yaptırımı cok haklıyken haksız duruma düşersin. Onun yerine kızla görüşsen?

sayet yasal delil ariyorsaniz bosanma sureci icin sanirim yasal yollarla istetilince mail sunucusunun server indan ortaya cikar hersey.

Eşinin mail şifresi olsaydı Daha kolay olurdu. Belki eşin şikayette edemezdi. Ama kızın şifresi zor iş. Yapılır belki ama yaptırımı cok haklıyken haksız duruma düşersin. Onun yerine kızla görüşsen?

Bunuda yapicam ama once emin olmaliyim diyorum. Bilmiyorum ya Allah kahretsin...

Canım direkt kıza ulaşabileceğin bir kanal var mı?
Normalde yüzgöz olunmaması adına bu seçeneğin es geçilmesi gerekiyor olabilir. Ama bilemedim, kıza ulaşsanız, konuşsanız? Evli olduğunu biliyor mudur eşinin, ne kadar eminsin, sorsan? Ya çok üzüldüm belki de şu an sağlıklı bi tavsiyede bulunamıyorum :(

Ya da uyandırma kimseyi, konuşma... Diğer yorumda arkadaş da demiş, bilişim suçu, değer mi?
Telefonu alma imkanın var mı eşinden? Kaybetmiş gibi yaptırsan, gitsen telefoncuda şifresini kırdırsan :(

Allah kolaylık, içine serinlik versin, kurtarsın seni bu araftan, huzura kavuştursun canım ya..

sayet yasal delil ariyorsaniz bosanma sureci icin sanirim yasal yollarla istetilince mail sunucusunun server indan ortaya cikar hersey.

Yok yasal delil filan istedigim yok. Cunku sonrasinda ayrilinca yani hicbirsey beklemiyorum. Hayatimda guvenebildigim tek erkek. Omrumu adadidugim insan cikacak hayatimizdan. Tek derdim dogru karar vermek.

Bunuda yapicam ama once emin olmaliyim diyorum. Bilmiyorum ya Allah kahretsin...

Ben yazdiklarinizdan tam anlayamadim. Ne konuda emin olmak istiyorsunuz?

Kizla yazistigini gördünüz mü? Esiniz nasil yalanladi. Hala yazistigini nerden biliyorsunuz?

Yani hem cok emin olarak yazisiyorlar diyorsunuz hem de emin olmak istiyorum diyorsunuz. Pek anlayamadim.

Zaten görmüşsünüz yazışmalarını daha fazla uğraşıp kendinizi hamileyken üzmeyin .Üzüldüm .Allah yardım etsin .

Canım direkt kıza ulaşabileceğin bir kanal var mı?
Normalde yüzgöz olunmaması adına bu seçeneğin es geçilmesi gerekiyor olabilir. Ama bilemedim, kıza ulaşsanız, konuşsanız? Evli olduğunu biliyor mudur eşinin, ne kadar eminsin, sorsan? Ya çok üzüldüm belki de şu an sağlıklı bi tavsiyede bulunamıyorum :KK43:

Ya da uyandırma kimseyi, konuşma... Diğer yorumda arkadaş da demiş, bilişim suçu, değer mi?
Telefonu alma imkanın var mı eşinden? Kaybetmiş gibi yaptırsan, gitsen telefoncuda şifresini kırdırsan :KK43:

Allah kolaylık, içine serinlik versin, kurtarsın seni bu araftan, huzura kavuştursun canım ya..
Suan belki normalden cok daha yogun yasiyirum duygularimi. Hic iyi degilim. Allahim hayirli olani nasip etsin ne kadar zormus.
Aslinda evet kizin teli var. Ama arasamda inkar eder gibi geliyor. Evet evli oldugunu biliyor esimin.

Back
X