• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen banada yardim edin. Aldatiliyorum. Mail sifresini bulmam lazim...

Vermez cunku bu normal bur daveanis olmaz bizde. Zaten sanirim o 3vreleri gectik dun aksam ayrilma istegimi soyledim muhtemelen gelmeyecek eve ben evdeyken
Sen ayrılacağım dedin ve adam eve gelmeyecekse sen bu evliliğin üzerini çiz, zaten bu kız olmaz başkası olur bununla mücadele edemezsin adam flirt ediyorum yatmıyorum birşey yok diyor ama gözü seni ve oğlunu görmediğine göre aşık olmuş bile, kızı ara avukata gidip boşanacağım seni de söyleyeceğim mahkemeye geleceksin yazışmalarınız yasal olarak incelenecek gör bakayım evli adamla sohbet güzelmiymiş de , unut bu şerefsizi çocuklarınla önüne bak lanet olsun de

Sen ayrılacağım dedin ve adam eve gelmeyecekse sen bu evliliğin üzerini çiz, zaten bu kız olmaz başkası olur bununla mücadele edemezsin adam flirt ediyorum yatmıyorum birşey yok diyor ama gözü seni ve oğlunu görmediğine göre aşık olmuş bile, kızı ara avukata gidip boşanacağım seni de söyleyeceğim mahkemeye geleceksin yazışmalarınız yasal olarak incelenecek gör bakayım evli adamla sohbet güzelmiymiş de , unut bu şerefsizi çocuklarınla önüne bak lanet olsun de

Kizi pazartesi arayacagim.

Eğr adamı boşıp donuna kadar almak istiyorsan yol belli takip et illa buluşuyordur çek resimleri aç davayı al tazminatı bunu yapamam aldatıldığıma eminm dersen aç yine davayı mahkemede konuşma dökümlerine bakın mesajlarını tesadüfen görmüştüm de hamileyim 2. Çocuğa de ağla iste tazminatı ama boşamak niyetin yoksa kendine eziyet etme görüp napcan hamilesin üzülmek mi istiyorsun

aldatildigini bile bile 2.cocuk bunu hic anlamiyorum.yazismalarini gorsen vazgeciremeyeceksin cunku ilk gordugunde hic bisey yapmamissin adamin ayagi yer tutmus bu kez gozunun onunde yapar.en iyisi kapa uzeri otur

Allah islah etsin kocanı yaziklar olsun ilk seneden sonra biraz kadindan heveslerini aldilarmi basliyorlar adilige. Allah yardimcin olsun allah o kocan olucak herife akil fikir versin 2 gunluk ye..oz icin yuvasini dagitiyor kafasini vursun taslara inşallah

Ben cidden anlam veremiyorum. Siz böyle bi şeyden suphelendıgınızı söylediniz ve o hala telefonu ısrarla saklıyorsa daha neyin ispatı gerekiyor. Avutmayın kendinizi. Yazışmaları okusanız bu seferde aralarında cinsel bi şey geçtiğine emin olmadan ayrılamam çünkü çocuğum var, yatakta basmadan ayrılamam çünkü çocuğum var falab filan diye yeni hedefler koyacaksınız bence kendinize. Çünkü amacınız durumu kabullenmeyi, gerçekle yuzlesıp bi karar almayı ertelemek sadece.

Durum bu noktaya gelmesine rağmen o kendini size ispatlamak için zorla telefonu gözünüze sokmaya yazışmaları okutmaya çalışmıyorsa, hala rahat rahat yazısmayı devam ettırıyorsa sizi aldatmakla kalmıyor aynı zaman da sizi ve bu evliliği kaybetmekten de hiç korkmuyor demektir. En azından bi gurup erkek işler bu noktaya gelince tırsıp ya biraz ara verir bu aldatma işine ya da tamamen sonlandırır, ağlar yalvarır yakarır kendini ispatlamak için doğru yanlış her yolu dener. Eşiniz zaten siz boşanın diye bekliyor,ona ayak bağı oluyorsunız size dair kaybetmekten korktuğu hiç bi şey yok.

Uc defa sans verdim ona ne olur yapma bitirme bu evliligi diye ama olmadi.

ya birine şans bi kere verilir. siz üç kere vermişsiniz. bu saatten sonra mailleri okusanız ne okumasanız ne? boşanın işte. bi de aldatan tarafa yalvarıyosunuz yani evliliği bitirme diye :/ onun size yalvarması lazım.

Aslında kendin yazmışsın
3 kez şans verdim yine aynı diye
Kızın mailini görmene bile gerek yok
Hamileyken çok daha zordur, Allah yardımcın olsun

O kadar israrla inkar ediyor ki. Kafami karistiran bu iste. Benim takip ettigim donemlerde aralarinda baslayan bir iliski yoktu ama esim kur yapiyordu kiza baya baya yani. Bilmiyorum allahim cildirmak uzereyim. Neden simdi. Neden ben hamileyken. Neyimiz eksikti. Halbuki ne kadar yolundaydi hersey...

Hii sanki esin diyecekti "evet ben seni aldatiyorum" diye.Hangi erkek bilerek böyle kendi rahatini bozar? Ki sende esin inkar ettiginden dolayi sans vermedin, sende rahatini bozmak istemedin. Hatta bir bebege care olarak görüp, bebek ile onu baglamaya calistin.

Bence en iyisi hic arastirma. Simdiye kadar sorun olmamis. Diziyi takip eder gibi onlarin konusmalarini takip etmissin. Simdiye kadarda bosanmadigina göre, o konusmalari gördügündede bosanmazsin. Sadece esindeki "yav ne yaparsam yapayim bu kiz benim ile asla bosanmaz" izlenimi güclendirirsin.

Son düzenleme:
O kadar israrla inkar ediyor ki. Kafami karistiran bu iste. Benim takip ettigim donemlerde aralarinda baslayan bir iliski yoktu ama esim kur yapiyordu kiza baya baya yani. Bilmiyorum allahim cildirmak uzereyim. Neden simdi. Neden ben hamileyken. Neyimiz eksikti. Halbuki ne kadar yolundaydi hersey...

ara kizi agzina geleni say,utanmaz ikisi de..
biri hamile karisini hice sayiyor,digeri gozgore gore yuva yikilmasina seyirci..
beni taslayanlar olur ama madem her turlu sonucuna razisiniz,hacker siteleri var,onlardan biriyle anlasip sifresini kirdirabilirsiniz kizin.

Tek yapilacak sey var. Bir avukata gidip olanlari anlatmak ve yasal yollardan cozmek. Adam biriyle surekli gorusuyorsa evini ve cocuklarini ihmal ediyorsa bunda fiziksel olarak aldatma olmasa da ev ile ilgili sorumluluklarini ihmal etme var esine gostermedigi ilgiyi baskasina gosterme var.

O kadar israrla inkar ediyor ki. Kafami karistiran bu iste. Benim takip ettigim donemlerde aralarinda baslayan bir iliski yoktu ama esim kur yapiyordu kiza baya baya yani. Bilmiyorum allahim cildirmak uzereyim. Neden simdi. Neden ben hamileyken. Neyimiz eksikti. Halbuki ne kadar yolundaydi hersey...[/QUOTE
itiraf eden erkek var mıdır acaba:KK14:ya da suçunu kabul eden hayır, ya inkar ederler ya da yağ gibi üste çıkmaya çalışırlar

yooo yanlış anlaşılma oldu
fiziksel özellikleri kastetmedim
kişilik özelliklerinizi kastettim
yani belki kendinize daha fazla güveniniz vardı, daha neşeliydiniz veya daha kaprisliydiniz, belki duygularınızı belli etmiyordunuz veya çok belli ediyordunuz
yani eşinizi cezbeden kişilik özelliklerinizi kastetmiştim

Ne yani, artik esini cezb etmiyor diye mi aldatiliyor konu sahibi? Bu bir nevi aldatmaya kilif bulmak degil mi?

Yazdigin seyler "kirmizi don" tavsiyesinin farkli türü degilmi? Sonucta aldatilma oldugunda, o evlilik artik kurtarilmaz. Ya bosanirsin, yada olayi kabul edip yasarsin. Sonucta adam konu sahibi özüne dönmedigi icin aldatmiyor, karakterinde bozukluk var oldugu icin aldatiyor.

Ne yani, artik esini cezb etmiyor diye mi aldatiliyor konu sahibi? Bu bir nevi aldatmaya kilif bulmak degil mi?

Yazdigin seyler "kirmizi don" tavsiyesinin farkli türü degilmi? Sonucta aldatilma oldugunda, o evlilik artik kurtarilmaz. Ya bosanirsin, yada olayi kabul edip yasarsin. Sonucta adam konu sahibi özüne dönmedigi icin aldatmiyor, karakterinde bozukluk var oldugu icin aldatiyor.

acaba tek yorumumu okuyup cevap yazmış olabilir misin?
bence zaten illa fiziki aldatma olması gerekmiyor
adamın başka bir kıza asılmış olması bile yeter bence evliliği bitirmek için (tabi büyük konuşmamak lazım, başa gelmeden anlayamayız tam olarak) bunları yazdım
fakat konu sahibi diyor ki çocuğum için....
"çocuğum için" için de farklı şeyler yazdım
ama konu sahibi emin olamıyor işte
o zaman ne yapalım
madem öyle sen bilirsin mi diyelim
soru köküne göre cevap vermek lazım
eğer bunlar yeterli değilse boşanmaya, devam etmek istiyorsa konu sahibi
bari dır dır a bir son verip, yapma etme demeye bir son verip özüne dönsün (fiziksellikten bahsetmiyorum), en azından!
en azından adamın "nasıl olsa avucumda" diye düşünmesine bir son versin

şu yazdıklarımın, kırmızı donla ne alakası var???

ayrıca
burada hatalı olanın hatta daha farklı kelimelerle tabir edilmesi gereken kişinin eş olduğunu hepimiz biliyoruz, yazmaya gerek dahi görmedim

acaba tek yorumumu okuyup cevap yazmış olabilir misin?
bence zaten illa fiziki aldatma olması gerekmiyor
adamın başka bir kıza asılmış olması bile yeter bence evliliği bitirmek için (tabi büyük konuşmamak lazım, başa gelmeden anlayamayız tam olarak) bunları yazdım
fakat konu sahibi diyor ki çocuğum için....
"çocuğum için" için de farklı şeyler yazdım
ama konu sahibi emin olamıyor işte
o zaman ne yapalım
madem öyle sen bilirsin mi diyelim
soru köküne göre cevap vermek lazım
eğer bunlar yeterli değilse boşanmaya, devam etmek istiyorsa konu sahibi
bari dır dır a bir son verip, yapma etme demeye bir son verip özüne dönsün (fiziksellikten bahsetmiyorum), en azından!

en azından adamın "nasıl olsa avucumda" diye düşünmesine bir son versin

şu yazdıklarımın, kırmızı donla ne alakası var???

ayrıca
burada hatalı olanın hatta daha farklı kelimelerle tabir edilmesi gereken kişinin eş olduğunu hepimiz biliyoruz, yazmaya gerek dahi görmedim

Iste senin ile celistigimiz konu bu kirmizili yazdigin seylerde. Konu sahibi ne yaparsa yapsin, zaten esi bunu daima öyle görecek. Konu sahibi 3 defa uyarmis, hatta yalvarmis. Istedigi kadar kendini geri cekse bile adamin umrunda degil.

Senin tavsiyen monoton giden evlilikler icin iyi. Hani eger erkek, kadini birazcik olsada sevse, saysa. Adam iste bunlari zaten yapmiyor ve konu sahibi ne yaparsa yapsin, esi onu umursamaz, yada gururlu kadin olarak görmez.

Iste senin ile celistigimiz konu bu kirmizili yazdigin seylerde. Konu sahibi ne yaparsa yapsin, zaten esi bunu daima öyle görecek. Konu sahibi 3 defa uyarmis, hatta yalvarmis. Istedigi kadar kendini geri cekse bile adamin umrunda degil.

Senin tavsiyen monoton giden evlilikler icin iyi. Hani eger erkek, kadini birazcik olsada sevse, saysa. Adam iste bunlari zaten yapmiyor ve konu sahibi ne yaparsa yapsin, esi onu umursamaz, yada gururlu kadin olarak görmez.

bence senin bu yazdıkların, her ne kadar burası bir forum ortamı olsa da hamile ve aldatılan bir kadına bu kadar detaylı yazılmamalı
ayrıca demek istediğim kendini geri çekmesi değil
sanırım tam ifade edemiyorum
bizim bir kişiliğimiz vardır
fakat içinde bulunduğumuz durumlar kişiliğimizi etkileyebilir, kendimizden hiç memnun olmadığımız bir hale bile sokabilir
böyle durumlarda insan kendi özüne dönebilirse hem kendini daha çok sever, hem de çevresi bundan etkilenir
genellikle evliliklerde, hatta ilişkilerde
kıskançlık aşktan daha uzun sürer
eğer konu sahibi artık eşine bir nevi yalvarmaya son verip
kendi özüne dönüp, kendini ön plana çıkarabilirse
bu evlilik bundan mutlaka etkilenir

uyarmak, yalvarmak dediği şeye son vermeli işte bence
umursamamalı artık ya da en azından umursamıyor görünmeli
ama kırgın gibi değil, gerçekten umursamıyor gibi

ama bak demiyorum ki bu şekilde devam etsin
bence zaten bitmiş aralarındaki ilişki
ama madem devam edecek bari gururuyla devam etsin, yalvararak, ağlayarak değil

ayrıca, az da olsa hiç yok değil
kocasını tekrar elde eden kadınlar var

(bunları doğru bulmuyorum, ben olsam böyle birşeyi tercih etmezdim, fakat konu sahibinin yazdıklarına göre yorum yapıyorum)

herşeyi açık açık yazmam gerekse
adam başka bir kadına asılmış, ne uyarısı, ne konuşması diye başlamam gerekirdi...

bu arada, senin gibi seviyeli saygı sınırları içinde tartışabilen üyeleri çok seviyorumHoppa

Back
X