- 18 Ocak 2017
- 18
- 4
- 16
- Konu Sahibi sonbahar984
-
Dur şimdi de normal yorum yapıcam canıms ben de ikizler burcunun etkisi altındayım o başaktı sonra bana çok ezik geldi bir kere ikizleri başak taşıyamaz bir de güvenme ona yurtdışında seni aldatıyordur üzgünüm ama demek zorundayım :)
Başak burcu erkeğini de çekici bulmak yani sana demedim de komşu kız etkilenmişseben de bunu yazıcaktım da dedim üzmeyeyim.
yurtdışında aldatmıştır bence de. zaten şeytan tüylü oluyorlar komşu kızıyla bile kaynaşıyor, yurtdışında neler yapar bilemedim bile.
Şu cümlenin sonuna kadar katılıyorum SephSen nasıl ikizlersin bee, ikizler kadını dediğin her burcun erkeğini peşinde koşturma kapasitesine sahiptir.
Başak burcu erkeğini de çekici bulmak yani sana demedim de komşu kız etkilenmişseçoğu türk erkeği yurtdışında aldatıyor duyumları alıyoruz buna burç yönünden bakamayız ama şöyle ki başak erkeği ömür törpüsü ikizler kadınları da gidip bunlarla evleniyor kaç çift duydum ya kendi elinizle mi ölüm fermanınızı imzalıyorsunuz hanımlar kendinize gelin
Aynenkesinlikle ikizler kadını dediğin koşmaz koşturtur.
sosyal ağdan tanışmakla evliliğe tereddütsüz evet diyememe ne alaka anlamadım?
tinderdan falan tanışmadıysanız, abartmış biraz, sonuçta tanışma aşamasında o önyargıyı kırıp ilerlemişsiniz ve şu an birbirinizi tanıyorsunuz ona göre bakmalı tanıştığınız yere göre değil saçmalık.
burçlara gelince burç kısımları ne kadar doğru bilemiyorum herkes burç özelliklerini göstermiyor biraz batıl inanç gibi ama yine de bişeyler diyeyim. başak burcu erkeği çekilecek dert değil, kendi mükemmelliğe takıntılı, seçtiği kadınlarda da mükemmellik arayan, hiçbir şekilde memnun olamayıp adım atamayan kararsız, kendini geride tutan sürekli kadınların onun üzerine atladığı bir tiptir başak burcu erkeği.
bana göre fazla materyalist, gösterişçi ve duygusuz. ben de ikizlerim ve yükselenim başak ama yine de içim şişmişti başak erkeği ile. dıştan çekici içten fos geliyor bana başak erkekleri. o yüzden ketumlar ki içlerinin fosluğu ortaya çıkmasın, havalı dursun.
kaçarsan bu tipler kovalamaz. öyle bir durum var. sen ne istiyorsun, nası biriyle istiyorsun, onun için duyguların yeterli mi ona karar ver. seviyorsan bile sürekli biri için çabalamak çok yorucu.
sosyal ağdan tanışmakla evliliğe tereddütsüz evet diyememe ne alaka anlamadım?
tinderdan falan tanışmadıysanız, abartmış biraz, sonuçta tanışma aşamasında o önyargıyı kırıp ilerlemişsiniz ve şu an birbirinizi tanıyorsunuz ona göre bakmalı tanıştığınız yere göre değil saçmalık.
burçlara gelince burç kısımları ne kadar doğru bilemiyorum herkes burç özelliklerini göstermiyor biraz batıl inanç gibi ama yine de bişeyler diyeyim. başak burcu erkeği çekilecek dert değil, kendi mükemmelliğe takıntılı, seçtiği kadınlarda da mükemmellik arayan, hiçbir şekilde memnun olamayıp adım atamayan kararsız, kendini geride tutan sürekli kadınların onun üzerine atladığı bir tiptir başak burcu erkeği.
bana göre fazla materyalist, gösterişçi ve duygusuz. ben de ikizlerim ve yükselenim başak ama yine de içim şişmişti başak erkeği ile. dıştan çekici içten fos geliyor bana başak erkekleri. o yüzden ketumlar ki içlerinin fosluğu ortaya çıkmasın, havalı dursun.
kaçarsan bu tipler kovalamaz. öyle bir durum var. sen ne istiyorsun, nası biriyle istiyorsun, onun için duyguların yeterli mi ona karar ver. seviyorsan bile sürekli biri için çabalamak çok yorucu.
ben de bunu yazıcaktım da dedim üzmeyeyim.
yurtdışında aldatmıştır bence de. zaten şeytan tüylü oluyorlar komşu kızıyla bile kaynaşıyor, yurtdışında neler yapar bilemedim bile.
Maalesef tinderdan tanistiksosyal ağdan tanışmakla evliliğe tereddütsüz evet diyememe ne alaka anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?