lütfen başak burcu erkeğiyle ilgili bir akıl verin:(

sonbahar984

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
18
4
16
9 aylık bir ilişkim vardı 2 ay sadace beraberdik sonra yurtdışına gitmek zorunda kaldı eğitim için.okdar çok değer verdimki .bir daha kimse senin kadar bana değer vermez diyor. her tartışmada her kavgada barışmak için ben adım attım. şuan evlilik mevzularını konuşuyoruz .bana evliliği düşündüğümde tereddüdsüz bi şekilde evet diyemiyorum diyo. çünkü maalesef bir sosyal ağdan tanışmıştık evlenmiyceksek niye devam ediyoruz mantığıyla ayrılma noktasına kadar geldik.
ben ikizler burcuyum çok tez canlıyım bugüne kadar dayanamayıp msj atan hp ben oldum.böyle yaptığım için gözünde okadar değersizleştim ki kaybetme korkusu yok artık. ama busefer değerimi anlasın diye adım atmasam mı? peşinden koşmasam mı? kaçan kovalanır lafına sinir olurdum ama sanırım bende artık inanmaya başladım neolur bi akıl verin..

sosyal ağdan tanışmakla evliliğe tereddütsüz evet diyememe ne alaka anlamadım?

tinderdan falan tanışmadıysanız, abartmış biraz, sonuçta tanışma aşamasında o önyargıyı kırıp ilerlemişsiniz ve şu an birbirinizi tanıyorsunuz ona göre bakmalı tanıştığınız yere göre değil saçmalık.

burçlara gelince burç kısımları ne kadar doğru bilemiyorum herkes burç özelliklerini göstermiyor biraz batıl inanç gibi ama yine de bişeyler diyeyim. başak burcu erkeği çekilecek dert değil, kendi mükemmelliğe takıntılı, seçtiği kadınlarda da mükemmellik arayan, hiçbir şekilde memnun olamayıp adım atamayan kararsız, kendini geride tutan sürekli kadınların onun üzerine atladığı bir tiptir başak burcu erkeği.

bana göre fazla materyalist, gösterişçi ve duygusuz. ben de ikizlerim ve yükselenim başak ama yine de içim şişmişti başak erkeği ile. dıştan çekici içten fos geliyor bana başak erkekleri. o yüzden ketumlar ki içlerinin fosluğu ortaya çıkmasın, havalı dursun.

kaçarsan bu tipler kovalamaz. öyle bir durum var. sen ne istiyorsun, nası biriyle istiyorsun, onun için duyguların yeterli mi ona karar ver. seviyorsan bile sürekli biri için çabalamak çok yorucu.

Ya bunun burcla ilgisi yok ki. 2 ay görüştüğünüz birini ne kadar taniyabilirsiniz? 9 aylık ilişkinin 7 ayı başka ülkelerde geçmiş zaten. Üstelik kavgalar olmuş. Evlilik konuşmak için zaten erken de, bence adam istemiyor. Yaş kaç bu arada?

Son düzenleme:
Konunuzu okumadım başlığa göre yorum yapmak istedim.
Erkek erkektir işte, çoğu odun, başakta olsa börtü böcükte olsa aynı aynıııı

Kaaaaç kaaaaç kaaaaç kaaaaç burda bazı arkadaşlarım başak erkeklerine olan husumetimi iyi bilir ama onlar banlı yoksa beni onaylayacaklardı

Dur şimdi de normal yorum yapıcam canıms ben de ikizler burcunun etkisi altındayım o başaktı sonra bana çok ezik geldi bir kere ikizleri başak taşıyamaz bir de güvenme ona yurtdışında seni aldatıyordur üzgünüm ama demek zorundayım :)

ben de bunu yazıcaktım da dedim üzmeyeyim.

yurtdışında aldatmıştır bence de. zaten şeytan tüylü oluyorlar komşu kızıyla bile kaynaşıyor, yurtdışında neler yapar bilemedim bile.

Bugün burçlardan gidiyoruz.
İkizler burcuyum, eski sevgilim başaktı. Ama bizde tam tersi evlenmek isteyen oydu, emin olmayan ben. Takıntılı, sıkıntılı, aşk böcüğü bir adamdı. İlişkiyi bitiren taraf ben oldum. Kabullenemeyen o.

Sen nasıl ikizlersin bee, ikizler kadını dediğin her burcun erkeğini peşinde koşturma kapasitesine sahiptir.

sen onunla soyal ağdan tanıştın da o seninle camide mi tanıştı? ne alaka ya. saçmalamış. siz de bu saçmalıkları yiyor muusunuz?
ayrıca birine çok değer vermek devamlı alttan almayı gerektirmez.

yurtdışında aldatmıştır bence de. zaten şeytan tüylü oluyorlar komşu kızıyla bile kaynaşıyor, yurtdışında neler yapar bilemedim bile.
Başak burcu erkeğini de çekici bulmak yani sana demedim de komşu kız etkilenmişse çoğu türk erkeği yurtdışında aldatıyor duyumları alıyoruz buna burç yönünden bakamayız ama şöyle ki başak erkeği ömür törpüsü ikizler kadınları da gidip bunlarla evleniyor kaç çift duydum ya kendi elinizle mi ölüm fermanınızı imzalıyorsunuz hanımlar kendinize gelin

Ne çektik başaklar olarak.
Şaka bir yana olayın burçlarla alakası yok. Bence adam sizinle hayatına devam edip etmeyeceği konusunda kararsız.

Burç olarak yorum yapacaksak. Detaylarda sizinle ilgili kafasını kurcalayan şeyler var. Mükemmelliyetçi tavrı varsa bazı konularda sizi yetersiz görüyor olabilir. Lakin karar verdiğinde cevabı ne olursa olsun, emin olun çok net ve kesin olacaktır.
Sizi kandırmadığı için sevinmelisiniz. Bu durum sizi tatmin etmiyorsa kesinlikle önünüze bakmalısınız.

ahah işte o erkek tipinden erkek tipine değişiyor. tipi varsa başak erkeğinin etrafında kız ordusu oluyor, atılgan olmadığından mıdır nedir artık bilmiyorum. ben telefonda bile bi ton kızın "bugün x yapalım mı" mesajlarını görmüştüm çüş dediydim bu kadar da kızlar yavşamaz ki bi erkeğe :))

valla ikizler kadını olarak sevgili bile olmadım ben çekemedim bu derece pasif bir erkeği. hem de bunlar çok küçükkendi daha toydum şimdi olsa parmağımda oynatırdım ahahah.

kesinlikle ikizler kadını dediğin koşmaz koşturtur.

Ben Başak burcunu tavsiye etmem temiz titiz falan değişkenlik gösteriyor burçta ama obsesifliği baki bir burçtur

kesinlikle ikizler kadını dediğin koşmaz koşturtur.
Aynen başak erkekleri de gidip ikizler kadınına aşık oluyor yani benimkinde şey vardı hani kendi mükemmel olacak kadın da mükemmel olacak ama adama muhtaç olacak bence hepsinde aynısı geçerli ataerkil kafalı bunların hepsi türk erkeği de tavsiye etmiyorum

Bir astrolog olaraktan cevabım,
Güneş venüsün etkisinde kalıp dünyaya küsmüş yıldızlar da kendi aralarında kavgalı olduğundan ve başak burçları da bu süreçten etkilenmiş çok kıskanç olmalarından ötürü çarpık karakterlilik söz konusu olmuş o da sizin sevgili olduğunuza denk gelmiş hepsi bu
Bu ayın sonunda güneş yüzünü dünyaya döndüğünde barışırsınız
Hey Allam yaa nelere kaldık.

Bence de basak burcu olmasi bosver, emin olamiyor diyorsun. İste burda vazgec! Dönerse senindir, dönmezse zaten hicbir zaman olmamistir.

Maalesef tinderdan tanistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…