- 18 Ocak 2017
- 18
- 4
- 16
- Konu Sahibi sonbahar984
-
Herhalde en dogru oldugunu dusundugum yorumlardan birisi sizinki.neyapmayaliyim peki.yine adim atan ben mi olmaliyim yoksa sadece beklemelimiyimNe çektik başaklar olarak.
Şaka bir yana olayın burçlarla alakası yok. Bence adam sizinle hayatına devam edip etmeyeceği konusunda kararsız.
Burç olarak yorum yapacaksak. Detaylarda sizinle ilgili kafasını kurcalayan şeyler var. Mükemmelliyetçi tavrı varsa bazı konularda sizi yetersiz görüyor olabilir. Lakin karar verdiğinde cevabı ne olursa olsun, emin olun çok net ve kesin olacaktır.
Sizi kandırmadığı için sevinmelisiniz. Bu durum sizi tatmin etmiyorsa kesinlikle önünüze bakmalısınız.
Maalesef tinderdan tanistik
Bu konuda bi suphem yok.beni aldattigini asla dusunmuyorum.gittigi bolge ozellikle kucuk biyer.farkettigim kadariyla bizim dusundugumuz gbi olmuyo o isler yurtdisinda daben de bunu yazıcaktım da dedim üzmeyeyim.
yurtdışında aldatmıştır bence de. zaten şeytan tüylü oluyorlar komşu kızıyla bile kaynaşıyor, yurtdışında neler yapar bilemedim bile.
O amacla tanismadik aramzda da en ufacik bisey olmadi.valla benim bildiğim direkt yatak arkadaşı bulma yeri değil mi orası öyle okudum netten. eğer o amaçla tanıştıysanız yani zaten evlenecek kadar çok sevmesi türk erkeği kafasıyla çok zor.
o tinder ile yurt dışında napmıştır kimbilir? bence siz de bu adamla evlenmeyi düşünmeyin.
Senle olmadığı belli de başkalarıyla olmadığı ne malum? Tinder hesabı olan başak burcu erkeği mi kaaaç kızım kaaaaç kaç kere bağırıcam sana burdanO amacla tanismadik aramzda da en ufacik bisey olmadi.
O amacla tanismadik aramzda da en ufacik bisey olmadi.
En dogru kararin vazgecmek oldugunu beklemek oldugunu biliyorum.ama nasil yapicam bilemiyorumBence de basak burcu olmasi bosver, emin olamiyor diyorsun. İste burda vazgec! Dönerse senindir, dönmezse zaten hicbir zaman olmamistir.
Bu konuda bi suphem yok.beni aldattigini asla dusunmuyorum.gittigi bolge ozellikle kucuk biyer.farkettigim kadariyla bizim dusundugumuz gbi olmuyo o isler yurtdisinda da
Dedigim gibi bu konuda guveniyorumyoo düşündüğün gibi oluyor aksine.
Dedigim gibi bu konuda guveniyorum
Bu yorumuna hak verdim:)sen ona bu konuda güveniyorsun.
ama o sırf tinderdan seninle tanıştı diye sana güvenmiyor bir şey olmamasına rağmen.
kişi kendinden bilir işi diyorum bu duruma ben. sen güveniyorsun kendin gibi sanıyorsun o güvenmiyor kendi gibi sanıyor çünkü.
En dogru kararin vazgecmek oldugunu beklemek oldugunu biliyorum.ama nasil yapicam bilemiyorum
Ben de bunu anlamıyorum. Nasıl bir boşluktasınız ki hemen bağlanıp kopamama sorunu yaşıyorlar.niye vazgecmeniz bu kadar zor??internetten tanistiginiz kisiye bu kadar asik olmak kolayda ayrilmak mi zor..bu konulara hic olumlu bakmiyorum o yuzden fazla bisey soylemek istemiyorum.bence bunu burca baglamak yerine sizle ilgili tereddutler duyan adamdan siz bin kati terettüt duyun.bu kadar güvenmenizde enterasan.burdan bakinca hic güven temin eden bir iliski gibi gözükmüyor..
ya herhalde bitek ben ikizler burcu değilim :)Bahane. Insanlar bi sekilde tanisir. Baska yerde tanissan ne fark edicek. Bence birbirinizi yeterince tanimiyorsunuz. Ve evlilik icin hazir hissetmiyordur bu yuzden de bahane uretmis sacma da olsa. Sende bu kadar ustune dusme bnde ikizler burcuyum. Hicbir zman taviz vermedim bu kadar. Birak o dussun pesine
Hala gec degil olabilirsin:))ya herhalde bitek ben ikizler burcu değilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?