lütfen başak burcu erkeğiyle ilgili bir akıl verin:(

Herhalde en dogru oldugunu dusundugum yorumlardan birisi sizinki.neyapmayaliyim peki.yine adim atan ben mi olmaliyim yoksa sadece beklemelimiyim

Maalesef tinderdan tanistik

valla benim bildiğim direkt yatak arkadaşı bulma yeri değil mi orası öyle okudum netten. eğer o amaçla tanıştıysanız yani zaten evlenecek kadar çok sevmesi türk erkeği kafasıyla çok zor.

o tinder ile yurt dışında napmıştır kimbilir? bence siz de bu adamla evlenmeyi düşünmeyin.

ben de bunu yazıcaktım da dedim üzmeyeyim.

yurtdışında aldatmıştır bence de. zaten şeytan tüylü oluyorlar komşu kızıyla bile kaynaşıyor, yurtdışında neler yapar bilemedim bile.
Bu konuda bi suphem yok.beni aldattigini asla dusunmuyorum.gittigi bolge ozellikle kucuk biyer.farkettigim kadariyla bizim dusundugumuz gbi olmuyo o isler yurtdisinda da

O amacla tanismadik aramzda da en ufacik bisey olmadi.

Dedigim gibi bu konuda guveniyorum

sen ona bu konuda güveniyorsun.

ama o sırf tinderdan seninle tanıştı diye sana güvenmiyor bir şey olmamasına rağmen.

kişi kendinden bilir işi diyorum bu duruma ben. sen güveniyorsun kendin gibi sanıyorsun o güvenmiyor kendi gibi sanıyor çünkü.

niye vazgecmeniz bu kadar zor??internetten tanistiginiz kisiye bu kadar asik olmak kolayda ayrilmak mi zor..bu konulara hic olumlu bakmiyorum o yuzden fazla bisey soylemek istemiyorum.bence bunu burca baglamak yerine sizle ilgili tereddutler duyan adamdan siz bin kati terettüt duyun.bu kadar güvenmenizde enterasan.burdan bakinca hic güven temin eden bir iliski gibi gözükmüyor..

En dogru kararin vazgecmek oldugunu beklemek oldugunu biliyorum.ama nasil yapicam bilemiyorum

Taktik veriyorum. Oncelikle kendini temizlige ver. İnternetten vb yerlerden komik video falan izle. Yuruyus yap. Kadinlar kulubunde olumlamayla ilgili bi yer var, inaniyorsan orayi takip et. Aklina onun gelmesine izin verme kisaca. Bende ise yariyor

Mantığına yatmamışsınızdır ondan ayak sürtüyodur. Mantığına uyanı bulunca sizi sallayacaktır.

Ben de bunu anlamıyorum. Nasıl bir boşluktasınız ki hemen bağlanıp kopamama sorunu yaşıyorlar.
Yapmayın Allah aşkına..nasıl bir anlam yüklüyorsanız, bi gözden geçirin anlam felsefenizi

Bahane. Insanlar bi sekilde tanisir. Baska yerde tanissan ne fark edicek. Bence birbirinizi yeterince tanimiyorsunuz. Ve evlilik icin hazir hissetmiyordur bu yuzden de bahane uretmis sacma da olsa. Sende bu kadar ustune dusme bnde ikizler burcuyum. Hicbir zman taviz vermedim bu kadar. Birak o dussun pesine

ya herhalde bitek ben ikizler burcu değilim :)

Benle netten tanistiysan netten konusmak kotuyse senin ne isin var o zaman sen nete hic girme nete her giren kadini basit sanacak kadar ahlaksiz misin? Eger niyetin ciddi degilse sana verdigim degeri geri almasini da bilirim. Sana bir hafta zaman otur dusun de sonrada ortadan kaybol. Yoklugun dokunsun bi, dogru karari versin. Ha basak burcu erkegi dersen hayatimda en buyuk kazigi yedigim allahin belasi eski sevgilim derim)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…