lütfen benden fikirlerinizi esirgemeyin :(

_umutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
590
80
123
Daha öncede buna benzer bir problemim vardı.olumsz eleştiriye hiç gelemiyordum sizlerle paylaşıp yardım istedim ve çok şükür şimdi her türlü eleştiriyi kaldırabiliyorum.Şimdi de bu çıktı.önceden ben kendime güveniyorum deyip kandırıyormusum meger.3. kez ehliyet sınavına giricem kaç aydır çalışıyorum hocanın söylediği tek birşey var.Artık kendine İNAN.
ama yapamıyorum ziraat müh. son sınıfım okul bitince işe girsem orda da basarısız olurum die düşünüyorum.Araba kullanmayıda başaramıycam die her seferinde korkarak biniyorum.hayatımı gercekten çok kötü etkiliyor.Bunları aşmak istiyorum artık.okuldaa hoca ismimi söylese kalbim agzımda atıyo sanki.
otobüste yanımda oturan kadına laf atmak isteyipde aynı cümleyi yol bitene kadar içimden tekrarlamşlığım var

araba kullanırken tek bir şeye odaklan dünya üzerinde neredeyse 3 milyar insan belki daha fazlasının arabası var çocuklarıda dahil edince neredeyse 4 milyar insan çeşitli araçlar kullanıyor..14-15 yaşındaki çocukların babalarının arabalarını kaçırmak suretiyle kullandığını düşünürsek ...eeee benim o veletlerden ne eksiğim var..ben hayli hayli kullanırım canıııııııııım...
sağlam telkin oldu ha.

Tatlım kendine sonsuz güven. Herkes 4-4lük değil. Bu da senin takıntı yaptığın bir konu. Kendi kendini telkinle başaramayacağın hicbirsey yok:)
SEVGİLER::)

evet doğrusu baya iyi oldu beni güldürdün inan ki bunu çok fazla yapıyorum araba kullanan kadınları çocukları gördükçe ben kesin yaparım filan böyle bi artistliklere giriyorum.iki dakika sürmüyo etkisi beynime kazıyamadm bi türlü.sakinm sakinm diyorum sürekli kullanrken iyice heyecanlanyrm bu sefer.

Tatlım kendine sonsuz güven. Herkes 4-4lük değil. Bu da senin takıntı yaptığın bir konu. Kendi kendini telkinle başaramayacağın hicbirsey yok:)
SEVGİLER::)
evet zaten şu takıntılarım olmasa.gercekten bende aşmak istiyorum artık.ailemin bana güvendiğini de hissedemiyorum ondan da oluyo sanırım.Allahtan nişanlım sıkca dile getirir istesen yapamayacağın şey yok diye. o da bunları söylemese diplerdeydim herhalde benden de sevgiler saygılar

eeeee adrenalin iyidir işte

herkes herşeyi anasının karnında öğrenmiyor çabayla sabırla cesaretle bir şekilde öğreniyor...o yüzden sende kendine telkin ver ve başar
haklısın cumartesi sınavım var tekrar o zamana kadar biraz olsun rahatlatmalıyım kendimi.farkındayım öyle olduğunun ama bir yanım hep eksiklik duyuyor.Bir işi bir kere başaramadm mı pes ediyorum hırs yapamıyorum

zaten iyi oldugundan 3. ye gircem.belki de daha fazlası.İşte bu cümle olmamalıydı beynimde.bu sefer yapacagıma inanmalıydım.ama olmuyoo
annem usta şofördür babamdan bile iyi fakat ehliyetini 4.de aldı..adamlar geçmiş olsun demişler geçtiğini o zaman anlamış..bak şimdi tek rakibi THY

Ben araba sürmeyi ogrendiysem herkes öğrenir :)
gerçekten ben çok panik bir insanım ama ben bile öğrendim biraz fazla alıştırma yap çevrende arabasi olan sana sakince öğretecek kimse yokmu ? Benim eşim ve abim bana öğretti ama nasıl öğretmek yanlış yaptıkça bagiriyorlardi ama en sonunda surmem dedim bagirirsaniz o zaman insan daha da panik oluyor eli ayağına dolaşıyor. O yüzden kesinlikle sakince öğretecek biri lazım :) En önemli konu ise kendine guvenmen lazım .Sen kendine güvenip yapabilirim demedigin sürece uzgunum ama yapamazsin .

Kendine inanarak her şeyi başarabilirsin.
Ben de senin gibiydim. Açıkçası evlenince açıldım

:)bende ehliyet için direksiyon sınavına bir kere girdim ve geçtim çok şükür. Hoca beni iyi rahtlatmisti ama. Yinede iki. Gün çalışma ile. Gecemiyecem korkusu vardı. Stresi yedi bitirdi bide sınav da. Geçtim araba başına bir rahat surmusum sanki 40yillik sürücü gibi:))şartlandı rma olacak diye biraz akışına bırakman gerek. Bende senin gibi. İdim bi çok konuda. Ama eşim. Çok rahat biri. Ve bir yılda bende. Onun gbi. Olmaya başladım relax :))

Senin sürenlerden neyin eksik. . Kendine inan ve güven. . Herkes başarıyorsa sende yaparsın. . Biz sana güveniyoruz

Yaparsın cnm benim bende panik oluyorum ama öğrendim kullanmayı eşim öğretti bi sıkıntı ehliyetim yok:))

Bu Dünya'da bir kadının isteyipte yapamayacağı hiç bir şey yok bu gezegenin en Güçlü varlıklarıyız ben sana inanıyorum sen yaparsın

Bu Dünya'da bir kadının isteyipte yapamayacağı hiç bir şey yok bu gezegenin en Güçlü varlıklarıyız ben sana inanıyorum sen yaparsın
ayy çok tatlısın ya destegin için sonsuz tesekkürlerimi sunmak istiyorum haklısın niye yapamayayım ki demi

valla kızlar bugun sizle konustuktan sonra gittim kursa araba kullanmaya.başta kasıldım yine biraz ama sonra yazdıklarınız geldi aklıma biraz rahatladım dogrusu.yarın son kez gidicem.iki gündür istop ettirmiyorum ya hadi hayrlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…