aaa bende öyle olucak diye düşünydm bugüne kadar evlennce daha konusgan olcm filan diye.tabi artk vazgectm bugunü dönüm noktası yaptmKendine inanarak her şeyi başarabilirsin.
Ben de senin gibiydim. Açıkçası evlenince açıldım
haklısın ben öğrenme faslını gectiğimi düşünüyorum.problem kendime güvenmekteydi.Ama onu da sayenizde atlatıyorum inşallah :))Ben araba sürmeyi ogrendiysem herkes öğrenir :)
gerçekten ben çok panik bir insanım ama ben bile öğrendim biraz fazla alıştırma yap çevrende arabasi olan sana sakince öğretecek kimse yokmu ? Benim eşim ve abim bana öğretti ama nasıl öğretmek yanlış yaptıkça bagiriyorlardi ama en sonunda surmem dedim bagirirsaniz o zaman insan daha da panik oluyor eli ayağına dolaşıyor. O yüzden kesinlikle sakince öğretecek biri lazım :) En önemli konu ise kendine guvenmen lazım .Sen kendine güvenip yapabilirim demedigin sürece uzgunum ama yapamazsin .
ne güzel o zaman şanslısın.zaten ilkinde gecemeyince baslıyo sorunlar tereddütler canım :):)bende ehliyet için direksiyon sınavına bir kere girdim ve geçtim çok şükür. Hoca beni iyi rahtlatmisti ama. Yinede iki. Gün çalışma ile. Gecemiyecem korkusu vardı. Stresi yedi bitirdi bide sınav da. Geçtim araba başına bir rahat surmusum sanki 40yillik sürücü gibi:))şartlandı rma olacak diye biraz akışına bırakman gerek. Bende senin gibi. İdim bi çok konuda. Ama eşim. Çok rahat biri. Ve bir yılda bende. Onun gbi. Olmaya başladım relax :))
canımm tesekkür ederim yaa.haklısın valla neyim eksik demiSenin sürenlerden neyin eksik. . Kendine inan ve güven. . Herkes başarıyorsa sende yaparsın. . Biz sana güveniyoruz
aaa bende öyle olucak diye düşünydm bugüne kadar evlennce daha konusgan olcm filan diye.tabi artk vazgectm bugunü dönüm noktası yaptm
iki gündür her konuda ben kendime güveniyorum diyorum.içimden degil dısımdan konusuyorum artık.olumsuzunu düşünmüyorum Allah izin verirse yapamıycagm hiç bişey yok.Bunları tekrarlıyorum ve cok mutluyum.Allah hepınzden razı olsun.farkında olmamı sagladıgınz için :)))En iyisi canım. Ama olmazsa da evlenince açılacaksın emin ol
Daha öncede buna benzer bir problemim vardı.olumsz eleştiriye hiç gelemiyordum sizlerle paylaşıp yardım istedim ve çok şükür şimdi her türlü eleştiriyi kaldırabiliyorum.Şimdi de bu çıktı.önceden ben kendime güveniyorum deyip kandırıyormusum meger.3. kez ehliyet sınavına giricem kaç aydır çalışıyorum hocanın söylediği tek birşey var.Artık kendine İNAN.
ama yapamıyorum ziraat müh. son sınıfım okul bitince işe girsem orda da basarısız olurum die düşünüyorum.Araba kullanmayıda başaramıycam die her seferinde korkarak biniyorum.hayatımı gercekten çok kötü etkiliyor.Bunları aşmak istiyorum artık.okuldaa hoca ismimi söylese kalbim agzımda atıyo sanki.
otobüste yanımda oturan kadına laf atmak isteyipde aynı cümleyi yol bitene kadar içimden tekrarlamşlığım var
evet illakiHerkesin kendinde eksik bulduğu ve takıntı yaptığı şeyler var.....
tesekkür ederm ama son yazdıklarımı okuduysanız artık daha pozitif yaklasıyorumbu konu hakkında kişisel gelişim kitapları araştırıp okuyabilirsiniz
ya da psikologa gitmenizi öneririm. zira hayat böyle geçmez...
şimdi gördüm.. tebrikelr .. :) olması gerektiği gibii :)tesekkür ederm ama son yazdıklarımı okuduysanız artık daha pozitif yaklasıyorumdurum o kadar vahim değil yani
amin :)otobüste camı kaparmısınız yada açarmısınız derken bende tedirgin oluyorum halbuki ne saçma bişi !
teşhisi koyuyorum panik bozukluğu demişti doktor
tedirgin ruh hali kendine güvensizlik vs vsallahtan ehliyet almayı başardım ama trafiğe çıkacak cesartim yok benimde
allah kolaylık versin bize ne diyim
aynen teşekür ederimmşimdi gördüm.. tebrikelr .. :) olması gerektiği gibii :)
son cümlende :Daha öncede buna benzer bir problemim vardı.olumsz eleştiriye hiç gelemiyordum sizlerle paylaşıp yardım istedim ve çok şükür şimdi her türlü eleştiriyi kaldırabiliyorum.Şimdi de bu çıktı.önceden ben kendime güveniyorum deyip kandırıyormusum meger.3. kez ehliyet sınavına giricem kaç aydır çalışıyorum hocanın söylediği tek birşey var.Artık kendine İNAN.
ama yapamıyorum ziraat müh. son sınıfım okul bitince işe girsem orda da basarısız olurum die düşünüyorum.Araba kullanmayıda başaramıycam die her seferinde korkarak biniyorum.hayatımı gercekten çok kötü etkiliyor.Bunları aşmak istiyorum artık.okuldaa hoca ismimi söylese kalbim agzımda atıyo sanki.
otobüste yanımda oturan kadına laf atmak isteyipde aynı cümleyi yol bitene kadar içimden tekrarlamşlığım var
tanıdığım bi kadının yanına oturdum merhaba nasılsınız dedim o da sordu sonra sustum.kadın öksürmeye basladı ama dakikada bir öksürüyo.hastasın herhalde teyze diye sorucaktım ama yol bitene kadar içimden tekrarladım.Bi daha öksürsün öyle sorayım filan die ama inene kadar kayıtsız bir sekilde oturdumson cümlende :
ne demek istedin anlamadım
ogrenilmis caresizlik..Daha öncede buna benzer bir problemim vardı.olumsz eleştiriye hiç gelemiyordum sizlerle paylaşıp yardım istedim ve çok şükür şimdi her türlü eleştiriyi kaldırabiliyorum.Şimdi de bu çıktı.önceden ben kendime güveniyorum deyip kandırıyormusum meger.3. kez ehliyet sınavına giricem kaç aydır çalışıyorum hocanın söylediği tek birşey var.Artık kendine İNAN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?