lütfen benden fikirlerinizi esirgemeyin :(

haklısın ben öğrenme faslını gectiğimi düşünüyorum.problem kendime güvenmekteydi.Ama onu da sayenizde atlatıyorum inşallah :))

ne güzel o zaman şanslısın.zaten ilkinde gecemeyince baslıyo sorunlar tereddütler canım :)

En iyisi canım. Ama olmazsa da evlenince açılacaksın emin ol
iki gündür her konuda ben kendime güveniyorum diyorum.içimden degil dısımdan konusuyorum artık.olumsuzunu düşünmüyorum Allah izin verirse yapamıycagm hiç bişey yok.Bunları tekrarlıyorum ve cok mutluyum.Allah hepınzden razı olsun.farkında olmamı sagladıgınz için :)))

Herkesin kendinde eksik bulduğu ve takıntı yaptığı şeyler var.....

bu konu hakkında kişisel gelişim kitapları araştırıp okuyabilirsiniz
ya da psikologa gitmenizi öneririm. zira hayat böyle geçmez...

otobüste camı kaparmısınız yada açarmısınız derken bende tedirgin oluyorum halbuki ne saçma bişi !
teşhisi koyuyorum panik bozukluğu demişti doktor
tedirgin ruh hali kendine güvensizlik vs vs allahtan ehliyet almayı başardım ama trafiğe çıkacak cesartim yok benimde
allah kolaylık versin bize ne diyim

amin :)
gercekten bende oyleydim ya müsait yerde inebilir miyim diycem sanki boğazıma düğümleniyodu.herkes bi açıgımı bulup gülecek gibi tabi yasamayanlara illa ki komik geliyordur bunlar ama dediğim gibi iki gündür o kadar ferahım ki.en ufak tereddüt etsem hemen tekrarlıyorum içimden.
"Ben kendime sonsuz güveniyorum"
hiç aklıma gelmezdi bu derece faydalı olacagı

Bugün ehliyet hocam bile söyledi gözlerinde pırıltı var hiç olmadığı kadar rahat kullandın diye.çok mutlu oldummm

son cümlende :
otobüste yanımda oturan kadına laf atmak isteyipde aynı cümleyi yol bitene kadar içimden tekrarlamşlığım var
ne demek istedin anlamadım

son cümlende :
otobüste yanımda oturan kadına laf atmak isteyipde aynı cümleyi yol bitene kadar içimden tekrarlamşlığım var
ne demek istedin anlamadım
tanıdığım bi kadının yanına oturdum merhaba nasılsınız dedim o da sordu sonra sustum.kadın öksürmeye basladı ama dakikada bir öksürüyo.hastasın herhalde teyze diye sorucaktım ama yol bitene kadar içimden tekrarladım.Bi daha öksürsün öyle sorayım filan die ama inene kadar kayıtsız bir sekilde oturdum tabi su anda bu yaptıgım cok sacma geliyo bana

Kızlarrr gectim sınavıı siz olmasanız kendıme inanmayı basaramazdm korkuyla girerdim . Rabbim hepinizden razı olsun.Ne muradınız varsa versin inşallah

ogrenilmis caresizlik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…