Lütfen beni rahatlatin arkadaslar bir bakin

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
12.501
20.721
398
35
Az once özel bi durumdan dolayi hayatimda ilk defa boylr bisry yasadim aglama krizine girdim elim ayagim titredi gozumun onu karardi ve bayildim ayildigimda ellerim uyusmustu bi muddet tutmadi aglaya aglaya resmen icim cikti esim zor sakinlestirdi. Eşimi cok seviyorum onla ilgili degil kesinlikle. Uzaktan akrabalarla ilgili herneyse. Korkum daha yeni yumurtlama donemini atlattim eşimle guzel degerlendirmsitik bu ay rahim filmi de cekilmistim. Tek korkum yasadigim bu sıkıntı ya bebegimin olmasina engrl olursa diye kendimi okadar suclu hissediyorum ki kac saat dua ettim eger Allahim bebegim varsa koru diye. Daha 11 gun var bata da. Kızlar beni rahatlatin nolir

Gülüm takma kimseyi ya. Bak ne güzel tedavimizi oluyoruz. Uzaktan akrabanın canı cehenneme. Belki yavrun vardır ne hırpalıyon kendini Allah aşkına

Gülüm takma kimseyi ya. Bak ne güzel tedavimizi oluyoruz. Uzaktan akrabanın canı cehenneme. Belki yavrun vardır ne hırpalıyon kendini Allah aşkına
Bu durum döllenmeyi engeller mi cok korluyorum vicdanım oyle sizladi ki ay Allahim nolur varsa koru. Sanirim butun stres birikti birden patladi bende hayatimda ilk kez boyle bisey yasadim o haldeyken bile karnimi tutuyorum Allahim varsa koru diye cok sagol canim benim destegin icin

Amaaaan boşver akrabamış ne takıyorsun. Ağlama krizleri falan değmez. Bişey olmaz canım benim eğer yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap bebişler tutunuyor. Ama sen yine de bu krizi bidaha tekrarlama.

Üzme kendini iki sümüklü için yahu.. İnşallah yeğenim karnındadır :) teyze edersn bni :)

Neden engel olsun ki bende cok stresli bir insanim normalde cabuk sinirlenirim valla hamilr kaldigim donemlerde benimde oldu boyle sinirlenmelerim

Canım bişey olmaz Allah'ın izniyle korkma. Bende ilk gebeliğimde bebeğimin varlığından haberim yoktu ve sabaha kadar ağlamıştım . Balayındaydık yaylada eşim kıskançlık krizine girip beni üzmüştü baya . Hayatımda o kadar ağlamamıştım . Çok şükür kızım yanımda şimdi uyuyor. İçini ferah tut inş bi bebiş sana sımsıkı tutunuyordur şimdi

Amaaaan boşver akrabamış ne takıyorsun. Ağlama krizleri falan değmez. Bişey olmaz canım benim eğer yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap bebişler tutunuyor. Ama sen yine de bu krizi bidaha tekrarlama.
Oy canim sizlsr iyi ki varsiniz burda oyle rahatliyorum ki. Aynen cani cehenneme uzen insanlarin. Cok sagol dogru soyluyorsun yiyecek ekmegi varsa yasayacak omru varsa tutunir bebisim Rabbime birakiyorum

Neden engel olsun ki bende cok stresli bir insanim normalde cabuk sinirlenirim valla hamilr kaldigim donemlerde benimde oldu boyle sinirlenmelerim
Col sagol canim brnim oyle rahatlattin ki beni yeter ki Rabbim istesin dimi olacak olduktan sonra

Vallahi cok rahatladim ALLAH razi olsun iyi ki sizler varsiniz nasil iyi geldi. InsaALLAH varsa RABBim korur

Canimsin insaALLAH agzindam bal damliyor teyzoş olursun insaALLAH aminnn :)
Amiiiiiiinnnn :)
Sen takarsan dıdısının dıdısını bnm yeğenim de nazlanır bak ha ona göre :)
Bende rahim filmi çekilcem bak stresten adetten kesildim adet olmayı bekliyorum. Sen bide iyice çıldırmışsın. Çıldırınca noooolur? Yeğenim naza çeker kendini. :)

INSAALLAH canim benim cok sagol nebilim telaş ettim kendimi kotu hissettim oyle olunca Alpendam

Canım Rabbim nasib etsin yeter ki önüne hiç bir engel gelmez sen içini ferah tut... dua bol bol

Kiz sen ne tatlisim vallahi guldurdun beni suan su halimde. :) aynen ne halleri varsa gorsumler ne halt ediyolarsa etsinler takmayacagim soz sen de stres yapma 2 dakikalık islem korkma tamam mi sonu guzel olur hem bak İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…