Bu durum döllenmeyi engeller mi cok korluyorum vicdanım oyle sizladi kiGülüm takma kimseyi ya. Bak ne güzel tedavimizi oluyoruz. Uzaktan akrabanın canı cehenneme. Belki yavrun vardır ne hırpalıyon kendini Allah aşkına
Az once özel bi durumdan dolayi hayatimda ilk defa boylr bisry yasadim aglama krizine girdim elim ayagim titredi gozumun onu karardi ve bayildim ayildigimda ellerim uyusmustu bi muddet tutmadi aglaya aglaya resmen icim cikti esim zor sakinlestirdi. Eşimi cok seviyorum onla ilgili degil kesinlikle. Uzaktan akrabalarla ilgili herneyse. Korkum daha yeni yumurtlama donemini atlattim eşimle guzel degerlendirmsitik bu ay rahim filmi de cekilmistim. Tek korkum yasadigim bu sıkıntı ya bebegimin olmasina engrl olursa diye kendimi okadar suclu hissediyorum ki kac saat dua ettim eger Allahim bebegim varsa koru diye. Daha 11 gun var bata da. Kızlar beni rahatlatin nolir
Üzme kendini iki sümüklü için yahu.. İnşallah yeğenim karnındadır :) teyze edersn bni :)Bu durum döllenmeyi engeller mi cok korluyorum vicdanım oyle sizladi kiay Allahim nolur varsa koru. Sanirim butun stres birikti birden patladi bende hayatimda ilk kez boyle bisey yasadim o haldeyken bile karnimi tutuyorum Allahim varsa koru diye cok sagol canim benim destegin icin
Oy canim sizlsr iyi ki varsiniz burda oyle rahatliyorum ki. Aynen cani cehenneme uzen insanlarin. Cok sagol dogru soyluyorsun yiyecek ekmegi varsa yasayacak omru varsa tutunir bebisim Rabbime birakiyorumAmaaaan boşver akrabamış ne takıyorsun. Ağlama krizleri falan değmez. Bişey olmaz canım benim eğer yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap bebişler tutunuyor. Ama sen yine de bu krizi bidaha tekrarlama.
Canimsin insaALLAH agzindam bal damliyor teyzoş olursun insaALLAH aminnnÜzme kendini iki sümüklü için yahu.. İnşallah yeğenim karnındadır :) teyze edersn bni :)
Az once özel bi durumdan dolayi hayatimda ilk defa boylr bisry yasadim aglama krizine girdim elim ayagim titredi gozumun onu karardi ve bayildim ayildigimda ellerim uyusmustu bi muddet tutmadi aglaya aglaya resmen icim cikti esim zor sakinlestirdi. Eşimi cok seviyorum onla ilgili degil kesinlikle. Uzaktan akrabalarla ilgili herneyse. Korkum daha yeni yumurtlama donemini atlattim eşimle guzel degerlendirmsitik bu ay rahim filmi de cekilmistim. Tek korkum yasadigim bu sıkıntı ya bebegimin olmasina engrl olursa diye kendimi okadar suclu hissediyorum ki kac saat dua ettim eger Allahim bebegim varsa koru diye. Daha 11 gun var bata da. Kızlar beni rahatlatin nolir
Daha bebek degil o belliki kanalda ilerliyor birsey olmaz korkmayin
Col sagol canim brnim oyle rahatlattin ki beni yeter ki Rabbim istesin dimi olacak olduktan sonraNeden engel olsun ki bende cok stresli bir insanim normalde cabuk sinirlenirim valla hamilr kaldigim donemlerde benimde oldu boyle sinirlenmelerim
Vallahi cok rahatladim ALLAH razi olsun iyi ki sizler varsiniz nasil iyi geldi. InsaALLAH varsa RABBim korurCanım bişey olmaz Allah'ın izniyle korkma. Bende ilk gebeliğimde bebeğimin varlığından haberim yoktu ve sabaha kadar ağlamıştım . Balayındaydık yaylada eşim kıskançlık krizine girip beni üzmüştü baya . Hayatımda o kadar ağlamamıştım . Çok şükür kızım yanımda şimdi uyuyor. İçini ferah tut inş bi bebiş sana sımsıkı tutunuyordur şimdi
Amiiiiiiinnnn :)Canimsin insaALLAH agzindam bal damliyor teyzoş olursun insaALLAH aminnn:)
Bol dua et. Sen elinden geleni yapıyorsun taktir Allah'ınVallahi cok rahatladim ALLAH razi olsun iyi ki sizler varsiniz nasil iyi geldi. InsaALLAH varsa RABBim korur
Aynen canim benim cok sagol takdir Allahimin bekleyip görcemBol dua et. Sen elinden geleni yapıyorsun taktir Allah'ın
Kiz sen ne tatlisim vallahi guldurdun beni suan su halimde. :) aynen ne halleri varsa gorsumler ne halt ediyolarsa etsinler takmayacagim soz sen de stres yapma 2 dakikalık islem korkma tamam mi sonu guzel olur hem bak İNŞALLAHAmiiiiiiinnnn :)
Sen takarsan dıdısının dıdısını bnm yeğenim de nazlanır bak ha ona göre :)
Bende rahim filmi çekilcem bak stresten adetten kesildim adet olmayı bekliyorum. Sen bide iyice çıldırmışsın. Çıldırınca noooolur? Yeğenim naza çeker kendini. :)
Cok sagol canim benim ALLAH razi olsun aynen sizlerle konusunca rahatladim daha da iyiyimCanım Rabbim nasib etsin yeter ki önüne hiç bir engel gelmez sen içini ferah tut... dua bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?