- Konu Sahibi izmit_1982
-
bi rahatsızlığınız yoksa,normal sağlıklı bi kadının her ay hamile kalma şansı % 25..
rahatsızlığınız var mı bilmiyorum..bende pko var mesela..adetim 20 gün bile geçse umrumda olmuyo..çünkü hamile kalmam zor..hiç aklıma bile gelmiyo hamile kalmış olabilceğim :))
canım benim inş hamilesindir. benimde regl günüm geçmezdi pek çok nadir olarak 1-2 gün aksardı. ben regl dönemim geçtikten 4 gün sonra test yaptım ve pozitif çıktı. şu an 16 haftalık hamileyim. bir kaç gün daha beklemeni tavsiye ederim. sonuç negatif çıksa bile sakın moralini bozma ve kafandan silmeye çalış bu duyguyu. kafandan sildiğin anda hamilelik duygusunu ve o karamsarlığı kafandan attığın anda inan bana pozitif sonucu göreceksin. İNŞALLAŞ EN YAKIN ZAMANDA HAMİLE KALIRSIN TATLIM...
hayır canım hiçbir rahatsızlığım yok
ben her ay 28 günde bir olurum
bugünde daha bişey yok acaba sevineyimmi erkenmi yoksa
bence sende karamsar olma allahın takdiri
bir bakmışsın bigün hamiş oluvermişsin:))
çok sağol ya inan içim rahatladı...
o zaman bi kaç gün daha bekliyim ben ..
iyi dileklerin için tşk ederim
allah hayırlı doğum versin sana inşallah
meltem ben bu arada. bence de bekle canım. Ama dediğim gibi sonuç negatif çıksa bile sakın ama sakın canını sıkma elbet olacaktır bir gün. belki de şu an hamilesin hiç bilemezsin. için tabi ki rahat olsun tatlım. Senin iyi dileklerin için asıl ben tşk ederim. Allah tüm hamişlerin yardımcısı olsun...
ikimizde aynı anda aynı şeyi bekliyoruz:)bende hala test yapmadım biraz daha bekliyim diyorum...
4 gün geçti benim reglim ya benim göğüslerim şişiyo bazen mesela,ama öyle sürekli ağrı ve hassasiyet olmuyo.bazı hamilelerde ilk zamandan iştah açıklığı olurmuş bende de var kendimi frenliyorum valla.hiç olmadığı kadar akıntım var ve gece tuvalete kalkıyorum sık idrara çıkıyorum.sende belirti var mı peki?bu arada niye kusura bakıyım canım hiç de uzun diil soruların:)
hamileyim kıslarrr
çok mutluyum
bu akşam idrar testi yaptıum çıktı
allahıma şükürler olsun
isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?