- 4 Eylül 2017
- 144
- 123
- 33
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de çıktı ama iğne falan yapmadilarVitamin eksikliğiniz olabilir bende de bunlar oluyodu b12 vitamin eksikliği çıktı iğne vuruldum geçti bir doktora gidin
Eşim işten çıktı ve ben bunu çok kafama takiyorum galiba ondan sonra başladıPanik atak olabilir ama panik atakta böyle birşey de yok ki yerde buluyorum kendimi diyorsun.
Yine de bir dra görünmelisin kriz geçirtecek kadar ciddi birşey var demek ki..yaşadığın kötü bir olaydan sonra mı olmaya başladı bu?
Çok kötü bi durum yaa sizin geçmiş ne güzel bende okurum inşallah bende faydasını görürümCanm bunu bilmiyorum ama bnde durduk yer hiç önmli olmayan bi zamanda bile kocaman bir kelebek gögsümün üstne konup kanatlarını çırpıyor gibi hissederdin elim ayagım bişey tutmazdı çok aşırı heycanlanınca olur ya insanda öyle hatta dha da fazlası bnde dktrluk bişey yoktu emindim bi hocaya gittk hoca bana öyle olunca inşirah süresi oku dedi ve cok sükr gecti denileck kadr azaldı tavsiye edrm
Eşim işten çıktı ve ben bunu çok kafama takiyorum galiba ondan sonra başladı
Gittim ama bir şey yapmadılar dahiliyeye gittim kadın doğuma gönderdi bugün de kadın doğumla psikiyatri ye gidicem bakalım onlar ne diyecekNiye doktora gitmiyorsunuz?
Gittim ama bir şey yapmadılar dahiliyeye gittim kadın doğuma gönderdi bugün de kadın doğumla psikiyatri ye gidicem bakalım onlar ne diyecek
Çok sağol cnm haklısın ama işte ben herşeyi içine atan bi yapım var galiba ata ata birikti ve bu hale geldimEvet o zaman olabilir canım. Stres tetikliyor belki de ufaktan vardı önceden,sen stres yaptıkça da tetikledi. İhmal etme git görün biran önce ilaç tedavisine başla. daha sonra ihmal yüzğnden hem ilerleyebilir hemde ilaçlar sonuç vermeyebilir..geçmiş olsun kafana da takma iş bulunurama sağlık herşeyden önemli.
Çok sağol cnm haklısın ama işte ben herşeyi içine atan bi yapım var galiba ata ata birikti ve bu hale geldimEvet o zaman olabilir canım. Stres tetikliyor belki de ufaktan vardı önceden,sen stres yaptıkça da tetikledi. İhmal etme git görün biran önce ilaç tedavisine başla. daha sonra ihmal yüzğnden hem ilerleyebilir hemde ilaçlar sonuç vermeyebilir..geçmiş olsun kafana da takma iş bulunurama sağlık herşeyden önemli.
Çok sağol cnm haklısın ama işte ben herşeyi içine atan bi yapım var galiba ata ata birikti ve bu hale geldim
Yok cnm mide bulantısı hafif oluyor o kadar aşırı olmuyorBirikimden dolayı. Aslında atmamak lazım sonra böyle uğraşıyoruz :)
Arkadaşımda vardı böyle birşey eşiyle boşandıktan sonra kriz yaşamaya başlamıştı. Anksiyete bozukluğu dediler. 4 sene geçti anca kendini toparladı.
Onun miğde bulantısı yemek yiyememe sorunu da vardı. Var mı sende böyle birşey?
Bende anlamadım kiKadın doğum ne alaka yahu. Psikiatriye göndermeleri gerek.
Tmm cnm okuyacağımSylemeyi unuttum ayetel kürsiyle beraber hissettgn an hemen okumaya basla insan olacagnı hissediyor cnkü
panik atak nöbeti geçiriyorsun. doktora git.Mrb arkadaşlar
Ben bir aya yakın bir süredir çok kötü durumlar yaşıyorum bunun neden olduğunu bilmiyorum bana yardımcı olacak birileri olursa çok mutlu olurum. Birden bire bana bi çarpıntı hissi geliyor ve bedenim boşalıyor sanki ruhum bedenimden çıkıyor gibi oluyorum ve bir süre yerde kendime gelemiyorum sonra bütün vücuduma karincalanma hissi giriyor gözlerim bulaniklasiyor acaba neden böyle oluyorum lütfen bi fikri olan varsa yardimci olursa çok sevinirim..