LÜTFEN Bİ BAKAR MISINIZ???

Elfkylc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
56
17
3
27
9 unda regl olmam gerekiyordu olmadım 3 gün önce beta hcg yapıldı 0 çıktı ama hala adet olamadım belim ve bacaklarım çok ağrıyor ve sağ kasığım ağrıyor bıçak batar gibi hafif çamaşırım da kahve lekesi gördüm bugün neden böyleyim anlamadım ilk defa böyle birşey başıma geliyor yardımcı olun ne olur bir daha beta hcg yaptırayım mı???

Adet başlayacak stres yapmayın geç gelir

Stresli değilim adetimin geçtiğini 2 ci gün anladım o derece farkında değilim bi rahatsızlığım olabilir mi sizce doktora gitmeli miyim
Kahverengi lekeler geldiğine göre adetiniz gelecek 10 gün gecikmeye kadar normal sayılır 10 gün gecikmeden sonra gidin diğer türlü doktor beklemeni söyleyecek 10 gün gecıncede adet söktürücü yazacaktır

Mevsim gecislerinde olabiliyor bu tur gecikmeler endiselenme lekelenme baslamis yakinda sökülür

2 ay gecikme yaşadım. 10 gün geçince doktara gittim ve beni bir güzel azarladı. Biz robot değiliz geç yumurtlamış olabilirsin yada stres hava değişimi gibi şeylerden dolayı gecikmiş olabilirsin dedi. Ben giderken negatif kan testi ve idrarlar testlerine rağmen belki hamilesin der diye bir ümit etmiştim. Kontrolden çıktıktan sonra bile hep acaba dedim. Ben bu şekilde düşündükçe reglim daha çok gecikti. En son söktürücü içtim ve beklenen geldi. Demek istediğim eğer varsa zaten hastalanmassınız ve bir zaman sonra testler pozitif gösterir. Ama olay hamilelik alakalı da olmayabilir. Emin olun regl olmamak da çok zor. Stresi bırakın derim. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız. Rabbim gönlünüze göre versin. Sizi çok iyi anlıyorum. ❤

Teşekkür ederim Allah razı olsun aslında o kadar stresli değilim çocuk içinde üstelemiyorum gecikince bir sorun mu var acaba diye şüphelendim cevabıınız içinnçok sağolun

yumurtlama gec olmus olabilir。 yumurtlamanin 16. gunu oluyoruz ya mevsim gecisinden gecikmistir sanmam kotu。bisey oldugunu

Mevsimsel olabılır, bu ay benımde gec geldı ve uzun surdu dıgerlerınden.

Bende öyle düşünüyorum sağolun cevabınız için♥

Galiba havadan çok ağrım var halsizim sökülsede kurtulsam diyorum
Anlıyorum seni, bu ay benımde oyle oldu. Ve uzun surdu. Uzun surmesı benı korkuttu falan ama sukur bıttı.
Maydanoz suyu ıce bilirsin hamilelik gıbı bır beklentin yoksa.

Umarım inşallah bir sorun yoktur cuma randevu aldım teşekkür ederim♥
bide soyle bisey var herkesde aynimi bilmiyorum tabi。 iki kez hamilelik yasadim ikisindede bi onceki ay gecikme yasadim rahim kendini hazirliyor demislerdi istiyorsaniz ins oyle bi durumdur

Anlıyorum seni, bu ay benımde oyle oldu. Ve uzun surdu. Uzun surmesı benı korkuttu falan ama sukur bıttı.
Maydanoz suyu ıce bilirsin hamilelik gıbı bır beklentin yoksa.

Olabilir diye düşündüm adetim 3.gün geçince acilde beta hcg yapıldı 0 çıktı bende soğan kabuğu yapmayı planlıyordum annem de geç döllenmede olabilir 10 gün bekle dedi bşlemedim

Olabilir diye düşündüm adetim 3.gün geçince acilde beta hcg yapıldı 0 çıktı bende soğan kabuğu yapmayı planlıyordum annem de geç döllenmede olabilir 10 gün bekle dedi bşlemedim
Hiç birimiz bir emin olamayız ama tabi ki böyle bir durum da mümkün. Bunu yaşayan bir çok insan var.

Oyle bır beklentin varsa hıcbısey ıcme. Bekle sadece. Hamileysen zaten bir haftaya anlarsın, degılsende regl olursun.
Benim oyle bır beklentım olmadigi ıcın maydanoz suyu ıcıyorum ben gecikme oldugunda.
Sen ıcme

bide soyle bisey var herkesde aynimi bilmiyorum tabi。 iki kez hamilelik yasadim ikisindede bi onceki ay gecikme yasadim rahim kendini hazirliyor demislerdi istiyorsaniz ins oyle bi durumdur
Bilmiyorum ki kuzum adetim 3.gün gecikince acilde beta hcg yapıldı 0 çıktı anneme dedim 10 gün bekle dedi bilemedim geç döllenmemi ne oluyormuş yeni evliyim bende pek bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…