LÜTFEN Bİ BAKAR MISINIZ???

Hiç birimiz bir emin olamayız ama tabi ki böyle bir durum da mümkün. Bunu yaşayan bir çok insan var.
Evet yaşayan var en yakın arkadaşım 3.kan testinde anlamış hamile olduğunu 5 haftalıkken bakalum hayırlısı olsun Rabbim dileyen herkese evlat nasip etsin inşallah ♥

Geç döllenmeden kaynaklı geçikme olabiliyor ve kanda değer cıkmıyor ama diğer olası bi durumda kist olma olasılığı bu kadar gecikme varsa bence doktora gidin

Evet yaşayan var en yakın arkadaşım 3.kan testinde anlamış hamile olduğunu 5 haftalıkken bakalum hayırlısı olsun Rabbim dileyen herkese evlat nasip etsin inşallah ♥
Amiin inşallah canım. Bende 8 aydır ikinci bebek için deneme yapıyorum. Ve tek duam Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyip te olmaması insanı çok yıpratıyor. 7 aydır her ay hamilemiyim stresii.

Şuan 6 gün geçti yarında olmazsam bir daha kan vericem hayırlısı olsun inşallah

Hiç düşünme gebeliği Allahım nasip etmişse doğru zaman da olur güzelim benim kaynanam görümce sürekli adetimi soruyor bebek yok mu bebek bende siz yapın da sevelim diyorum streslenme hiç

Geç döllenmeden kaynaklı geçikme olabiliyor ve kanda değer cıkmıyor ama diğer olası bi durumda kist olma olasılığı bu kadar gecikme varsa bence doktora gidin
Korktum şuan ne diyosun kist abovv cumaya randevu aldım hemen gitmeliyim

Hiç düşünme gebeliği Allahım nasip etmişse doğru zaman da olur güzelim benim kaynanam görümce sürekli adetimi soruyor bebek yok mu bebek bende siz yapın da sevelim diyorum streslenme hiç
Aynısını bende yaşıyorum bebek yapta sevelim insanı psikolojik olarak yoran şeyler bunlar ister istemez aklında yer ediyor

Ah bu insanlar zaten bizi bu kadar yoran. Rabbim akıl fikir versinn.

Korktum şuan ne diyosun kist abovv cumaya randevu aldım hemen gitmeliyim
Seni endişelendirmek istemem tabiki uzman değiliz bizler ama burada yazılanlara bakıyorum da genelde bu kadar geçikmede gebelik yoksa yumurta çatlamamış ve kiste dönüşmüş olabiliyor umarım öyle bir durum yoktur Allah korusun

Aynısını bende yaşıyorum bebek yapta sevelim insanı psikolojik olarak yoran şeyler bunlar ister istemez aklında yer ediyor
Aman boşver o kadar kolaymıymış hamile olmak benim kaynanam 2 sene sonra çocuğu olmuş bana gelip hemen yap tabi olur diyor ben hiç takmıyorum seninde 2 sene olmamış ya diyorum

Bilmiyorum ki kuzum adetim 3.gün gecikince acilde beta hcg yapıldı 0 çıktı anneme dedim 10 gün bekle dedi bilemedim geç döllenmemi ne oluyormuş yeni evliyim bende pek bilgim yok
bendede 10 gun gecikmisti sonraki ay hamileydim hayirlisi olsun hakkinda canim

Ayhh inşallah yoktur Rabbim herkesi korusun hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu arada bende 27 Eylül iğne oldum yarın adet görmem lazım ama göresim yokk onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…