Evet yaşayan var en yakın arkadaşım 3.kan testinde anlamış hamile olduğunu 5 haftalıkken bakalum hayırlısı olsun Rabbim dileyen herkese evlat nasip etsin inşallah ♥Hiç birimiz bir emin olamayız ama tabi ki böyle bir durum da mümkün. Bunu yaşayan bir çok insan var.
Geç döllenmeden kaynaklı geçikme olabiliyor ve kanda değer cıkmıyor ama diğer olası bi durumda kist olma olasılığı bu kadar gecikme varsa bence doktora gidin9 unda regl olmam gerekiyordu olmadım 3 gün önce beta hcg yapıldı 0 çıktı ama hala adet olamadım belim ve bacaklarım çok ağrıyor ve sağ kasığım ağrıyor bıçak batar gibi hafif çamaşırım da kahve lekesi gördüm bugün neden böyleyim anlamadım ilk defa böyle birşey başıma geliyor yardımcı olun ne olur bir daha beta hcg yaptırayım mı???
Amiin inşallah canım. Bende 8 aydır ikinci bebek için deneme yapıyorum. Ve tek duam Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyip te olmaması insanı çok yıpratıyor. 7 aydır her ay hamilemiyim stresii.Evet yaşayan var en yakın arkadaşım 3.kan testinde anlamış hamile olduğunu 5 haftalıkken bakalum hayırlısı olsun Rabbim dileyen herkese evlat nasip etsin inşallah ♥
Şuan 6 gün geçti yarında olmazsam bir daha kan vericem hayırlısı olsun inşallahOyle bır beklentin varsa hıcbısey ıcme. Bekle sadece. Hamileysen zaten bir haftaya anlarsın, degılsende regl olursun.
Benim oyle bır beklentım olmadigi ıcın maydanoz suyu ıcıyorum ben gecikme oldugunda.
Sen ıcme
AminŞuan 6 gün geçti yarında olmazsam bir daha kan vericem hayırlısı olsun inşallah
Hiç düşünme gebeliği Allahım nasip etmişse doğru zaman da olur güzelim benim kaynanam görümce sürekli adetimi soruyor bebek yok mu bebek bende siz yapın da sevelim diyorum streslenme hiçAmiin inşallah canım. Bende 8 aydır ikinci bebek için deneme yapıyorum. Ve tek duam Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyip te olmaması insanı çok yıpratıyor. 7 aydır her ay hamilemiyim stresii.
Korktum şuan ne diyosun kist abovv cumaya randevu aldım hemen gitmeliyimGeç döllenmeden kaynaklı geçikme olabiliyor ve kanda değer cıkmıyor ama diğer olası bi durumda kist olma olasılığı bu kadar gecikme varsa bence doktora gidin
Aynısını bende yaşıyorum bebek yapta sevelimHiç düşünme gebeliği Allahım nasip etmişse doğru zaman da olur güzelim benim kaynanam görümce sürekli adetimi soruyor bebek yok mu bebek bende siz yapın da sevelim diyorum streslenme hiç
Ah bu insanlar zaten bizi bu kadar yoran. Rabbim akıl fikir versinn.Hiç düşünme gebeliği Allahım nasip etmişse doğru zaman da olur güzelim benim kaynanam görümce sürekli adetimi soruyor bebek yok mu bebek bende siz yapın da sevelim diyorum streslenme hiç
Seni endişelendirmek istemem tabiki uzman değiliz bizler ama burada yazılanlara bakıyorum da genelde bu kadar geçikmede gebelik yoksa yumurta çatlamamış ve kiste dönüşmüş olabiliyor umarım öyle bir durum yoktur Allah korusunKorktum şuan ne diyosun kist abovv cumaya randevu aldım hemen gitmeliyim
Aman boşver o kadar kolaymıymış hamile olmak benim kaynanam 2 sene sonra çocuğu olmuş bana gelip hemen yap tabi olur diyor ben hiç takmıyorum seninde 2 sene olmamış ya diyorumAynısını bende yaşıyorum bebek yapta seveliminsanı psikolojik olarak yoran şeyler bunlar ister istemez aklında yer ediyor
bendede 10 gun gecikmisti sonraki ay hamileydim hayirlisi olsun hakkinda canimBilmiyorum ki kuzum adetim 3.gün gecikince acilde beta hcg yapıldı 0 çıktı anneme dedim 10 gün bekle dedi bilemedim geç döllenmemi ne oluyormuş yeni evliyim bende pek bilgim yok
Ohh missAman boşver o kadar kolaymıymış hamile olmak benim kaynanam 2 sene sonra çocuğu olmuş bana gelip hemen yap tabi olur diyor ben hiç takmıyorum seninde 2 sene olmamış ya diyorum
Ayhh inşallah yoktur Rabbim herkesi korusun hayırlı evlatlar nasip etsinSeni endişelendirmek istemem tabiki uzman değiliz bizler ama burada yazılanlara bakıyorum da genelde bu kadar geçikmede gebelik yoksa yumurta çatlamamış ve kiste dönüşmüş olabiliyor umarım öyle bir durum yoktur Allah korusun
Aynen öyle doğru zaman da güzel bir şekilde olacak inşallah ben birde kaynanam ve görümcem dençok çektim panik atak oldum gebelikde sıkıntı olmaz umarımOhh missbebişlerimiz zamanını bekliyor
Aminn insallahAyhh inşallah yoktur Rabbim herkesi korusun hayırlı evlatlar nasip etsin
İnşallah kuşum Allah herkese nasip etsin sende bebişini sağlıklı bir şekilde kucağını alırsın hayırlı evlat olur inşallahhhhbendede 10 gun gecikmisti sonraki ay hamileydim hayirlisi olsun hakkinda canim
Umarım olmaz iyi düşünAynen öyle doğru zaman da güzel bir şekilde olacak inşallah ben birde kaynanam ve görümcem dençok çektim panik atak oldum gebelikde sıkıntı olmaz umarım
İnşallahUmarım olmaz iyi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?