• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Lütfen bi bakın kızlar..

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

strawberrylips

oğlum ve minik meleğim❤
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2007
4.310
370
363
44
Arkadaşlar benim bilgilerinize gerçekten çok ihtiyacım var lütfen yardımcı olun,29.haftama giricem bikaç gün sonra ama bugün evde temizlik yaptıktan sonra karnımın alt kısmına ağrılar girmeye başladı,daha sonra dışarı çıkmam gerekti ama ağrılarım daha şiddetlendi sanki karnımdada hissettim ağrıları ,bundan bikaç hafta öncede bi lekelenmem olmuştu ama önemli bişey değildi,akşamdan beri karnımı tutarak yürüyorum resmen akıntım zaten 1-2 aydır sıvı şeklinde oluyo ama çok korkuyorum içinizde benim gibi belirti yaşayıp erken doğum yapan oldumu dr.a gitmeme daha 10 gün var dr.um karnıma krampların girebileceğini söylemişti ama ben yinede korkuyorum resmen yürürken canım acıyor,lütfen yardımcı olun ne yapayım,şimdiden teşekkürler,Allah ım yavrularımızı bizlere bağışlasın ve yardımcımız olsun inşallah...

boyle birsey yasamamistim...ama sende dikkatli ol birak temizligi agir isleri yapma canim....cok korkuyosan git doktora.........bnce bisey yoktur ama.............kendini ve bebegini yordugun icindir........saglikli dogumlar dilerim sanaa.s.

bence artik kendini temizlikle onla bunla yorma karnindaki bebek daha onemli is her zaman olur bol bol dinlen artik en kritik zamanlardasin Allah esirgesin erken dogum riski alma madem bu sikayetlerin var ya dr git randevu al yada ara gecikme burda sana iyisin kotusun desekte olmaz sen dr irtibat kur arkadasim kendine dikkat et Allah saglikli dogumlar nasip etsin canim

Saolun kızlar bugün biraz daha iyiyim ama içimin rahat etmesi açısından dr.la görüşmekte fayda var dün çok korktum, dediğiniz gibi bebeğim daha önemli tekrar teşekkürler arkadaşlar

aynı şeyi bende yaşadım ve hala yaşıyorum canım evin işlerini yaptığım zaman karnımda inanılmaz bir ağrı ve kasılma oluyo doğum sancısı nasıl bişey bilmediğim için bu beni tedirgin ediyo korkuyorum... doktorumda bunların normal olduğunu kendimii yormamam gerektiğini söylüyo... sende dikkat et istersen...

Arkadaşlar benim bilgilerinize gerçekten çok ihtiyacım var lütfen yardımcı olun,29.haftama giricem bikaç gün sonra ama bugün evde temizlik yaptıktan sonra karnımın alt kısmına ağrılar girmeye başladı,daha sonra dışarı çıkmam gerekti ama ağrılarım daha şiddetlendi sanki karnımdada hissettim ağrıları ,bundan bikaç hafta öncede bi lekelenmem olmuştu ama önemli bişey değildi,akşamdan beri karnımı tutarak yürüyorum resmen akıntım zaten 1-2 aydır sıvı şeklinde oluyo ama çok korkuyorum içinizde benim gibi belirti yaşayıp erken doğum yapan oldumu dr.a gitmeme daha 10 gün var dr.um karnıma krampların girebileceğini söylemişti ama ben yinede korkuyorum resmen yürürken canım acıyor,lütfen yardımcı olun ne yapayım,şimdiden teşekkürler,Allah ım yavrularımızı bizlere bağışlasın ve yardımcımız olsun inşallah...

doktoruna danıştın mı bence bir telefon et ve ağır iş yapma sakın.

Back
X