Herkese selam, şöyle bi sorum olacaktı- hiç peşinizden baya uzun bi süre koşan oldu mu? Ve sizden nasıl vazgeçti yada evlendiniz mi ona rağmen? Üniversite 1den bana teklif eden biri var, o zaman daha geri çevirmiştim hoşlanmadığım için, üniversitede huzur falan vermedi ama yinede kabul etmedim , zorla güzellik olmuyor ne yapa bilirim, uni bitirdim 5sene olucak seviyor mu saplantımı blimyorum mail falan atıyo arada cevap vermiyorum ve ben ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten belkı yardım eden olur ? Onun üzüldüğünü biliyorum sevmiş belkide tabi çok üzülüyorum ama beğenmediğim hoşlanmadığım birini nasıl seve birimki? Ve vicdan yapıyorum sanki Allah beni cezalandıracak hiç evlenemicekmişim geliyo
Eşimle tanışmadan önce işyerinde bir arkadaşım vardı, normal konuşulduk şakalaşırdık.
O ara, biriyle tanıştım.
Güzel bir arkadaşlığımız vardı, sevgili olma yolundaydık.
Derken bu işyerindeki arkadaş, gelip açıldı bana. Beni sevdiğini, uzun zamandır hislerini anlamamı beklediğini söyledi.
Aramızda bir şey olamayacağını, şu anda bi başkasıyla sevgili olmak üzere olduğumu; kendisinin bunları bilmesine rağmen aşkını itiraf etmesine şaşırdığımı söyledim ve arkadaşlığını kestim.
Derken bu çocuk sapıttı bi anda...
O tanıştığım kişiyle beraberken, yanımıza geldi.Bu kızın hayatında biri var aldatıyor seni gibi saçma sapan bişiler söyledi ki; çocukla hala sevgili değilim neyin aldatması?.. :)
Yermedi,eski erkek arkadaşımı bulmuş ya,lise aşkımı...
Tam komedi...
Sonra ne yaptım...
İkisiyle de görüşmedim, telefonlarını açmadım. Zaten o ara öteki tanıştığım adama karşı da soğukluk girdi aramıza.
Velhasıl, 10 yıl olmuş...
Unuttum gitti ama hakikaten baygınlık verdi yani...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cok iyi anlaya biliyorum sizi..keşke bu kişide beni unutsa artık yoluna baksa,yoluna baktıda başka ülkeye gitmiş hala ordna maıl atıyor
cevaben sevgilinle veya bir erkek arkadaşınla resmini yollarsan caydırıcı olur.
Cok yakın bi arkadasımın kardeşinin peşinde biri vardı 7 yıl bekledi bir sürü sey yaptı duysanız böyle erkek var mı falan dersiniz ama kız kabuk edince cocuk bi anda değişti malesef kız cok zor günler gecirdi
Bilemiyorum sizde böyle bi şey olmaz belki
arkadasimin var okuldan mezun olunca cocuk anca birakti...
Farklı bi mail adresi alsan? Engellesen yada?..
Böyle ısrarcı tipler kendinden nefret ettiriyor.
Öf sıktın diyesi geliyor insanın...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Benim esim 9 ay huc ama hic vazgecmeden kostu her yerde karsima cikti.ben de pes ettim.tabi sonradan ben de asik oldum.ilk baslarda psikopat mi diye cok korkuyordum ama ddgilmisbenim fikrim su bence erkek daha cok sevmeli.ama dikkat et bazilari saplantili oluyor bi bulasirsan kurtulamazsin
Herkese selam, şöyle bi sorum olacaktı- hiç peşinizden baya uzun bi süre koşan oldu mu? Ve sizden nasıl vazgeçti yada evlendiniz mi ona rağmen? Üniversite 1den bana teklif eden biri var, o zaman daha geri çevirmiştim hoşlanmadığım için, üniversitede huzur falan vermedi ama yinede kabul etmedim , zorla güzellik olmuyor ne yapa bilirim, uni bitirdim 5sene olucak seviyor mu saplantımı blimyorum mail falan atıyo arada cevap vermiyorum ve ben ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten belkı yardım eden olur ? Onun üzüldüğünü biliyorum sevmiş belkide tabi çok üzülüyorum ama beğenmediğim hoşlanmadığım birini nasıl seve birimki? Ve vicdan yapıyorum sanki Allah beni cezalandıracak hiç evlenemicekmişim geliyo
ben varım. lise 2 de bi çocukla görüşüyordum benden 4 yaş büyüktü, masumane bi arkadaşlıktı gayet arada görüşür çay falan içerdik luna parka giderdikuzak bi ilçede oturuyordu zaten köy çocuğuydu böyle tuhaf, sonra ben büydüm tabi aradan az bi zaman geçti başkasına aşık oldum diye görüşmeyi bıraktım, yıllarca peşimdeydi, sevgilimle ayırmaya çalıştı, evimin yoluna çıktı, annemden aramıştım bunu bi kere aramış anneme ağlamış ben erleichdayı çok sevdim neden böyle oldu diye, bi erkeğin yapmayacağı şeyler yapmıştı ne onur ne gurur, napıp edip bi yerden buluyodu beni kızıyordum bağırıp ağlıyordum yetmedi mi artık ne olur kendini de perişan ettin beni de korkutuyorsun falan diye biraz geri duruyordu sonra yine bi yerden çıkıyordu. artık o kdr çok mesaj attı bulup o kdr aradı ki numarası hafızama kazınmış, aylardır ses yoktu yine, bi gün telefona twitterdan bildirim geldi bu bu seni favladı diye kim diye bi açıp bakarım eyvah yine aynı çocuk aradım o telaşla sesi titredi falan ağladı ağlıcak ona üzüntümden ben de kötü oldum gözlerim doldu yine bağırdım çağırdım takip etme beni artık yeter diye, görmüyo musun sana zararım yok ama ne yaptığını öğrenmeden rahat edemiyorum falan dedi bi daha olmayacak korkma benden dedi. ben de kilit koydum hesabıma. ses seda yok. bazen çok korkuyorum o o kadar dert ediyor ben geleceğimden hayır görecek miyim diye çok vicdan azabı çekiyorum bazen... 7 sene olacak bu durum böyle tam 7 sene..
Çok üzüldüm,biraz hikayemiz benziyor, tek fark ben buna hiç şans vermedim hiç görüşmedm bile direk hayır dedim, yinede peşimi bırakmadı,, ama ne yapa biliriz ki? Zorla güzellik olmaz sonuçta zorla sevemeyiz dimi, beğenme hoşanmak aşk bunların olması gerek, tek taraflı olmaz
olmuyor, ben fotoğrafını görünce bile bi gıcık oluyorum, resmen gıcık oluyorum yani nedense, annem çok üsteledi nerden bulcaksın böyle seveni diye ama bana artık psikopatlık gibi geliyor yani, hırs gibi ne bileyim.. beğenmiyorum, sevmiyorum da. tek taraflı hayat geçmez ve ısınırsın sonradan diyenlere bakma hayat zindan olur ben büyük sözüme tövbe ama evde kalırım yine de o gözle bakamam ona.. sen de kafanı karıştırma hiç, tepkisiz kal en ufak hareketinden umutlanır yoksa.
ay ben yanlışlıkla peşimden 5 senedir dolanan çocuğa belki buluşuruz dedim 1 a önce, her gün mesaj atıyor cevap vermediğim halde. bence bulaşma hoşlanmıyorsan.
Peki neden bulusmak istedin? Ben bulasmiyorum zaten ceap bile vermiyorum kac sene oldu ya..sonrada erkekler sevmek nedir bilmez unutur diyoruz :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?