Lütfen bi fikri olan yardım etsin .

holoc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
44
6
28
İstanbul
Ben daha 14 yaşındayım ama gözaltımda kırışıklıklar var arda göz kalemi falan sürdüğümde yıkamadan uyuduğum oluyodu o yüzden diyolar ama sizce neden ve nası geçirebilirim ?

Ben daha 14 yaşındayım ama gözaltımda kırışıklıklar var arda göz kalemi falan sürdüğümde yıkamadan uyuduğum oluyodu o yüzden diyolar ama sizce neden ve nası geçirebilirim ?

ah canım 14 yaşındamısın daha
tatlım kalemden falan olduğunu sanmıyorum, bu yaşta kırışıklıklar başladığına göre muhtemelen çok kuru bi cildin var düzenli olarak nemlendirici kullanmaya başlamalısın, güneş gözlüğü kullanmayı da ihmal etme, ayrıca güneşe çıkarken koruyucu sür, cildini sürekli nemli tutmaya alış, ileriki yaşlarda rahat edersin

tamam ama göz altlarım çok koyu ne kadar uyusamda geçmiyo bende fondotön sürmek zorunda kalıyorum

Merhaba :)
Yorum yapmadan gecmek istemedim:)
Simdi sana herkes diyordur muhtemelen bu yasta yuzune bir sey surme felan diye
Ama sen belki de arkadaslarina ozeniyorsun belki kendin yapmak istiyorsun
Soyle soyleyeyim "cok haklilar"
Ben 18 yasindayim ve daha rimel nasil surulur eyeliner nasil cekilir hiic bilmem sebebi cildimi bozmak istememem
Bununla ovunmuyorum bakimsiz da degilim sadece makyajla bakim olmaz zaten
Demem o ki daha genceciksin arada sirada durumlari haric yuzune biseyler yapma derim hele ki makyajla hiic uyuma

Tvde gorudugumuz makyaj kuplerinin surati falan normalde o kadar yipranmis oluyor ki dizilerde kamera isik makyaj derken belli bile olmuyor ama

Benim buyuk annanem 100 kusur yasinda ve yuzu 60 yasindaki annanemin yuzunden daha genc cok ciddiyim
Yani makyaj yapma demiyorum ama yanlis zamanda yapildiginda cildi bozdugu gercek:)

Yine cok uzun konustum neyse sen beni anladin bence

Hi cildiyeciye gorunsen belki bir faydasi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
14 yaşında kırışmış olamazsın :)
O kırışık dediklerin,kuruluk veya yorgunluktan oluşan izlerdir.
Günde en az 1 litre su içmeni,düzenli uyumanı,pc başında az zaman geçirmeni ve hafif bir nemlendirici kullanmanı tavsiye ederim.
Zannedersem henüz lisede bile değilsin.Daha liseye bile başlamadan makyaj yapman bence de doğru değil.

söylediklerini dikkate alıcam içimi çok rahatlattın çok teşekkürler iyiki buraya yazmışım

fondöten kullanıyorum yazmışsın tabiki kırışıklığın olur.daha 14 yaşındasın nasıl fondoten kullanıyorsun lütfen bunu yapma kendine o kadar çabuk yaşlanıcakki cildin.bak ben 31 yaşındayım herkes 20 yaşındayım sanıyor.düğüne özel bir yere gitmeden asla makyajla dolaşmam kalem bile sürmem yani.cildimde o fondöten varken sanki bir ağırlık var gibi hissediyorum çıkarmak için ölüyorum resmen.gerçi fondöteni hayatımda cildime 5-6 kez kullanmışımdır.bunlar insanı yaşlandıran şeyler.14 yaşında bir kızın neden makyaja ihtiyacı olsunki lütfen yapmayın bunu kendinize sonradan pişman olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…