lütfen bi okur musunuz

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
arkadaşlar moralim çok bozuk üniversiteden eski erkek arkadaşım üniversite bittikten 1 sene sonra filan aramaya başladı tekrar deneyelim diye ben her defasında artık olmayacağını bitridiğimi söyledim ve onu ikna etmek için uğraştm baya sonra ikna oldu ve gitti. daha sonra bi süre sonra ben işe girip çalışmaya başladım. o dönemlerde bi konuda fikir almak için onu aradım o konuda onun iyi olduğunu düşünüyordum çünkü. tabi bu benim yaptığım büyük bi hata oldu ki şimdi çok iyi anlıyorum. onu aradıktan sonra o artık sürekkli tekrar deneylm diyerek baskı yapmaya başladı ve bu yaklaşık 1 sene sürdü. ben yine her defasında olmaz dedim ona ümit vercek hiç bişey yapmadım. tek ümit verici hareketim yukarda dediğim gibi onu tek bi kez aramak oldu ve hatam oldu. şimdi ise iyilik güzellikle ikna olmayacğnı anladığım için artık sert yapıoyrm ve başkası olduğunu söledim ama öyle bi durum yok tabiki. artık hiç ümidi kalmasın istedim. o da bunu duyunca bağırıp çağırdı. tehditler savurdu yanına gelcem diyor. uzak yerlerdeyiz. aslında oturdğm yeri filan bilmioyr.normalde öle bi insan değildi. yani kötü birşey yapck biri değil ama bilemiorm . gerçketn çok kötüyüm.ailemden de uzak bir yerde yaşıorum iş dolayısıyla. polise savcılığe mı başvuruyım. böle bir durumla karşılaşan arkadaşlar varsa fikirlerini yazabilir mi lütfen. eleştirmek, yargılamak için cevap vermeyn lütfen evet hatalarım oldu benm de ama şimdi tavsiyeye ihtiyacım var lütfen

Öncelikle seninde bahsettiğin gibi hata yapmışsın aramakla. Sonuçta bir tek onun bildiği birşey değildir eminim bu konu ve internetten dahi araştırma yapıp bilgi edinebilirdim. Eski sevgililerle ilişkiler bittikten sonra tekrar görüşülmemesi taraftarıyım. Heleki bir taraf severken ayrılık olduysa. Ama artık olan olmuş. Gelelim bu saaten sonra yapman gerekenlere. Benimde aynı şey başıma geldi. 3 yıllık ilişkimi bitirmiştim. Peşimi bırakmadı, ağladı, sızladı, tehditler etti, karşıma çıktı, kapıma geldi, evimi aradı neler neler. Anası danası da ayrı geldi tabi barışayım diye. Ne günlerdi ahh ahhh korkunççtu Bende o korkuyla hep sindim, sessiz kaldım. Okadar yakın oturuyoruzki birbirimize. Bir ara hidddetlenip karşılık veriyordum sonra pişman oluyordum dahada kötü olcak herşey diye. En sonunda bir aramasında sesi kaydettiğimi ve polise delil olarak sunacağımı söyledim. İnanmadı tabi ama bende çok kesin konuştum. Bence sende aynı şeyi yapabilirsin. Savcılığa bu telefon görüşmelerini vereceğini söyleyip gözünü korkutabilirsin. Aslında hiç bunlara bile gerek yok hattını değiştirsen sana ulaşamayacak. Madem evinide bilmiyor hattını değiştir. En son çare savcılığı söylersin.

başıma böyle bir şey gelmedi tam olarak ama bir telefon sapığından tehdit almıştım benimle çıkmak istiyodu kim olduğunu bilmiyorum hala .sapık dedim beni arama dedim tehdit etti beni çok fena ben de senin gibi uzaktaydım ailemden o zamanlar üniversitedeydim. çok korkmuştum arkama bakarak yürüyodum sürekli takip ediliyor muyum diye. bir şey olmadı çok şükür.
seni gerçekten seviyosa zaten zarar vermez herhalde, normalde insanlar sevdiklerine zarar vermez eğer normal biriyse. değilse de yine de yapamaz amiyane tabiriyle ısıracak köpek havlamaz derler.
yine de tedbirli ol derim canım ben tedbiri elden bırakmaman da fayda var. eğer gerçekten ciddi ciddi bir şey yapar diye düşünüyorsan başvurulması gereken yerlere başvurmalısın.

haklsın hattımı değiştirsem iyi olcak. yerimi bilmiyor ama yine de bi şekilde beni bulabilme ihtimali var mı acaba haberlerde duyuyorum. korkuyorum açıkçası korkunç şeyler yapmsaından yalnzım burda sonuçta. çok tşk ederim yazdğn için sağolasın.

Adamla konusmayi sürdürerek resmen ümit vermisin. Sen istedigin kadar arama de, istemiyorum de, erkek arkadasim var de, her seferinde yine telefona cikiyorsan, bir sekilde mesajlarina cevap veriyorsan vs ozaman o bunu yesil isik - devam et beni kovalamaya- gibi anlar. Senin yapacagin hattini degistirmek. Kesinlikle telefonlarina ve mesajlarina hicbir sekilde cevap yazmamak. Oturdugun yeride bilmiyormus, birsey olmaz insallah. Tedbirli ol, yanliz basina fazla kalma disarlarda, kapini herkese acma. Is yerinini belki ögrenebilir, ise giderken, gelirken dikkatli ol. Ama yapabilecegin en güzel sey mutlaka hattini degistirmek.

Benide bir aralar her yarim saat´de biri arardi. Hala bilmiyorum kimdi, niye ariyordu. Sabah bir baslardi saat 8 gibi, aksam 7 de biterdi. Aksam gece aramazdi yani, cikmassam telefona uzun uzun calardi, cikdigim zaman kapatmaz, ama sessiz kalirdi herkimse. Bende alo, alo? derdim, baktim cevap yok kapatirdim. Asla hakaret etmedim, esim bile ben cikayim ve agzim dolusu küfür edeyim dedi, istemedim. Karsindakini tahrik etmeye hic gerek yok, kimin oldugunu bile bilmiyoruz dedim, kimsedende süphelenmedim. Cep telefonumun hattinin sirketime telefon actim ve numerami degistirmek istedigimi söyledim. Eger yanlis hatirlamiyorsam, cünki ozamanda cok sasirmistim, dört saat icinde degisti numeram ve galiba Euro olarak 10-15 Euro falan ödedim birdahaki faturayla. Birdaha hic bir rahatsizlik yasamadim.

Ayrica bir sekilde yine size ulasirsa, sakin erkek arkadasim var falan bahsetmeyin. Sizin onu istememeniz yeterince bir sebep zaten, baska seyleri karistirmaya gerek yok. Ozaman sadece daha cok sinirlenir, birde kendisini aldatmis gibi hissedir ve boynuzlanmis hisseden adam hersey yapabilir degilmi? Uzak durun yeter ve bundan sonra cok dikkatli olun, kim olursa olsun, erkek oldugu sürece daima uzak durun ondan birsey istemiyorsaniz, cünki erkekler onlardan birsey istenildiginde hep altindan birsey ararlar, egolari tavan yapar cünki. Allah yardimciniz olsun.

çok sağol cnm paylaşımlrla biraz rahatlyrm gerçktn. sevdiğini sölüyordu hep ama ne kadar gerçek orasından emin değilim. normal olduğunu düşünüyordum ama bugünkü konuşmalar bağırıp çağırması bilmiyorum, ilk kez öyle davrandığını gördüm. bana dediği de şu "şimdi anladım gözü dönen eski sevgililerin hissettkilrni" dedi. beni korkutmak için mi yoksa gerçektn öle olduğu için mi söledi bilmiyorum. beddua edip kapattı suratıma.

Birşey yapacağından değil , sevgi ve sahiplenme gösterileri bunlar.. Hala senden vazgeçmediğini sana kabul ettirme çabalarında desem daha doğru olur ..

Bence böyle

onu ara ve teldeki beni tehdit ettiğin konuşmaları savcılığa dinlettim eğer benim yanıma gelirsen suç duyurusunda bulunucam de ....ve hattınıda değiştir bu konuşmadan sonra ki gelme ihtimalinide sana ulaşma ihtimalinide tamamen bitirmiş ol bu şekilde... ve ortak arkadaşlarınız varsa sakın ünvden kimseye yeni nonu verme uzun birsüre sadece ailen bilsin numaranı yeter... merak etme birşey olmaz Allahın izniyle ama tedbirinide almış olursun böylece içinde rahatlamış olur ...

Hayir sakin kimseyi dinlettim felan deme aklinda kötü bir amac yoksa iste ozaman sinirlenir kötü yüzünü gösterir, Hicbisi demeyin öyle!

Canım telefon numaranı değiştirsen hem gelecek olan söylemez zaten yedirememiştir kendine sanmıyorum ki gelsin yerini bile bilmiyormuş nereye gelecek ayrıca gelse ne olacak dağ başımı burası

Erkek arkadaşın yok ama bir tanıdığını o şahısla erkek arkadaşınmış gibi konuşturursan belki vazgeçer

Hiçbir halt yapamaz.
Bunların hepsi böyle.
Salak ve ahmaklar.
Anca havlar hiç merak etme.
Onursuz herif.

hic korkma canim kötü düsünen sinsi vede sessiz düsünür plan yapar hicbirzaman bunu yapacagim diyip yapmaz.. dedigim gibi bir adam birsey yapcaksa söylemez söylersede yapmaz

hic korkma canim kötü düsünen sinsi vede sessiz düsünür plan yapar hicbirzaman bunu yapacagim diyip yapmaz.. dedigim gibi bir adam birsey yapcaksa söylemez söylersede yapmaz

sağolasın cnm ya inşallah. Allah akıl fikir versin ona da. valla çok kötüydüm sayenizde daha iyiyim çok panik olmuştm bütün gün sıfır moralle.

Kavga ve ayrılıklarımızda
"hep nişanlımın en iyi bildiği, onun yapabileceği" konularda arardım
Sırf görüşmek için, sesini duymak için, barışmak için, özlediğim için..
Sizin burada evet böyle bir davranışınız olmuş
Ancak gerçekten istemiyorsanız,
hattınızı değiştirmek en net çözümdür bence.
Ayrıca tehditler yersiz ve laf olsun diye yapılıyor belli ki
Hiç öyle polislik savcılık bir durum yok

adamın canı sıkılıyor bence
kesin ve kati bir dille bir daha aramamasını söyle
sanırım korktuğunu anladı bundan üsteliyor olmadı numaranı değiştirirsin niye korkuyorsunki bunu için
ayrıca birşey daha söyleyeyim bir b.. yapamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…