Lütfen bi yardım edin kimseye anlatamıyorum patlıycam artık :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi c0c0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar destekleriniz için teşekkürler..
zamana bırakıcam ya aklımdan çıkar eğer çıkmazsada şurda 4-5 ay sonra mezun oluyoruz
okul varken böyle bişeyi yapamam arkadaşımın yüzüne bakamam utancımdan okul bittiğinde
çocukla konuşmayı denerim en fazla.

ne yapacağına karar vermeden önce çk düşünmelisin cnm

tatlım zor bi durum tabiki ama çok yakın bi arkadaşın olmasa bile onun gözünden düşmeye kötü kız damgası yemeğe değicek bi aşk mı sendeki bunu iice düşün derim.. yani yeterince tanımadığın, ilerisinin olacağını kestiremediğin biri için değemz bence. hani uzun zamandır tanıyo olsan kişiliklerinizin uyduğunu bilsen bi nebze belki.. sadece arkadaşından duyduklarınlaböyle düşünmüşsün ki çok sık anlatmadığını da söylüyosun anlaşabiliceenizi düşünmen pek mümkün değil.. bence daha başındayken kendine dur demelisin. bnm bi arkadaşım hiç bişi hissetmesem bile eski bi sewgilimle çıksa çok üzülürdüm hele de sadece bnm anlattıklarımdan tanıyosa.. yani karar senin ama iice düşünmelisin.
inş senin için hayırlısı olur cnm

sağol tatlım zamana bırakıyorum..
ama bugün gördüm onu yine bi tuhaf oldum ya bilemiyorum

Senin yaşlarındayken ben de aynı şeyleri yaşardım. Yok arkadaşımın sevgilisi, yok efendim huyunu suyunu bilmediğim, tek kelime bile etmediğim ama her gün okulda gördüğüm biri.
Taş çatlasa 2 ay sürer biterdi, bence hiç bir şey yapma, bekle o geçer kendiliğinden.... zaten yaşadığın şey de aşk değil, öylesine bişey işte hiç kasma kendini
yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…