Lütfen bilen yasayan yazsin gelisim geriligi down belirtisimi bebekde

Meleke443

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2022
14
1
1
28
Kızlar 2 bucuk hafta gelişim geriligi var nette okudum gelişim geriligi down sendromu belirtisi diyor bilen yaşayan yazsin artık beynim tıkandı yoruldum

Kızlar 2 bucuk hafta gelişim geriligi var nette okudum gelişim geriligi down sendromu belirtisi diyor bilen yaşayan yazsin artık beynim tıkandı yoruldum
Burun kemiği ve ense kalınlığı ölçüldü mu

Şuan 32 haftalik 2 li tarama düşük risk cikmisdi ayrintilida doktor biraz kalın ödeme olabilir dedi perinotologa gittim başka o yok kalındığı normal dedi artık ben öleceğim galiba araştırmadan düşünmeden

Down ile ilgili şüphelerinizi gidermek için nifty/fetal dna analizi yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim. Hem risksiz bir işlem yalnızca anneden kan alınıyor hem de doğruluk payı çok yüksek. Maddi olarak zorlanmayacaksanız hiç beklemeyin derim.

Sakin olun bence ölmelik bir durum değil down sendromundwn şüpheleniyorsaniz ki bence tek başına gelişim geriliği down sendorumu değil doktora sorun

DNA testini şiddetle tavsiye ediyorum.. bence hamile olan herkes yaptırmalı, anneden kan alınıyor o kadar, ileride yaşayacağı hastalıkları (sma gibi) görünüyor.. ben yaptırdığımda usd olarak ödeme yapmıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…