Lütfen bilenler bakabilir mi

nurrayys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
4
0
1
22
Kızlar, bi çogunuz belki benden büyüktür ve bilgilerinize şuan o kadar ihtiyacım var ki.
Ben 5 ağustosta nişanlımla bi birliktelik yaşadık sürtünme ile popomun kenarına değmiş nişanlım öyle söyledi. Ogün den beri çok kötüyüm 17 Ağustos da regl oldum ama normalden az geldi bende yerleşme kanaması diye bişey duydum olabilir mi diye şüphe ettim ondan önce ve sonra defalarca test yaptım ama hepsi tek çizgiydi 12 Eylül'de adet olmam gerekti ama olmadım sizce neden

STRES

Poponuzun kenarına değilerek mucizevi bir şekilde hamile kalacağınıza inanıyor musunuz gerçekten?

Evet oraya geldi ama ben vajina girişine gelip gelmediginden emin değiliim
Testler de negatif zaten, hamile mi kalmak istiyorsunuz anlamadım ki nedir bu ısrar? Değilsiniz işte. Sevinin ve önünüze bakın. Adetinizin gecikmesinde stres ya da mevsimsel değişiklikler etkili olmuş olabilir, bir doktora gidin adet söktürücü falan yazsın.

Hiç bu kadar gecikmemiştim ama

Hepi topu 3 gün geçmş, abartmayın.
Nişanlıyım demişsiniz önce vücudunuzu tanıyın sonra evlenin. Vajina dediğiniz bölge vücudunuzun içinde yer alıyor. Genital bölgenize yani vulvaya sprem bulaşmış bile olsa hamile olamazsınız.

Merhaba.acikcasi inanılmaz bir şekilde yazılanlar gercekmi anlamakta zorlanıyorum.Nisanlanmissiniz herhalde 10 yaşında değilsinizdir.Bugun buraya bu mesajı yazabildiginize göre internette kullanabiliyorsunuz.Ozaman korunma yöntemi nedir ?hamile nasıl kalınır gibi konularda bilgi edinme şansınız var.
Hayır birisi ile bu seviye yakınlığa gelecek fikre sahipsiniz gerisi yok.ya cidden poponuzdan rahminize ulasabiliyorsa spermler hamileyseniz ne olacak ?ya nisanlinizdan ayrilsaniz hicmi kendinizi düşünmüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…