Lütfen bilenler yazsın

pudrakelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
26
8
36
37
Merhabalar 31 haftalık hamileyim. Son bir kaç gündür bebeğimin hareketleri zayıf. Hareket ediyor ama aksamlari çok az.bu şekilde olup sorun yaşayan oldu mu?

normal canım yeri daraldı çünkü artık ben 32. haftamda hastaneye çıkmıştım acile bu yüzden tüm gün hissedemedim kalp atışını duyduk rahatladık bide çok uyuyorlarmış bu haftalarda

çikolata ye canım sonrada sol yanına yat doktor bana öyle demişti bir de günde etmesi gerekn hareket sayısını söylemişti ama 7 yıl oldu unuttum araştırırsan bulursun nette ama bence boşa endişeleniyorsun iyidir o annesi ;)

Cnm son aylarda bu çok normal yeri daraldığı için fazla hareket etmiyorlar ve sık sık uyuyorlar. Çikolata ve meyvesuyu bebeği aşırı hareketlendirir. Ama benm bebk bu ara dondurma yediysem neredeyse çıkacak gibi oluyor aşırı bir hareket oluyor. İnanın canım istese bile korkudan yiyemiyorm çünkü canımı yakıyor artık aşırı hareketi. Onun dışında önceki aylara göre hareketlerinde azalma var.

Evet normalde benm bebeğim de öyle aşırı hareketli can yakıyor artık. Birde normalden iri gidiyor gelişimi maşallah :) ama işte bir kaç gündür zayıf olunca hareketler panik oldum biraz

Back
X