- Konu Sahibi TopukluAyakkabi
-
canım birden başlığını görünce korktum sonra okuyunca inan rahatladım :))
benim de hep olurdu haftasını hatırlamıyorum ama 20li haftalardaydım ben de..tüm arkadaşlar çok güzel yazmışlar..ben aylarca tuvalet hariç hiç kalkmadım yerimden..mümkün olduğu kadar stresten uzak yaşamaya çalıştım..günde EN AZ 4 lt su içtim..protein ağırlıklı beslendim..günde 2 kez magnezyum aldım onun dışında 2 vitamin ve kan ilacım vardı ve 30lu haftalarda kalsiyuma başladık..ilk 14 hafta progestan kullanmıştım..dikişim yoktu ve ciğer geliştirici olmadım fakat üçüz ve ikiz eminim çok farklıdır bunu da unutma tabi..sen en zor zamanları atlattın..bundan sonra gönlünü ferah tut, doktoruna güven, onun dediklerini dinle ve aklını karıştırma stresten çok uzak dur..inşallah benim gibi 38. haftayı görür ve rekor kırarsın :)) dualarım seninle ve minik pıtırcıklarımla..
canım benim yaa..seninle ne zaman konuşsam,ne zaman yazdıklarını okusam içim kıpır kıpır oluyor,güç veriyorsun bana..kasılmalarımı düzenli olarak takip ediyoruz şimdi.26.haftada başladı 30 olduk hala devam ediyor..dikişlerimde de açılmam yok şükür.1 aydır bende sürekli yatıyorum.sadece tuvalet için kalkıyorum.. ve dinlenmenin ne kadar çok olumlu etkisi olduğunu farkettim.çok şükür pıtırcıklarda iyi durumdalar..doktorum gelişimlerinden çok memnun..umarım dediğin gibi 38.haftayı görür ve tarihe geçerim
çınarımı ve ayşenurumu öpücük yağmuruna tut benim için
inşallah canım sende görürsün o haftaları. neden olmasın ki.. tanıdığım biri var ikizanneleri gurubumuzdan üçüzlerini 38. haftada doğurdu. kiloları da süperdi. 2900-2800-2600.Allah yardımcın olsun.. sağlıklı bir şekilde doğsun bebeklerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?