Lütfen bilgi verin:(

Sudemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
2.198
24
108
Trabzon
Merhaba.

Ben 4 gün önce kan testi yaptırdım. Sonu. 173 çıktı. Sorun yok hamilesin dedi doktor. Fakat bugün başka bir yerde tekrar test yaptırdım 1.2 çıktı. Şok oldum, yıkıldım. Duygularım karma karışık. Böyle birşey neden olur bilen var mı. Bu ne anlama geliyor. Yanılma payı var mı. Lütfen bilen varsa cevap versin.

sonuçlardan birinde karışıklık olmuş olabilir sakin ol dediğin gibi hayırlısı allahtan pazartesiye kadar sabret ve tekrar başka bir doktora git

Cnm oyle bi sonuc olamaz.. Biri yanlis
173deyken dusuk yapsan cok agrilarin olur, kusma, ateslenme, feci bel agrisi..
Hepsini yasadim yani..
Birde bu isler cok kurcalamaya gelmez canim sadece bi yere git sabit olsunki bu tur durumlar yasama..
Benim dusuktede ben farkli doktorlara gittim kendi doktorum dururken ve sonucu husran oldu..

Cnm oyle bi sonuc olamaz.. Biri yanlis
173deyken dusuk yapsan cok agrilarin olur, kusma, ateslenme, feci bel agrisi..
Hepsini yasadim yani..
Birde bu isler cok kurcalamaya gelmez canim sadece bi yere git sabit olsunki bu tur durumlar yasama..
Benim dusuktede ben farkli doktorlara gittim kendi doktorum dururken ve sonucu husran oldu..

Ttkale canım sen hamilesin takip ettiğim kadarıyla. İlk tahlili 21 kasımda yani adetten 5 gün önce yaptırmıştım. Burada okuduklarıma göre tekrarlanmalı mı diye düşünüp bugün en yakın hastanede yeniden yaptırdım. Sonuç bu işte. Benim kanamam ağrım yok aksine bütün şikayetlerim kesildi. Pazartesi tekrar ilk yaptırdığım hastaneye gideceğim. İnşallah kimyasal bir gebelik değildir. Ya da hayırlısı ne ise o olsun. Umarım senin gebeliğin sağlıklı gidiyordur. Herşey gönlünce olsun. Teşekkür ederim. Umut verdin.

Ttkale canım sen hamilesin takip ettiğim kadarıyla. İlk tahlili 21 kasımda yani adetten 5 gün önce yaptırmıştım. Burada okuduklarıma göre tekrarlanmalı mı diye düşünüp bugün en yakın hastanede yeniden yaptırdım. Sonuç bu işte. Benim kanamam ağrım yok aksine bütün şikayetlerim kesildi. Pazartesi tekrar ilk yaptırdığım hastaneye gideceğim. İnşallah kimyasal bir gebelik değildir. Ya da hayırlısı ne ise o olsun. Umarım senin gebeliğin sağlıklı gidiyordur. Herşey gönlünce olsun. Teşekkür ederim. Umut verdin.

Cnm bence hic disunup uzulme bence bi sorun yok hamilesindir insallah..
Adetin gecikmismi oluyor simdi?

Cnm bence hic disunup uzulme bence bi sorun yok hamilesindir insallah..
Adetin gecikmismi oluyor simdi?

Hayır yarın adet günüm. Ekim 26 da olmuştum. İnşallah dediğin gibidir. Hayırlı ve sağlıklı doğacaksa gitmesin kalsın. Ama insanı bitiriyor bu belirsizlik.
Teşekkür ederim alakana.

Cumartesi tekrar tahlil yaptırdım ve sonuç yine 1.20 :(( Galiba ilki hatalıydı. Bugün tekrar yaptıracağım.

canım üzülmeni istemem ama dış gebelikte olabilir yada testlerinden biri yanlış çıkmıştır. bence sen git bir yere yeniden beta hcg testi yaptır doktorlar zaten ilk başta bir kaç gün geçince doğru düzgün muayene bile etmiyolar çok küçüktür gözükmez die 10 gün sonraya randevu veriyolar deni çok ii anlıyorumb benimde değer düşüklüğüm vardı bu yüzden bende çok sıkıntı yşadım şimdi normalden çok küçükmüş 6 haftalıkken 4 haftalık gibi gözüküyomuş ultrasonda gözüktüğü halde kalp atışını alamadılar bakalım baende bu cumartesi bir daha gidicem hayırlısı olsun ya inşallah bebeğini sağlıklı sıhatli alırsın kucağına

canım üzülmeni istemem ama dış gebelikte olabilir yada testlerinden biri yanlış çıkmıştır. bence sen git bir yere yeniden beta hcg testi yaptır doktorlar zaten ilk başta bir kaç gün geçince doğru düzgün muayene bile etmiyolar çok küçüktür gözükmez die 10 gün sonraya randevu veriyolar deni çok ii anlıyorumb benimde değer düşüklüğüm vardı bu yüzden bende çok sıkıntı yşadım şimdi normalden çok küçükmüş 6 haftalıkken 4 haftalık gibi gözüküyomuş ultrasonda gözüktüğü halde kalp atışını alamadılar bakalım baende bu cumartesi bir daha gidicem hayırlısı olsun ya inşallah bebeğini sağlıklı sıhatli alırsın kucağına

Canım ya, inşallah senin bebeğine ömür verir Rabbim. Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun. Hafta hesaplama da bir yanlışlık olabilir. Geç döllenmiş olabilir. Hiç korkma. Bu stres insanı yiyip bitiriyor. Bence bir kaç güne bebişinin kalp sesini duyacaksın. Ben dün özel hastaneye gittim. Ayrıntılı bir şekilde hem ultrasondan baktı doktor hem de bhcg yeniledi. 1.2 olan değer 2 olmuş ama kesinlikle gebelik sona erdi dedi. Adet olmayı bekleyecekmişim. Bir kaç güne düşermiş:( Sonra bana aşılama yapacağını söyledi. Pko varmış. Önce onun halledilmesi gerekiyormuş. Bende durum bu. Çok üzüldüm ama şu an iyiyim. Biz dünyayı kaldıracak güçte olmasaydık Rabbim bizi kadın olarak yaratır mıydı? Önce kendimizi düşünelim ki, istedğimiz müjdeyi tez vakitte alalım.

Back
X