lütfen bilgisi olanlar yazsın..

cakmapolly

heyecan !! : )
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
1.445
3
106
37
Sakarya
benim bir kedim var.cuma gününden beri genital bölgesinden kan geliyor.1 gün önce dışarı kaçmıştı..daha önceleride dışarda çok kaldı ama ilk defa böyle bişey oluyo.bende geç fark ettim dün fark ettim.benim biyerim kanıyo sandım..yakınımda veterinerde yok.eğerki bi bilginiz varsa yazarsanız sevinirim

Sokaktan veya diğer kedilerden enfeksiyon kapmış olabilir. Çeşitli bağırsak enfeksiyonlarının belirtisi olabiliyor bahsettiğiniz durum, halsiz ve huzursuz ise mutlaka veterinere gösterin.

Kediniz dişi mi?

evet dişi..

bildiğim kadarıyla dişi kedilerin de özel günleri oluyor adet oluyorlar.. minikti de büyüdümü acaba?

bilmiyorumki bende anlamadım gerçi kan gelmiyo artık ama yinede çok tedirgin oldum..

Sokaktan veya diğer kedilerden enfeksiyon kapmış olabilir. Çeşitli bağırsak enfeksiyonlarının belirtisi olabiliyor bahsettiğiniz durum, halsiz ve huzursuz ise mutlaka veterinere gösterin.

eşim aradı veterineri korkmayın çiftleşmek istedikleri zaman böyle oluyo bazen demiş..çok saçma geldi..devam ederse götürücem..

Sadece dişi köpekler adet olur kedilerde böyle birşey yok

En kısa zamanda bir veterinere götürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…