• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bir akıl...gerçekten zor durumdayım

omrumcehep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
127
9
118
Ankara
merhaba arkadaşlar ben direk konuya girmek istiyorum.sevgilimin sehir dışında görev yapması sebebiyle ilişkimiz bazen çıkmaza giriyordu.2 günde bu şekildeydik.bana soğuk,umursamıyor..ben de sürekli güzel şeyler demeye çalışıyorum diyorum..ama karşılığı yok ben artık böyle olucam diyor dedigim her seyi umursamaz şekilde dinliyor.ben de dedim ki en son aradığında sen aramadıkca aramıcam dedim o sen neden aramıyorsun falan diyince.çünkü bana soğuk ben de aramak itemiyorum sıkmak istemiyorum onu.bana soğuk davrandıkça içm acıyor.aradığında dedim hep böyle mi olcan düzelmicen mi falan dedim.o da hayır böyle olcam dedi ben de böyle bir ilşki olmaz dedim aramıcam sen böyle oldukça dedim.o da ben de aramıcam o zaman dedim iş çıkışı aramak istersen ara dedi ben de ilk kez inat yaptım ve alttan almak istemedim bu sefer aramıcam bekleme dedim.o da ben de aramam artık mutluluklar dedi kapattı.artık ben aramazsam kesinlikle aramaz.şimdi bunun korkusu sardı ama dediğim lafın da arkasında durmak istiyorum.ne yapayım?bir kez alttan almayım dedim olana bakın:(:(napıyım?

Sakin arama! Eger onun her dedigini yaparsan yandin demek.

Seven insan soguk davranmaz, arar sorar..o yapmiyor sende yapma.

Biliyorum senin icin zor ama eger onunla böyle bir birliktelik devam ederse üzülen sen olursun

Zaten böyle inatlaşıp da çocukça bir inatlaşmaya giriyorsa yandın
Bunun için aramıyorsa hiç aramasın
Sizi sevdiğine eminmisiniz

Böyle davranmasının bir sebebi var mı ? İl dışında olması bişeyi değiştirmez ki size daha bağlı olması gerekirken soğuk davranması garip bir sebebi vardır illaki.

Cık cık cıııkk sakın arama! Kalkmış bi tarafları,indirmek sana düşer. İlk bikaç gün aramaz belki ama sonra seviyorsa mutlaka kuyruğunu kıstırıp dönecektir.Yokluğunda üzülsen de aradığında belli etme. Ben de yaptım zamanında,ceremesini kendim çektim.Baktım olmuyor,hadi dedim sen yoluna ben yoluma,şımarıklık çekemem dedim.Aradan bir saat geçmedi aradı ve o günden sonra böyle bişey yapmadı..Hayat senin tabi ki ama eğer seviyorsa arayacaktır.Bence arama sakın..

Uzak mesafe her ilişkiyi çıkmaza sormaz.

Aradaki sevgi ve bağlılığa göre daha da güçlendirir bazı birliktelikleri...

Bu noktada sorun var ki "ben aramam sen ara" demelere kadar gitmiş mesele.

Sizi bir daha aramaz korkusu sarmış.

Madem bundan korkuyorsunuz meydan okumayacaktınız.

Madem meydan okudunuz o zaman da arkasında duracaksınız tavrınızın.

Zaten burada sorun sizin bu çelişkili davranışınız da değil.

Onun aranmamaktan, ilişkinizin bitmesinden, sizi kaybetmekten sizin kadar korkmaması...

"Artık ben aramazsam aramaz" dediğiniz adam ne bundan korkar ne de gerçekten seviyordur...

Benim eşim de böyleydi. Bir ay konuşmadığımızı bilirim. Ne akla hizmet evlendim bilmiyorum. :KK49: Sevgili olarak çok çektirdi bana ama eş olarak maşallahçok iyi.
Arama bakalım nolacak.

Kesınlıkle aramayın alttan almanız gereken herhangı bı durum da goremedım ben ve de erkek arkadsınız yeterı kadar ılgun bırı deglmıs bu ben aramm sen ara ıyy ne kadar ıtıcı cocuk gıbı

merhaba arkadaşlar ben direk konuya girmek istiyorum.sevgilimin sehir dışında görev yapması sebebiyle ilişkimiz bazen çıkmaza giriyordu.2 günde bu şekildeydik.bana soğuk,umursamıyor..ben de sürekli güzel şeyler demeye çalışıyorum diyorum..ama karşılığı yok ben artık böyle olucam diyor dedigim her seyi umursamaz şekilde dinliyor.ben de dedim ki en son aradığında sen aramadıkca aramıcam dedim o sen neden aramıyorsun falan diyince.çünkü bana soğuk ben de aramak itemiyorum sıkmak istemiyorum onu.bana soğuk davrandıkça içm acıyor.aradığında dedim hep böyle mi olcan düzelmicen mi falan dedim.o da hayır böyle olcam dedi ben de böyle bir ilşki olmaz dedim aramıcam sen böyle oldukça dedim.o da ben de aramıcam o zaman dedim iş çıkışı aramak istersen ara dedi ben de ilk kez inat yaptım ve alttan almak istemedim bu sefer aramıcam bekleme dedim.o da ben de aramam artık mutluluklar dedi kapattı.artık ben aramazsam kesinlikle aramaz.şimdi bunun korkusu sardı ama dediğim lafın da arkasında durmak istiyorum.ne yapayım?bir kez alttan almayım dedim olana bakın:KK43::KK43:napıyım?
ayrılmak için yer yapıyor... siz aradıkça iyice egosu şişecek.. aramayın diyeceğim ama arayacaksınız biliyorum:)

nasıl bı zor durumdaymıssın anlamadım yanı hiçde zor değil aramıycaksın yoluna bakıcak olucak bıtıcek ay cok zor asıgım onsuz yapamıyorum deme Allah buyuk dertler verır ben ne yaptım dersın sonra görmuyo musun açılmıs gözu senı daha tınlar mı ne koşuyosunuz bu erkeklerın peşinden yhaaa

Altan alma tabiki !!

Adamu havalara sokmana gerek yok , birak ne hali varsa görsün.

Iliskiyi tek taraf ayakta tutamaz ..

Ayrica , nasil zor durumdasin anlamadim sanki cok kotu bisey olmus gibi ..

İşte ilişki oturmayınca oluyor böyle konuşmalar. Belki de zaman kaybediyorsunuzdur, hiç iki tutkulu aşık arasında geçecek bir konuşma değil bu. Üzgünüm ama bence ilişkinizi bir gözden geçirin.

merhaba arkadaşlar ben direk konuya girmek istiyorum.sevgilimin sehir dışında görev yapması sebebiyle ilişkimiz bazen çıkmaza giriyordu.2 günde bu şekildeydik.bana soğuk,umursamıyor..ben de sürekli güzel şeyler demeye çalışıyorum diyorum..ama karşılığı yok ben artık böyle olucam diyor dedigim her seyi umursamaz şekilde dinliyor.ben de dedim ki en son aradığında sen aramadıkca aramıcam dedim o sen neden aramıyorsun falan diyince.çünkü bana soğuk ben de aramak itemiyorum sıkmak istemiyorum onu.bana soğuk davrandıkça içm acıyor.aradığında dedim hep böyle mi olcan düzelmicen mi falan dedim.o da hayır böyle olcam dedi ben de böyle bir ilşki olmaz dedim aramıcam sen böyle oldukça dedim.o da ben de aramıcam o zaman dedim iş çıkışı aramak istersen ara dedi ben de ilk kez inat yaptım ve alttan almak istemedim bu sefer aramıcam bekleme dedim.o da ben de aramam artık mutluluklar dedi kapattı.artık ben aramazsam kesinlikle aramaz.şimdi bunun korkusu sardı ama dediğim lafın da arkasında durmak istiyorum.ne yapayım?bir kez alttan almayım dedim olana bakın:KK43::KK43:napıyım?

Yaslariniz kac?

Alttan alacak bir şey yok ki. Durum açık, aramayacağım demişsiniz, arama demiş, mutluluklar dilemiş ve konu kapanmış.
Anlaşarak ayrılmışsınız alenen. Erkek arkadaşınız da durumdan hoşnut gibi.

Zaten istemiyor neyin korkusunu yapıyorsun ki? Bu saatten sonra yazarsan veya ararsan asıl kaybettiğin nokta burası olur. Bırak ilişkiniz zaten çıkmazda bari gururun kalsın.

Back
X