Iyi akşamlar arkadaşlar ben daha önce de bu konu yu açmıştım ve sanırım acemeliğimden(ilk konum du) kimse pek bişey anlamadı..şimdi benim 3 arkadaşım vardı.A B Ve C diyelim A ve B kardeş A= sürekli herşeyimi anlattığım en samimi olduğum, her derdim de yardımıma koşan B= de A nın kardeşi aynı zamanda komşu oluyoruz C= de eskiden melek gibi bir kızdı onunla da iyi anlaşırdım.... Neyse gelelim konuya daha önceden, okuyan arkadaşlar bilecekler, ben birine platonik aşık olmuştum ve bu duyguyu bilen bilir çok zor bir durum sürekli A ya bu durumdan bahsederdim kurtulmak istiyorum bu illeten diye,Allah bilir ya omuzunda ağladığım çok olmuştur. O da sürekli teselli eder bağzen de umut verirdi. Birgün C yanıma gelip sevdiğin çocuğun ailesi beni istemiş dedi, şok oldum dünyam başıma yıkıldı o gece sabaha kadar ağladım.. Sonra( B nin de oğlandan hoşlandığından haberimiz vardı bana diyordu ki ikimiz de olmayacak şeye dua ediyoruz diye, ne ben vazgeçebiliyordum ne o) C onların evine gidip B ye anlatmaya karar verdi o sırada bende ordaydım B bir anda yere çöküp biz 2 yıldır birlikteyiz dedi sonra başladı ağlayıp yalvarmaya kabul etme;dedi C ye,ben resmen neye uğradığımı şaşırdım onca yıl boşa ağlamıştım,hayaller kurmuştum bir Allah'ın kulu da deme di gözünü aç diye,hele A kaç kere ona bir sevgilisi olduğunu bilsem en azından unutmaya çalışırım demiştim..eve nasıl gitiğimi bilemedim ama aradan zaman geçtikçe aslında kendi kendimi nasıl yıpratığımı anladım kaç kere şükrettim rabime beni böyle;ailesinin çıkarı için evlenmeyi kabul eden, ayrıldığı sevgilisinin arkasından zaten hiç sevmedim,şöyleydi böyleydi diyen bir ş.siz le karşılaştırmadığı için.. Sonra C kabul B nin onca yalvarışlarına karşı o ş..sizin onu sevmediğini bile bile kabul etti onunla evlenmeyi şimdi pasaport bekliyor Almanya'ya gidecek...ve kızlar ister inanın ister inanmayın biz kuzeniz hem A,B hemde C ile kahretsin ki öyle
size sorum siz olsaydınız benin yerimde onlara nasıl davranırdınız biz eskiden hem kuzen hem arkadaştık herkes özenirdi bize... Şimdi mecburen karşılaşıyoruz bağzen bayramlar da filan
( ablalarım bana bir akıl verin lütfen ne yapacağımı nasıl davranacağımı kime inanacağımı bimiyorum kim haklı kim haksız çözemiyorum lütfen yazdıklarım hakkında en ufak bir şüpheniz olmasın yemin ederim ki her kelimesi doğru
(( yorum yapın lütfen buna ihtiyacım var