lütfen bir akıl verin...

ya sineye cekip oturacaksin,
yada herseyi göze alip gidiceksin...

bence seni iyi tanimis esin, nasil tepkiler vericegini biliyo,( daha evvel affettigine göre yaziyorum)
onun icinde istedigi gibi at kosturuyo ortalikda.

hmmm siz hatayi en basta onu affederek yapmissiniz taviz tavizi getirir derler
bunun icinde esinizin sizi taktigi yok malesef
ya ayrilacaksiniz yada sineye cekmeye devamklava:

canım bu şekilde sürekli takiple hayat geçmez.
güven eksikliği var belli ki.
ama eşinin daha önce yapmış olduğu hata buna yol açmış tabi.
gerçekten de çok küçük yaşlarda evlenmişsiniz.
eşin tam anlamıyla hayatını yaşayamadığını düşünüyor sanırım ve faceye alakasız kişileri eklemsinden de aklının hep başka yerlerde olduğu belli. ama bunu senin gözünün önünde yapması. senden hiç çekinmediğini gösteriyor. yani seni çantada keklik sanıyor.
sen ona bunun böyle olmadığını bir şekilde anlat. gerekirse tekrar evi terk et bir süreliğine, ama boşan demiyorum bak yanlış anlaşılmasın. o yine sensiz yapamıyacak ve seni geri getirmenin yollarını arayacaktır. sen de o zaman çok ağır koşullar koy önüne. öncelikle evdeki net bağlantısını kapattırın. iş yerinden yapar demişsin de. bilmiyorum eşin ne iş yapıyor, ya da kendi işimi de. ama orada bu kadar cesaret edemez, ondan da ötesi vakti kalmaz ya. ama evde senin gözünün önünde yapması da seni takmadığını ve senin de bu durumu kabullenmiş gibi olduğunu gösteriyor. yani eşin öyle düşünüyor.

hep yakın takipteyim zaten.daha önce benden gizle face açtı yakaladım.yok gerçektende aldattı beni zaten.nefret ediyorum böle zamanlarda ondan..

kocan için artık bu durum "normal" olmuş

size de normal gelir hale gelmiş

yakın takip olmakla elinize ne geçecek

kaç defa aldattı , kaç defa aldataacak Allah bilir

size saygısı olmayan bir kocanız var ne yazık ki

başkaları ile gönül eğlendrmesine niye bu kadar müsade ettiniz... hatanın çoğu da sizde

arsızlığı almış başını gitmiş ne yapsanız boş

işe yaramaz ya boşamakla tehdit etmeyi deneyin yine de içinizde kalmaz en azındanakannehir

güzel kapak olur ama.. kocasının bunu umursayacağını sanmamkaydirigubbakcemile3

eşin de iyi yüzsüzmüş, nası adamın poh pohladıysan artık. kolaylıklar sana. yarın bigün eve de getirir bi arkadaş nasıl olsa sen bişey demezsin yapmazsınakannehir

italyan erkekleri ekle sen de çok yakısıklı oluyolar.. ne demek ya rusları falan eklemek.. tövbe tövbeeee... hayatta tahammül edemem kavga bile etmem hemen eklerim italyan esmerlerini ayy cnm ne var ki bunda gençkızlığımdan beri italyan erkekleri bana çok karizma gelmiştir nolucak sanal ortam derim aldatmış bi de ha... vay bee.. olur da ilerde ihanete uğrarsam eşim tarafından vallaha ben de aldatırım anlasın o duyguyu tatsın...

Bence daha fazla gec olmadan bu konuda tavrinizi koymalisiniz...ilerde ustesinden gelemeyeceginiz problemlerle karsilasirsiniz yoksa..arkadaslarinda yazdigi gibi ya devam edeceksiniz yada ayrilacaksiniz...Allah hakkinizda herseyin hayirlisini versin..Kocanizi islah etsin..

hep yakın takipteyim zaten.daha önce benden gizle face açtı yakaladım.yok gerçektende aldattı beni zaten.nefret ediyorum böle zamanlarda ondan..

Peki ne zamana kadar böyle devam edebileceksin be güzelim?
Sürekli onu takip etmeklemi gececek bu evlilik?

Sen kendine eziyet ediyorsun, ona hicbirsey olmuyor....bak ne güzel vuruyor kafayi yatiyor, sen basini yastiga koydugun zaman, acaba yinemi beni aldatiyor? Acaba yinemi birseyler karisitiryor? Ne yapsam ne etsem diye kafa patlatiyor, gönül rahatligi ile derin bir uyku cekebiliyormusun?:teselli:

Esin seni aldatmis, yani sabikali bu konuda...sen aff etmissin....yeniden bir sans vermissin evliligne....senin elini ayagini öpecegine, dört el ile sana ve kizina sarilacagina hala daha kadin kiz pesinde ise bilki bu adamdan sana hayir gelmez arkadasim....

Malesef köpek b....yemekten vazgecmiyor.....

Evliligni gözden gecirmeni tavsiye ederim....güvensizlik olan yerde saglikli bir beraberlik olamaz....

Allah yardimcin olsun, esine akil fikir versin insallah:Saruboceq:

güvenilmez bir eşin var belli. Ama sürekli takiple,acabalarla yaşanmaz bir ömür.Sonunda çook yıpranırsın.Buna kesin bir çözüm bulmalısın. Kıyameti kopartsanda bir müddet durulur sonra yine yapacağını yapar bence. Önemli olan eşinin bu yaptığı şeyin nekadar yanlış olduğunu bilip kendi isteyerek buna bir son vermesi. Belki bir evlilik danışmanına gidebilirsiniz. Ama bağırıp çağırmakla olmaz bu iş bana göre. Onun yaptığı şeylerin farkına varması lazım

Küçük evlendi gençliğini yaşayamadı diyorsun da tabi o da öyle düşünüyordur.
Sen daha küçük evlenmişsin ona bakarsan. Sen niye yapmıyorsun.
Evlenmeyi biliyorsa sorumluluğu da bilecek. Yok öyle yağma.lmaz:
Affetmekle hata etmişsin rahatlamış. Hiç olmazsa zor affetseydin.
Aile terapistine gitmenin yararı olur sanırım.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.dün nolduğunu anlatıyım hemen ben.kalkınca açtım gösterdim bunlar kim die dedi ki benm haberim yok dedi ben yapmadım dedi tertermiz sayfa açtım gözünün önünde nie böle şeylerle uğraşayım dedi.hepsini sildim bende o kızların.ondan sona benim ondan önceki bi sevgilim var dı baya uzun ciddi bi beraberlikti.onu buldum facede resmini kopyalayıp kendim onun adına yeni bi adres aldım ve kendime arkadaşlık teklif edip kapattım.daha sonra benimki internete oturduğunda haberim yokmuş gibi benm sayfamı bi açarmısın bi bakıyım dedim.açtı ve gördü hemen onu.bu ne dedi.?aaaa dedim ben inan haberim yok baksana o bana teklif etmiş dedim.sinirden köpürdü benm hesabım donduruldu.sanırım yarın bigünde netimiz kesilcek dediğine göree...biraz anlamışdır heralde o duyguyu...

Insallah anlamistir canim..yeniden ayni seyleri yasamamanizi diliyorum..sonucta kimse yuvasini dagitmak istemez hele bir de ortada cocuk varsa..ama eger birdaha boyle bir durumla karsilasirsaniz sert bir sekilde tavrinizi koyun.ayrilin diyemiyorum bu sizin karar verebileceginiz birsey...Allah yardimciniz olsun...

senden hıç korkmuyor, çekınmıyor...ne kadar takıp etsen de, boğazına zincir taksanda bu adam bunu yapmak ıstıyor. ılk fırsatta da yapacaktır. ya bunu kabullen yaşlanıp uslanmasını bekle, guzel kafana takma,kendını yıpratma,kaderım de.yada çek gıt bu adamı sil. arsız olmuş artık bu.

facebookta sen eklemediysen başka kim eklicekki?
kendi kendine eklenmez ya o kızlar..
başka kimse bilmiyorsa şifrenizi.
ama eklediyse de gözünüze batıra batıra.garip..

Valla canım iyi yapmışsın ama şunu söyliyim en azından bir süre bundan vazgeçme..bize tarapistimizinde söylediği şey erkeklerle kadınlar farklı olduğu yönlerden biri;erkekler olumlu veya olumsuz olayları çok daha çabuk unuttup geçiyorlar ama kadınlar öyle değildir...yani hemen öyle kafasına dank etmesini bekleme ama bu evliliği helede bunları yaşamadan sürdürmek istiyorsan benim bulduğum en sağlam yol bu...oda olmazsa arkadaşların dediği gibi ya bu şekilde yaşayıp durulmasını bekleyeceksin ..tabi kendini yıpratmadan..yada bu diyardan gideceksin bu herkesin kendi tercihi..ben sadece bana göre seçenekleri dostça söyledim..Henüz çokta gençsiniz yaa çok üzüldüm senin için..

bence bu konuyu esinle konus söyle bu ruslar nerden geldi ..... nasil bir okula gittinde bu ruslari ekledin, anlat ona üzüntünü düsüncelerini herseyi yüzüne söylemelisin icine atma, icine atinca bu erkekler umursamaz hic umurlarinda degil yüzüne pat diye sölyemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…