- Konu Sahibi dishikartal
-
bende denedim onu daha önce ama nası güven verdiysem ben artık nası inandırdıysam onsuz yapamıcağıma sen yapmazsın istiyosan bütün orduyu ekle msnine dedi bana.hyr bide bizimki sadece sanal değil yane daha öncede bi rus la gerçekte görüştü yine yakaladım.ama bunların üstüne bunları yapmaması lazım.biliyorum ben sçluyum affetmemeliydim ama bilmiyorum ya.
hep yakın takipteyim zaten.daha önce benden gizle face açtı yakaladım.yok gerçektende aldattı beni zaten.nefret ediyorum böle zamanlarda ondan..
facede arkadaşmısınz... hemen arkadaşın olarak ekle....
Vee duvarına "Kocacım liseyi Moskova kız meslek lisesinde okuduğunu bilmiyordum.. burada öğrendim iyi oldu.... " diye not yaz... hem diğer bütün normal arkadaşları da görsün rezil olsun....
Bu geçici bir çözüm....
Ama bu adam seni aldatmış ve sen de affetmişsin... Demekki kocanda böyle bir potansiyel var... Herdakka takipte olmakla hayat geçmez... Ya kabullen ve üçmaymunu oyna yada boşan....
hep yakın takipteyim zaten.daha önce benden gizle face açtı yakaladım.yok gerçektende aldattı beni zaten.nefret ediyorum böle zamanlarda ondan..
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.dün nolduğunu anlatıyım hemen ben.kalkınca açtım gösterdim bunlar kim die dedi ki benm haberim yok dedi ben yapmadım dedi tertermiz sayfa açtım gözünün önünde nie böle şeylerle uğraşayım dedi.hepsini sildim bende o kızların.ondan sona benim ondan önceki bi sevgilim var dı baya uzun ciddi bi beraberlikti.onu buldum facede resmini kopyalayıp kendim onun adına yeni bi adres aldım ve kendime arkadaşlık teklif edip kapattım.daha sonra benimki internete oturduğunda haberim yokmuş gibi benm sayfamı bi açarmısın bi bakıyım dedim.açtı ve gördü hemen onu.bu ne dedi.?aaaa dedim ben inan haberim yok baksana o bana teklif etmiş dedim.sinirden köpürdü benm hesabım donduruldu.sanırım yarın bigünde netimiz kesilcek dediğine göree...biraz anlamışdır heralde o duyguyu...
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.dün nolduğunu anlatıyım hemen ben.kalkınca açtım gösterdim bunlar kim die dedi ki benm haberim yok dedi ben yapmadım dedi tertermiz sayfa açtım gözünün önünde nie böle şeylerle uğraşayım dedi.hepsini sildim bende o kızların.ondan sona benim ondan önceki bi sevgilim var dı baya uzun ciddi bi beraberlikti.onu buldum facede resmini kopyalayıp kendim onun adına yeni bi adres aldım ve kendime arkadaşlık teklif edip kapattım.daha sonra benimki internete oturduğunda haberim yokmuş gibi benm sayfamı bi açarmısın bi bakıyım dedim.açtı ve gördü hemen onu.bu ne dedi.?aaaa dedim ben inan haberim yok baksana o bana teklif etmiş dedim.sinirden köpürdü benm hesabım donduruldu.sanırım yarın bigünde netimiz kesilcek dediğine göree...biraz anlamışdır heralde o duyguyu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?