Lutfen bir akil verin

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
Az once esimle tartistik arkadaslar yanliz haksizmuyim krr veremedimbiz ailesiyle birlikte oturuyruz yillardir ben ailem yurt disinnda kaliyo...birkac ay sonra kardesimin dugun alisvrrisi olcak turkiyede..annem kardesim nisanlisi ve anne babasi olcak..benim.kaldigim.sehire degil baska sehire gideceklermis ve ben icimden soyle gecirdim....benim yanima gelseler hem birlikte alisverise giderdik hem otelde faln kalmak zorunda olmicaklsrdi...ve esim olacak yine her zamnki gibi karsi cikti onlarla mi ugrascaz o kdr insan la diye(acaba benmi olmixak olmamasi gereken birseyi mi aklimdan gecirdim arkadaslar??gercekten sacma bisey mi benim.dusundugum esimin dedigi gibi??kendimce boyle bisey istemeye hakkim oldugunu dusunuyrum ama yinede farkli bakis acilarini duymak istedim...cok uzgunu(

Sende ona deki ama ben hergün bu kadar ınsanla uğrasıyorum siz 1 hafta uğraşamıyor musunuz de . ne yapacak eşin yemek temizlik mi . nerden buluyorsunuz bu kıymetsız herifleri adaşım ya . üzüldüm .

Okadar insanla uğraşan sen olacaksın..eşin ne yapcak ki..

Bence masraf çıksın istemıyor..vede rahatı kaçsın istemiyor..

niye beraber oturuyorsunuz ,aynı evde yaşayınca kendi misafirlerinizi de ağırlayamıyosunuz malesef.siz iki aile yaşaıyorsunuz zaten ,birde gelenler sadece sizin aileniz değil yeni dünürlerde gelicekmiş o kdara insanı rahat ettirecek bir evdemisniz ,en az 5-6 odalı bir ev olması lazım ,eviniz musait mi ,

İşte kabul etmeyecek kimse birlikte oturmayı esin kabul etse bile kv etmez. Sizin değil ki o ev. Erkekler neden böyle bencil ya.

Birlikte yasadiginiz icin digerlerinede sorman gerek üstelik 5 kisilik bir misafir grubu.Gelecek olanlar ailen, kendi evinde olsan sorun olmazdi tabi ki ama ortak yasanilan evde yatili misafiri kabul etmeyebilir kayinvaliden ve kocan

Birlikte yasadiginiz icin digerlerinede sorman gerek üstelik 5 kisilik bir misafir grubu.Gelecek olanlar ailen, kendi evinde olsan sorun olmazdi tabi ki ama ortak yasanilan evde yatili misafiri kabul etmeyebilir kayinvaliden ve kocan

bu ne demek canım onun anasıyla yasıcaksın ama senın annen taa nerelerden gelıp sende kalamayacak ha ?

bu ne demek canım onun anasıyla yasıcaksın ama senın annen taa nerelerden gelıp sende kalamayacak ha ?

Nasil bu anlami cikardiniz acaba?birlikte yasamayi kabul ederek zaten hata yapmis birlikte yasanilan evlerde tek basina karar verilemiyor ayrica gelecek olan sadece annesi degil ki dünürlerde var

Nasil bu anlami cikardiniz acaba?birlikte yasamayi kabul ederek zaten hata yapmis birlikte yasanilan evlerde tek basina karar verilemiyor ayrica gelecek olan sadece annesi degil ki dünürlerde var

Ne olursa olsun eşinin bunu demesi buyuk hata , dünürler dahı olsa neden kocasının hıc mı sulalesı gelmıyor kı ?

Ne olursa olsun eşinin bunu demesi buyuk hata , dünürler dahı olsa neden kocasının hıc mı sulalesı gelmıyor kı ?

Kocasinin tavri yanlis hadi kocayi ikna etti bir sekilde diyelim ,sizce kayinvalidesi kabul eder mi?ayrica kayinvalide bakalim taniyor mu diger dünürleri tanimadigi insani evine niye kabul etsin ki bir insan

Kocasinin tavri yanlis hadi kocayi ikna etti bir sekilde diyelim ,sizce kayinvalidesi kabul eder mi?ayrica kayinvalide bakalim taniyor mu diger dünürleri tanimadigi insani evine niye kabul etsin ki bir insan

tanımadığı ınsanı sokaktan mı alıyor sankı yahu .mültecı mı beslesın evınde dıyoruz mesele bu değil kocasının kestırıp atması kocası yatılı alamayız ama oğle yemegınde agırlayalım vs de dıyebılırdı ne demek ugrasacaz.

Kocanin tavri konusunda hem fikiriz zaten hatali davraniyor dedim

Ev üstüne ev olmaz,keske bastan kabul etmeseydi birlikte yasamayi.Bazen biz meydan veriyoruz bizi ezmelerine

Bilmiyorum ben olamam sanırım bir yanım çok duygusal oto boka ağlayan diğer taraf tek başına 10 tane kayınvalıdeyle bas gelecek bır cırkef.

Siz gayet normal bir istekte bulunmuşsunuz. Eşiniz kendi rahatlığı için istememiş sanırım bu durumu. Ama haksız olduğunuz bir konu yok ortada içiniz rahat olsun.

Ayni evde yasiyrum cunku benim fikrimi soran yok..esime de agir geliyo birlikte yasamak ama gitmiyo..gidemiyo cunku annesi istemiyo ve eger olaki bi durumda yuzunu bakmicani soyluyo..evlatlikdan red etme durumu o kadar soylim....saatlerdir agliyrum cok kotuyum
Evet ev musait yer sikintisi olmaz ama iste evdekiler insan olmayinca....bi bilseniz birde ne kdr alttan aldigimi ailesini(bu yuzden de cok uzuldum galiba....napcami bilemiyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…