Basta neden kabul ettin diceksin ama sadece gecici bir sureydi cunku yurt disina gidecektik ama hepsi kandirmacadan baska bisey degilmis...Ev üstüne ev olmaz,keske bastan kabul etmeseydi birlikte yasamayi.Bazen biz meydan veriyoruz bizi ezmelerine
Onun sulalesi surekli gelir eve o zaman sikinti olmuyo zaten yatili..yemekli hersekilde hizmet sunulur...o zaman ben tatli karisi oluyrumm!!!cok gerildimtanımadığı ınsanı sokaktan mı alıyor sankı yahu .mültecı mı beslesın evınde dıyoruz mesele bu değil kocasının kestırıp atması kocası yatılı alamayız ama oğle yemegınde agırlayalım vs de dıyebılırdı ne demek ugrasacaz.
Yok zaten annem kesinlikle olmaz demis ben sadece aklimdan gecirmistim hem gormus birliktw vakit gecirmis olurum diye ama yine her zaman ki gibi husran..evet belki istemeyebilir ama daha farkli soyleseydi yada benim yaptigim fedakarliklari gozunun inune gwtirip demeseydi..Senin ailen sizde kalmayı istedi mi? Bence eşinizle aranızı bozmayın hiç. Ailen yapsın alışverişini çünkü gelininizin annesi filan da varmış. Sıkıntı yapmaları doğal. Takmayın da belki eşinizin tavrı sizi üzmüş olabilir ama erkekler böyle işte.
Ama iste soyleme tarzi belkide en cok kiran...gerci benimkide buyuk aptallik onun ne kdr odun oldugunu bile bile gittim.bu kinuyu actim...neden hala ve herseferinde ayni uzuntuyu duyyrum bilemedimBence bunu eşiniz kendisi sorun edeceği için değil ailesinin sorun edeceğini bildiği için böyle bir tepki vermiş. Ev ev üstünde bu kadar olur işte canım. İnşaallah bir an önce kendi evine çıkarsın.
Onun sulalesi surekli gelir eve o zaman sikinti olmuyo zaten yatili..yemekli hersekilde hizmet sunulur...o zaman ben tatli karisi oluyrumm!!!cok gerildim
Az once esimle tartistik arkadaslar yanliz haksizmuyim krr veremedimbiz ailesiyle birlikte oturuyruz yillardir ben ailem yurt disinnda kaliyo...birkac ay sonra kardesimin dugun alisvrrisi olcak turkiyede..annem kardesim nisanlisi ve anne babasi olcak..benim.kaldigim.sehire degil baska sehire gideceklermis ve ben icimden soyle gecirdim....benim yanima gelseler hem birlikte alisverise giderdik hem otelde faln kalmak zorunda olmicaklsrdi...ve esim olacak yine her zamnki gibi karsi cikti onlarla mi ugrascaz o kdr insan la diye (acaba benmi olmixak olmamasi gereken birseyi mi aklimdan gecirdim arkadaslar??gercekten sacma bisey mi benim.dusundugum esimin dedigi gibi??kendimce boyle bisey istemeye hakkim oldugunu dusunuyrum ama yinede farkli bakis acilarini duymak istedim...cok uzgunu (
Basta neden kabul ettin diceksin ama sadece gecici bir sureydi cunku yurt disina gidecektik ama hepsi kandirmacadan baska bisey degilmis...
Canım, o kadar misafiri zaten kalabalık olan bir evde ağırlamak sorun olabilir, doğru. Ama eşinin söyleyiş tarzı çok yanlış. Yani bunu sana uygun bir dil ile anlatsaydı sen kırılmazdın eminim. Bence bu konuyu içine atma; içe atılan her yaşanmışlık karşındakinden soğumana neden olabilir. Al karşına konuş. Ama güzel bir dille konuş. "Canım, senden geçenlerde birşey istedim ama sen bu cümleyi kurdun. Onlar benim ailem canımın parçası. Benim içimde yara oldu söylediklerin. Nolur bir daha böyle şeyler söyleme...." gibi damardan gir.Az once esimle tartistik arkadaslar yanliz haksizmuyim krr veremedimbiz ailesiyle birlikte oturuyruz yillardir ben ailem yurt disinnda kaliyo...birkac ay sonra kardesimin dugun alisvrrisi olcak turkiyede..annem kardesim nisanlisi ve anne babasi olcak..benim.kaldigim.sehire degil baska sehire gideceklermis ve ben icimden soyle gecirdim....benim yanima gelseler hem birlikte alisverise giderdik hem otelde faln kalmak zorunda olmicaklsrdi...ve esim olacak yine her zamnki gibi karsi cikti onlarla mi ugrascaz o kdr insan la diye (acaba benmi olmixak olmamasi gereken birseyi mi aklimdan gecirdim arkadaslar??gercekten sacma bisey mi benim.dusundugum esimin dedigi gibi??kendimce boyle bisey istemeye hakkim oldugunu dusunuyrum ama yinede farkli bakis acilarini duymak istedim...cok uzgunu (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?