Lutfen bir akil verin

Senin ailen sizde kalmayı istedi mi? Bence eşinizle aranızı bozmayın hiç. Ailen yapsın alışverişini çünkü gelininizin annesi filan da varmış. Sıkıntı yapmaları doğal. Takmayın da belki eşinizin tavrı sizi üzmüş olabilir ama erkekler böyle işte.

Onun sulalesi surekli gelir eve o zaman sikinti olmuyo zaten yatili..yemekli hersekilde hizmet sunulur...o zaman ben tatli karisi oluyrumm!!!cok gerildim

Bence bunu eşiniz kendisi sorun edeceği için değil ailesinin sorun edeceğini bildiği için böyle bir tepki vermiş. Ev ev üstünde bu kadar olur işte canım. İnşaallah bir an önce kendi evine çıkarsın.

Yok zaten annem kesinlikle olmaz demis ben sadece aklimdan gecirmistim hem gormus birliktw vakit gecirmis olurum diye ama yine her zaman ki gibi husran..evet belki istemeyebilir ama daha farkli soyleseydi yada benim yaptigim fedakarliklari gozunun inune gwtirip demeseydi..ah su erkek.milleti diyruz ya bakiyrum da benimki on kat fazla zor..

Ama iste soyleme tarzi belkide en cok kiran...gerci benimkide buyuk aptallik onun ne kdr odun oldugunu bile bile gittim.bu kinuyu actim...neden hala ve herseferinde ayni uzuntuyu duyyrum bilemedimyillar yillar ayri bi ev gorulmuyo bana(

Onun sulalesi surekli gelir eve o zaman sikinti olmuyo zaten yatili..yemekli hersekilde hizmet sunulur...o zaman ben tatli karisi oluyrumm!!!cok gerildim

ya canım aşkım annemler sorun cıkararıda dıyebılırdı . ya da gunduz agırlayalım dıyebılırdı . dısarda yemek yıyelım dıyebılırdı ne demek ugrasamayız .

Aileniz alışveriş için hangi şehre gelecekse siz de oraya gidin, onlarla birlikte kalır ve görmüş olursunuz ailenizi. Saygısız kocanız da rahat eder.

Bu erkekler gerçekten çok bencil.Sadece onların annesi babası önemli.Nasıl böyle davranabiliyorlar inanamıyorum.Allah yardımcınız olsun

Konu hiçte saçma sapan değil, kırk yılda bir eşin senin hatrına bi kaç günlüğüne katlanıversin o kadar insana ne var yanii ..
Çook ayıp ediyor eşin .. Üstelik bir de sen onun ailesi ile yaşıyormuşsun ..
Diret sonuna kadar orası senin de evin ailen tabikide gelecek .

Basta neden kabul ettin diceksin ama sadece gecici bir sureydi cunku yurt disina gidecektik ama hepsi kandirmacadan baska bisey degilmis...

Ahhh hep aynı kandırmacalar ,şimdi ayrılmayı teklif etsen kabul etmiyor mu eşin? Çocugun varmı bilmiyorum ama çocuk olduktan sonrada cok zor olur senın adına

Ben annemin babamin kardesimin gelmesine soz soyletmezdim.
Ama kardesimin nisanlisi anne babasi bizde kalmasi uygun degildir benim acimdan.

Ben fevri davranmazdim hemen " kocam benim ailemi istemiyor" diye. Gelecek olan ailen degil sonucta, 3 yabanci kisi daha.

Sizin kayınvalide ve eşinizde sıkıntı var.
Tabii ki gelebilirler, kalabilirler. Ömürlük kalmayacaklar ya.
Siz beraber yaşamayı kabul ederek onlara bir iyilik yapmışsınız ve sırf bu fedakarlığınızdan dolayı bence minnet etmeliler.
Biraz dişinizi gösterin. Benim evim diyeceksiniz.
Ben gelinim, oğlunla evlendim ve seni de çekirdek ailemize dahil ettik. Burası benim evim, sende bu evde yaşayan biri olarak gerekli söz hakkına sahipsin daha fazlasına değil diyeceksin.
Yoksa böyle düşüncesiz insanlardan çok çekersiniz.

Canım, o kadar misafiri zaten kalabalık olan bir evde ağırlamak sorun olabilir, doğru. Ama eşinin söyleyiş tarzı çok yanlış. Yani bunu sana uygun bir dil ile anlatsaydı sen kırılmazdın eminim. Bence bu konuyu içine atma; içe atılan her yaşanmışlık karşındakinden soğumana neden olabilir. Al karşına konuş. Ama güzel bir dille konuş. "Canım, senden geçenlerde birşey istedim ama sen bu cümleyi kurdun. Onlar benim ailem canımın parçası. Benim içimde yara oldu söylediklerin. Nolur bir daha böyle şeyler söyleme...." gibi damardan gir.

Zaten annesi boyle seyleri cok.sorun eden bi tip benim kendi ailem.gelince bile triplere girer(normal bi duzen olsa belki bu kdr uzulmezdim esimin istemedigine...ben butun yillardir onun ailesinin kahrini cekiyrum..birdefaligina boyle biseyi cok gormemeliydi diye dusunuyrumben 4boyunca antidepresanlwr kullandim ve esim de bikuyo bunlari..
Tatli dilden anlayan bi tip degil..cogu kez duymazdan gelir.hatta bazen dalgaya vurur isi deli eder beni...alirim karsima cok sakin bi sekilde konusuyrum bazen ams karsimda tam bir odun....
Ayril o zaman diyenler olucsk belki..onu da cok.dusunuyrum ama bir cocugum var diye yinede son sabrima kadar cekiyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…