Lütfen bir akıl verin..

Size 2. kez yalan söyleyen birisine 3. bir şans verir misiniz?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 5 33,3%
  • Asla

OY: 10 66,7%

• Ankete Katılan
    15

poncik83

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
9
2
16
Kafam allak bullak çok seviyorum ama kabullenemiyorum...
Günlerdir düşünmekten helak ettim kendimi.

Ailelerin bildiği, evlilik yolunda giden 1 sene içinde evlenmeyi düşündüğümüz 2 senelik bir ilişkim vardı.
İşi sebebiyle farklı illerde yaşıyoruz.
Erkek arkadaşımın kullandığından farklı bir sosyal medya hesabı varmış. Yakaladım, önce sordum inkar etti sonra kanıtladım. Hatasını telafi edeceğini ve bir daha böyle bir şey olmayacağını, her şeyin daha farklı olacağını söyledi ve affettim.
Sonra her şey yolunda gidiyordu. Bana karşı ilgisi kusursuzdu. Gelinlik, yüzük bakmaya başlamıştık. Evlilik için bütçe ayarlamaya çalışıyorduk. 1) 5 ay sonra ben yine farklı sosyal medya hesapları kullandığını yakaladım. 2) Ve yine araştırmalarım neticesinde farklı zamanlarda konuşmalarımızı da kıyaslayarak bana birkaç kez mesaide olduğunu söylediğini ama başka yerlerde check-in yaptığını gördüm. 3) 1 sene görüşmediğimiz halde yaşadığım il'e bana söylediği günden 10 gün önce gelmiş ve gece kuluplerinde orda burda bensiz 10 gün geçirdikten sonra bana geldiğini söyledi tabi haberim yok ne zaman geldiğinden, ben de o gün geldi sandım sürpriz yapacağını onu karşılamamı istemediğini söylemişti. Velhasıl kelam Allah bir şekilde çıkarıyor karşımıza. Yalancının mumu yatsıya kadar yanıyor. Ben bunları tesadüfen yakaladım önce sordum kendisine tek tek inkar etti beni suçladı kendisine inanmadığım için nasıl böyle bir şey düşünebilirmişim bunları söyledi bana.
Sonra kanıtları gönderince de özür diledi 2. de akıllandım affet her şeyi düzeltmek için elimden geleni yapıcam, evet sana yalan söyledim ama asla başka bi kadın olmadı hayatımda, seni kaybetmek istemiyorum, seninle evlenmek istiyorum, seni çok seviyorum gibi serzenişlerde bulundu.

Ben de artık beni aramaması gerektiğini her şeyin bittiğini söyledim.

Hala af bekliyor.

Dile kolay 2 sene.. Onun için yaptığım fedakarlıklar.. Ve tüm bu olanlara rağmen onu hala seviyor oluşum..

Kendinizi yerime koyduğunuzda, siz olsanız ne yapardınız?

affetmeeeeeem. başka bir yalan olur belki bi düşünürüm ama böyle bişeyi affetmem. insan kız arkadaşından gizli niye farklı bi hesap kullanır ki? başkaları ile yazışabilmek için tabi ki. bi de aynı şehre gelip 10 gün gece klüpleri bilmem ne. sormanız bile hata yani bunu. bakın sonra çok pşman olursunuz.

önce keyfini sonra sizi seviyo.
bencil.
yalancı.
sözünde de durmuyo.
güvenin kırılmış.
şüpheyle ömür geçmez.
böyle affedersen de devamı gelir bence.
nasılsa affeder diye düşünür.
şutla.

huylu huyundan vazgeçmez. evlenmeden görmüşsün işte gerçekleri.. gerisi sana kalmış

valla herkesin olayların karşısındaki tavrı değişkendir .. ama doğru tektir sizi seviyor olsa bulunduğunuz şehre gelip 10 gün nasıl sabrederdi bunu düşünün bence.. birde gece klupleri falan ..

Açıklaması şu oldu : Bulunduğum şehirde daha önce kendisi de yaşıyordu, bir kuruma borcu çıkmış apar topar bulunduğum şehre gelip kaynak yaratmaya çalışmış. 10 gün sürmüş deyimiyle.. Gece kulupleri için de bulunduğu yerde çok bunalmış en fazla 1 saat durmuş bar sahibi arkadaşlarını görmek için. Ben üzülmeyeyim diye söylememiş bana. Komik geldi açıklaması tatmin etmedi tabi.

bence de çok komik.
k.çınla güleydin.
git bacım seni salak yerine koyyo.
karakteri oturmamış.

kararından şüphe dahi etme adamın kırdığı cevizler kırkı geçmiş evlilik yolunda bunları yapıyosa evlendikten sonrasını düşünemiyorum bile adam ayak ne dolaplar çevirmiş allahın sevdiği kuluymuşsun bak kendin de demişsin allah önüme çıkarıyo diye sence neden yanlış bi evlilik yapıpta kendini yakma diye

10 gün boyunca her dakikasını kaynak arayarak geçirmiş yazık.. ama gece klubüne arkadaşını görmeye gidebilmiş..
bu erkeklerin kadınları salak sanarak yaptıkları açıklamalar aslında kendi zeka seviyelerini gösteriyor ..

valla herkesin olayların karşısındaki tavrı değişkendir .. ama doğru tektir sizi seviyor olsa bulunduğunuz şehre gelip 10 gün nasıl sabrederdi bunu düşünün bence.. birde gece klupleri falan ..

aynen Nooption 'a katılyorum
yalanı falan geçtim
1 yıl görüşmemişsiniz, gelip 10 gün aramıyor
kendinizi düşünün, siz onun olduğu şehre gitseniz onu aramadan 1 saat durur muydunuz? böyle bakınca birbirinize verdiğiniz değer aynı görünüyor mu?
nasıl olsa, ne yaparsa yapsın, sevildiğine göre, o da yapmaya devam eder

ayrıca şu "dile kolay 2 sene, yaptığım fedakarlıklar..." kısmını hiç anlayamıyorum (sizin için değil, genel anlamda)
fedakarlıkları gönüllü yapmadınız mı? 2 sene de birşey değil, her ilişkiyi de illa evliliğe gidecek diye yaşayamayız, böyle olacağını bilemeyiz, bunu baştan biliyor olmanız lazım

bir de elimde değil, şuraya takıldım
birbirini böyle çok seven, evlenmeyi düşünen bir çift nasıl 1 sene görüşmez?
hani farklı ülke deseniz anlayacağım, farklı şehir diyorsunuz.
benim bildiğim seven erkek, sevdiğini görmek için, gerekirse 2 geceyi yolda geçirir, 1 gün görüp döner sevdiği kadını
sizin ilişkinizde biraz boşluklar var gibi

Affetmeyi düşünmüyorum yanlış bir karar mı verdim diye sorup duruyordum kendime. Ama yaptıkları aklıma geldikçe çıldırcak gibi oluyorum. 2 seneden kastım maddi manevi çok destek oldum ben ona en ufak bir hatam olmadı hiç bana yaptıklarının 1 tanesini bile hak edecek bir şey yapmadım ki senin bana güvensizliğini hissettim baskı altındaymışım gibi izlenim verdin bana dedi şaka gibi. Emeklerime üzüldüm gerçekten çok sabrettim sabır taşı olsa çatlardı. Evet haklısın zararın neresinden dönülse kardır, evlenmeden gördüm gerçek yüzünü 2. kez ilerde her şey çok daha kötü olabilirdi...

adamın sevdiği falan yok işte.. evlenilecek kız gözüyle bakıyor anladığım kadarıyla .. kendi keyfini eylesin kız nasıl olsa cepte..
saygısız sevgisiz bir adam..

Memur, izinleri kapalıydı ülkedeki mevzular yüzünden. Yazın tatile gidecektik izinler kapandı, açılınca da geldi.

adamın sevdiği falan yok işte.. evlenilecek kız gözüyle bakıyor anladığım kadarıyla .. kendi keyfini eylesin kız nasıl olsa cepte..
saygısız sevgisiz bir adam..

evet hem saygısız, hem cepte görüyor
bana da sevmiyormuş gibi geldi

biz eşimle üniversitedeyken uzak mesafeli ilişkisi olan 2 erkek arkadaşımız vardı
o kızları 1-2 saat görebilmek için neler yaptıklarına bizzat şahidim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…