- Konu Sahibi emineozturk
arkadaşlar ben bi üniversitede 2.sınıf öğrensiyim. daha önce hiç sevgilim olmadı.kasım ayında okulumza yeni bir araştırma görevlisi gelmiş. ben aralık ayının basında gördüm onu. görür görmez dondum kaldım. sanki onu yıllardır tanıyo gibiyim . arkadaşlarım tipsiz,kro falan dedi . sonra uzun süre görmedim onu. hatta araştırma görevlisi olduğunu bile bilmiyorum o sıralar.çünkü benim bölümümün asitanı değil. sonra okulun sitesinde rastgeldim. hemen faceden buldum. benden 4 yaş büyük. ve doğum günümüz aynı :) çok güzel bi tesadüf değil mi? sonra ne yapsam ne etsem derken fake bir hesap açıp ekledim. daha yakından tanımak için. birbirimize çok benziyoruz. sevgilisi de yok. mesaj attım onu çok beğendiğimi falan yazdım. tabi sen kimsin dedi hemen. biraz konuştuk. kim olduğunu söyle,senkimsin diyor genelde. bende kendimi belli edemem. okulumuz çok küçük, bölümde yeni açıldı tüm hocalar öğrenciler birbirini tanıyor. bitek onunla kimse konuşmuyor nedense hep yalnız
ben o yalnız kaldıkça kahroluyorm. ne yapsam arkadaslar bi dereden bi tepeden aldım ama tek bildiğim onu çok sevdiğim. karnımın ortasında bir ağrı var onu gördüğümden beri. gözlerim sürekli dolu dolu