lütfen bir akıl verinn :( ne yapmam gerektiğini bilmiyorumm

Allahım öğrencilere bakan asistanlar da mı var.Hey Allahım.Hoca öğrenci ilişkisi duydum hep yadırgadım falanda, yaş yakın olsa da asistan öğrenci durumu bana etik gelmedi.Eğer illa istiyorum bu kişiyi diyorsanız azıcık olgun davranıp sahte hesap olayını bırakın.Hatta yüzyüze konuşun gitsin ne kaybedersiniz.

aramızda 4yaş var. etik olmayabilir. ama benimle alakası yok onun. baska bölümün asistanı. fake hesaptan ulaştım çünkü onu tanımam gerekiyordu. sevgilisi var mı nasıl biri az da olsa öğrenmem gerekiyordu

aramızda 4yaş var. etik olmayabilir. ama benimle alakası yok onun. baska bölümün asistanı. fake hesaptan ulaştım çünkü onu tanımam gerekiyordu. sevgilisi var mı nasıl biri az da olsa öğrenmem gerekiyordu
Eğer niyetin gerçekten kişiyle sevgili olmaksa konuş gitsin çok ciddiyim.Bence özgüvenli hatunlar daha bir çekici oluyor.

ya bence tehlikeli normal ögrenci olsa neyse asistanmış okul da küçükmüşşş.. dedikodu kazanı kaynar hemen... hani tv lerde izliyoruz ya erkek ögrenciler den de kötü sözler işitebilirsin... uzaktan platonik takılman daha iyi...
ben sınıftaki erkeklerle hep mesafeliyimdir. onlarla konusmam zorunlu olmadıkça. ben hocalarımın tepkisinden korkuyorum açıkçası. tevafuklar buluşturdu bizi. vardır bunda bir hayır. inşallah nasip olur bana

Eğer niyetin gerçekten kişiyle sevgili olmaksa konuş gitsin çok ciddiyim.Bence özgüvenli hatunlar daha bir çekici oluyor.

niyetim ciddi. ilk kez böyle hissediyorum. adını bile doyunca yüüzüm gülüyor, kızarıyorum :) sanırım gidip konusucam

onu yakından tanımak için sahte hesap açtım. konuşmak istiyorum ama cesaret edemiyorum henüz :)

canım benım onunla konuşmadan ne olacağını bilemezsin...belkı suan seni bilmediği için rahat rahat onunla netten konusuyrsun..git acık acık konuş,böyleyken böyle de..ya devam edersınız ya da yol yakınken ıcınde kı ask büyümeden bıtırırsın..onune bakarsın..

canım benım onunla konuşmadan ne olacağını bilemezsin...belkı suan seni bilmediği için rahat rahat onunla netten konusuyrsun..git acık acık konuş,böyleyken böyle de..ya devam edersınız ya da yol yakınken ıcınde kı ask büyümeden bıtırırsın..onune bakarsın..

şimdi sınav haftamız var terslerse yıkılırım. sınav haftamız bitsin cesaretimi toplayıp konuscam. olursa olur. inşallah olur :)

suan bana dünyanın en imkansız durumu gibi geliyor :)

içimden geçeni sana anlatabilsem
kalbimin sesini bir dinletebilsem
dizine yaslansam bir çocuk gibi
sanki ayrılmış da kavuşmuş gibi

olmaz olmaz deme hiç
olmaz olmaz sevgilim
zaman neler gösterir
belli olmaz sevgilim

bir soru sorulsa cevabım sensin
günahım olsa da sevabım sensin

olmaz olmaz deme hiç
olmaz olmaz sevgilim