- 7 Mayıs 2019
- 158
- 56
- 13
- 34
- Konu Sahibi lorilori72
-
Rehber öğretmenimBranşının nedir. Genelde belli branşlarda çok çok yüksek puanlarla bile il dışı yapamıyorlar.
Oldugunuz yerde kalın madem. Ayrıca mardin neden olmasın ki, eski sevdiğim var diye koca bir şehirden vazgeçmezdim. Görsem ne görmesem ne? Bu kadar abartmayın
O zaman bir çok branşa göre il dışına rahatlıkla tayin olabilirsiniz.Rehber öğretmenim
Memleketim Urfa evet. Ankara’da kız kardeşlerim erkek kardeşlerim var o yüzden yazmayı düşünüyorum tabi acılırsaMemleketiniz Urfa mı?
Hem Urfa merkez hem Ankara düşüncesini anlayamadım . Urfalı değilseniz isteyin Ankara yı,çıkarsa ne ala.
Eski sevgili yüzünden tayin istememek hiç mantıklı değil. Karşılaşırsanız karşılaşmış olursunuz hepsi bu kadar
Beni rahatsız etmesinden korkuyorum sadece. Aslında başka sebep de yok
O zaman il disini bekleyebilirsiniz. PDR tayinleri kolay oluyor. Benim görev yaptığım okula bu sene iç Anadolu'dan 3 yıllık bir öğretmen geldi. Görev yaptığım okul da disiplin sorunu olmayan ve akademik başarısı yüksek bir okul.Rehber öğretmenim
Öğretmenlerin çoğu bu ikilemi yaşıyor. Bulunduğun yerde rahatsan , ortamın evin okulun memnun ediciyse bir yıl daha bekle en aZından.
O zaman il disini bekleyebilirsiniz. PDR tayinleri kolay oluyor. Benim görev yaptığım okula bu sene iç Anadolu'dan 3 yıllık bir öğretmen geldi. Görev yaptığım okul da disiplin sorunu olmayan ve akademik başarısı yüksek bir okul.
Siz korkmayın metin olun. Rahatsız ederse her yer karakol.
Merkez düşünüyorum hocam da. Biraz zor görünüyor il içine bakıncAMardin merkez olmazsa Midyat falan düşünebilirsiniz mesela. Ankara isterseniz tahminim güdül, kulu falan gelir.
Hayırlısı olsunMerkez düşünüyorum hocam da. Biraz zor görünüyor il içine bakıncA
Teşekkür ederimHayırlısı olsun
Koca şehir diye düşünmeyin Mardin küçük esasında ve herkes bir şekilde birbirinden haberdar oluyor :) bir de öğretmen olduğu için çekinmesi normal.Oldugunuz yerde kalın madem. Ayrıca mardin neden olmasın ki, eski sevdiğim var diye koca bir şehirden vazgeçmezdim. Görsem ne görmesem ne? Bu kadar abartmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?