Lütfen bir akıl verir misiniz?

lorilori72

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2019
158
56
13
34
Merhaba arkadaslar. Bes yıldır Urfa’nın bir ilçesinde öğretmenim. Bu sene tayin istemeyi düşünüyorum. İl içiyle Urfa merkeze de gidebilirim (ki hep kötü yerler açılmış) il içi yapmayıp il dışı da yapabilirim. Günlerdir kafamı karıştırıyor bu durum. Resmen uykularım kaçıyor. Merkezi hiç yazmak gelmiyor içimden. Ama mecburiyetten yazacakmışım gibi geliyor il dışında da iyi yerler açılmazsa diye. İl dışında da Ankara ve eski sevgilimin olduğu il var(Mardin) Mardin’i çok istememe rağmen orayı da eski mevzulardan dolayı yazamıyorum olur da karşılaşırız diye. Ne yapacağımı sasırdım. İl içiyle Urfa merkeze gidersem pişman olmaktan da çok korkuyorum ayrıca. Ne yapmalıyım lütfen akıl verir misiniz ?

Öğretmenlerin çoğu bu ikilemi yaşıyor. Bulunduğun yerde rahatsan , ortamın evin okulun memnun ediciyse bir yıl daha bekle en aZından.

Branşının nedir. Genelde belli branşlarda çok çok yüksek puanlarla bile il dışı yapamıyorlar.

Oldugunuz yerde kalın madem. Ayrıca mardin neden olmasın ki, eski sevdiğim var diye koca bir şehirden vazgeçmezdim. Görsem ne görmesem ne? Bu kadar abartmayın

Oldugunuz yerde kalın madem. Ayrıca mardin neden olmasın ki, eski sevdiğim var diye koca bir şehirden vazgeçmezdim. Görsem ne görmesem ne? Bu kadar abartmayın

Beni rahatsız etmesinden korkuyorum sadece. Aslında başka sebep de yok

Memleketiniz Urfa mı?
Hem Urfa merkez hem Ankara düşüncesini anlayamadım . Urfalı değilseniz isteyin Ankara yı,çıkarsa ne ala.
Eski sevgili yüzünden tayin istememek hiç mantıklı değil. Karşılaşırsanız karşılaşmış olursunuz hepsi bu kadar

Memleketim Urfa evet. Ankara’da kız kardeşlerim erkek kardeşlerim var o yüzden yazmayı düşünüyorum tabi acılırsa

Rehber öğretmenim
O zaman il disini bekleyebilirsiniz. PDR tayinleri kolay oluyor. Benim görev yaptığım okula bu sene iç Anadolu'dan 3 yıllık bir öğretmen geldi. Görev yaptığım okul da disiplin sorunu olmayan ve akademik başarısı yüksek bir okul.

Öğretmenlerin çoğu bu ikilemi yaşıyor. Bulunduğun yerde rahatsan , ortamın evin okulun memnun ediciyse bir yıl daha bekle en aZından.

Sıkıldım burdan milli eğitim çok kötü. Ordan oraya sürüklendim resmen bu sene. Okulum da aynı şekilde. O yüzden gitmek istiyorum biraz da

Hangi il hocam

Mardin merkez olmazsa Midyat falan düşünebilirsiniz mesela. Ankara isterseniz tahminim güdül, kulu falan gelir.

Urfa’nın merkezi çok şık ve moderndir ilçelerden biraz daha özgürdür bence düşünülebilir tabi hangi ilçede olduğunuz da çok önemli ceylanpınarsa mesela gitmeyin gibi

Koca şehir diye düşünmeyin Mardin küçük esasında ve herkes bir şekilde birbirinden haberdar oluyor :) bir de öğretmen olduğu için çekinmesi normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…