lutfen bir akilll

lorin88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
264
105
43
Mrb kizlar konuya nerden baslayacagimi bilmiyorum uzun zamandr siteyi takip etmekteyim ve cok sey ogrendim sizlerden yanls yazarsam affedin
Severek nisanlandk ailesi istemedi beni ama sabrettim bekledm ve oldu ama cok cektm cokk yaza nasipse dugunumuz olacak benim teyzelerim dayilarm amcalarm herkes avrupada sadece biz burdayiz yazin herkes benim dugunum icin gelecek gelis tarihleri belli biletlerini aldilar neyse nisanlimin kendi evinde oturcaz suan kiraci var ve sozde bu ay cikmasi gerekiyodu doseyip bayramdan snrada dugun yapcaktk ama kayinvalidem bugun aradi cikmiyo kiraci agustosun sonunda hatta eylulde yapalim dedi ozamana kadar herkes tekrar avrupaya donmus oluyo kimse olmayacak yanimda nisanlima bunu hep soyledm sıkı tut soyle ciksin kiraci dedm ama bana birak hallederm dedi ve korktugum basimada geldi canm cok skkn nisanlima nsl davranmaliyim ben simdi napim akil verin(

Son düzenleme:

nişanlının bi hatası yokki.ona nasıl davranabilirsin..
Durumu düzeltirse düzeltir zaten olmazsada bence düğünü ertelemeyin

Tam detayli yazmadim ben nisanlima soyledim sana kiraci cikacaksa sıkı tut faln diyince cikar ben halledicem falan diyodu bugunde annen aradi kiraci cikmiyomus dedim ve kendi aranizda napiyosaniz yapin diyo bu nsl bi cvp karismiyorum diyo ozaman bi iki ay annemlerle kalirir diyo saygim sonsuz ama cok cektm ben annesinden evliligimin ilk gunleri o sekilde gececek bilmiyorm benmi abartiyorum mantikli dusunemiyorm

Ne olursa olsun bi iki ayligina bile olsa seni istemeyenlerle ayni evde yasama.. kiraci cikamiyosa siz baska bi ev bulun oturun bi sure ..en son care akrabalarinz olmasin dugunde biliyorm olmasi daha guzel olur ama caresiz kalirsan yapaca bisey yok ..nisanlinada kizdim yani ne demek aranizda halledin ya ..

Boşver hiç tadınızı kaçırma ölüm yok ya ucunda 2 ay sıkın dişinizi kalın nişanlının ailesiyle sevdiklerinin yanında olması gibisi yok kendi evinize geçince zaten evliliğin ilk günlerinin acısını çıkarmış olcaksınız
Yada kira parasıyla başka ev tutabilirsiniz imkanlarınız doğrultusunda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
En başından beri akrabalarınızın özel durumu biliyorsa ve buna rağmen karşı taraf önemsemiyorsa ve mantıklı bir açıklama da getirmiyorsa , benim aklıma ilk olarak şimdiden üzerinde baskı uygulanmak isteniyor gibi geldi . Kayın validen sen değil ben nasıl istersem öyle olacak mesajı mı vermek istiyor acaba ?

He ya, kadinlar hep dislerini siksinlar. Sözler tutulmadi, dügün günü degisecek felan, hiç önemi yok, yeterki kadin dislerini siksin

Konu sahibine tavsiye: Konu burda dis sikmak, fedahkarlik degil. Nisanlin ve annesi sözünü tutmadi. Nisanlani hemen ipleri eline verme, dik dur karsinda.
Kesin bir dille söylersin artik. Ya o kiracilar gidiyor, ya güzel kiralik bir daire bul diye. Dügün hiç bir kosulda ertelenmiyor diye söyleyin. Ve sakin sakin kv'denin evine tasinma. Simde 2 ay diyorlar, bi baktin 2 yil kaldin orda sinir hastasi olarak. Yani dedigim gibi ya kiralik dairede oturursunuz, ya dügün mügün yok de nisanlani.

Eminim senin tepkini görünce tavrida degisecektir.

Benim de kizdigim o ilk once tarihi siz belirleyin dediler bize bende ona guvenerek soyledim ve onlarda oyle aldilar biletlerini simdide siz halledin aranizda diyo ben karismam diyo yanlarinda oturmak falan istemiyorum saygimi gosteriyorm ama olanlarida unutmus dglm hala herzaman yanimda olan adam birden bire umrunda dglms gibi davranmaya basladi ben tepkimi belli edince ben sucluymusum bisey yapmisim gibi davraniyor hic takmiyo bile msj falan yazmadm aramadim oda aramadi ne yapicagimi sasirdm

Bu sizin görüşünüzde ben olaya kadın erkek olarak bakmadım. Çaresi olan birşey için ne huzurumu ne mutluluğumu bozarım. Ben olsam ne tepki verirdim onu yazdım en mutlu gününde sevdiklerimle olmayı herşeye yeğlerim. Düğün üstü çok masraf olur muhtemelende o kira parasının da gidecek yeri vardır bile o durumda evet imkanlar bunu gerektirdiği için bunu kabul ederdim. Ha kira parasının gidecek yeri yoksada başka ev tutulur zaten. Düğün günüde benim istediğim gün olurdu. Olay kadının yada erkeğin sıkması değil fedakarlık yapabilmek bu kadar içten planlı programlı evlilik olmaz bana göre

Son düzenleme:

Akrabalarinin olmamasi üzücü tabi ama bence nisanlinin ailesiyle yasamaktan daha iyidir. Zaten zar zor kabullenmisler seni, onlara tasininca cokmu iyi davranacaklar sana. Ya nisanlina biraz daha durun burda eliniz bollasinca cikarsiniz derlerse. Oglusu da yok biz illede cikcaz demez...

Son düzenleme:

Bence konu imkanlar degil burda. Konu burda sözlerin tutulmamasi. Eger onlar "dairemiz dügün zamana kadar hazir" diyorlarsa, sözlerini tutmalari gerekiyor. Burda besbelli konu sahibin kv'desi ipleri ellerine alma çabasi var. O kiz kv'desinin yaninda kalirsa sinir hastasi olur gider. Zaten kv'desi bu kizi istemiyormus.

Ondan dolayi diyorum "dis çekilcek bir durum yok". Ha atiyorum konu sahibi ve nisanlisinin maddi durumlari çok kötü o zaman basinda isteklerinden kesersin, gerekirse kötü evde kalirsin ve evet dislerini sikarsin çünkü durum bunu gerektiriyor. Fakat sözlerin tutulmamasi, kadinin umrunda bile olmamasi, hatta konu sahibin nisanlisinin umrunda bile degilmis olay, o zaman ortalikta "dis sikacak" bir durum yok.

Bu derdini ceken bilir sana tek tavsiyem ya sozunu tutsun yada git kiralik ev bul cagir kontrati imzalattir

Lutfen kendinizi yiyip bitirmeyin. Gayet ciddi bir tavriniz olsun, butun akrabalar su zaman geliyor dugun de o zaman olacak de. Ya kiraciyi cikarsinlar ya da baska ev tutsunlar gecici olarak. Sakin ama sakin donmeyin kararinizdan, ne soz verdilerse tutmalilar.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Evet ama size göre yok bana göre var ben oraya kendi fikirlerimi yazdım. Kaldıki ailesi değil nişanlısı hallediceğini söyleyip halledememiş aileye yüklenmek yerine nişanlısının davranışı sorgulanmalı burda mantık hatası oluyor. Kendisi nişanlıma nasıl tepki veriyim dediğine görede henüz çok bi tepki vermemiş zaten başıma böyle bişey gelmesinden korkuyordum diyor bi bakıma hazırlamış bu durumla karşılaşmaya kendini. O yüzden ya ayrı evden yada sevdikleriyle bir arada olmaktan vazgeçecek gibi görünüyor. Ve yine kendime göre yazıyorum ben sevdiklerim yanımda olmadan kendimi sahipsiz hissederdim hiç bir keyif alamazdım o düğünden insan mutluluğunu paylaşmak ister neticede

Son düzenleme:

Niye o seçim olsunki? Hem sevdikleri ile dügün yapabilir hem ayri evde kalabilir. Dedigim gibi, kv'desinin yaninda kalmasina, dislerin sikmasina gerek yok. Sehirde kiralik dairemi kalmadi da? Eger kiraci gitmiyorsa, kendileri daire kiralarlar, bu kadar basit aslinda.

Ama anladigim kadari ile sorun sadece daire ve dügün tarihi degil. Dedigin gibi, nisanlisida pek umursamiyor hiçbirseyi. Asil sikinti burda kanimca. Nisanlisi sorumsuz bir tipe benziyor. Sözünün arkasinda durmayan, yaptiklarin etkisine bakmayan insan. Asil konu sahibesinin düsünmesi gerekende bu. Böyle bir sahis ile mutlu olabilirmi?

Kiracıya önden söylendiyse nasıl çıkmıyomuş? Bi'polisi çağırmaya bakar olay. Besbelli niyetleri yok uğraşmaya hoş uğraşılacak bi'şey de yok.
Biz uyduruk öğrenci evinden yolladık istediğimiz zaman.

Eşya falan almadan kaynana evine yerleş koca iki ayda kadın oh böyle iyiymiş desin beraber oturalım desin. Nişanlın da cevap belli zaten "aranızda halledin".

Ailen yok mu senin babanlar diyemiyo mu oyuncak mı bu tüm akrabalarımız biletlerini aldı diye?

Sen ya istenmeyen gelinsin ya da aynı evde oturmak istiyo kayınvaliden.

Anlamadığım bir nokta var. Neden siz kayınvalidenizle bu konuda muhattap oluyorsunuz ki? Anneniz babanz yok mu? Bu tarz konuları benim bildiğim ya aile büyükleri konuşur ya da iki genç kendi aralarında halkederler, bir karara varır büyüklere söylerler. Sizin kayınvalidenizle konuşmanız tuhaf geldi açıkçası.

Her zaman yanimdaydi herzaman ama bu konuda ters dustuk cok canimi skti ailesi bana iyi davranmis olsaydi bende basima tac ederdm herzaman oyle olsun istedim ama olmadi bu yuzden sevdiklerim diyememde kalamam da yanlarinda beyaz esyamiza bakarken buyuk eltim icin ona bulasik makinesi almadim sanada almam diyen bi insan halbuki babam zaten almisti makine ben almayalm diyecekken bunu dedi bana ve eltimin zamaninda oyle yaygin bisey bile dgldi makine hayir alma elimlede yikarim eltimi niye atiyosn ortaya sadece nisanlima nsl bi tepki alayim diye akil danistm daha tecrubeli olan ablalarim var yorumlariniz icin tsk ederimm
sevgilerimi sunarim efenim:)

Nisanlinizin tavri hos mu sizce? Kesinlikle gostermemesi gereken bir tavir sergilemis. Ne demek aranizda halledin? Anne ve babaniz bu konuyu onun anne ve babasiyla konussun. Siz muhattap olmayin ve benim ailem de boyle istiyor deyin.

Valla iyi dusunun arkadasim. Ne kayinvalideniz ne de nisanliniz bana pek saglam papuc gelmedi.

Eger nisanlinin ailesiyle yasarsan o kiraci 2 sene cikmaz o evden ben soyleyeyim.. Senin hatan, kaynanayla birebir muhatap olman. Bu isi aile buyukleri konusur sen bosa yuz goz olma. Dugun tarihi belli herkes biletleri aldi degismeyecek kiraci cikmiyosa ev kiralayin desin ailen gecsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…