mrb kizlar konuya nerden baslayacagimi bilmiyorum uzun zamandr siteyi takip etmekteyim ve cok sey ogrendim sizlerden yanls yazarsam affedin
severek nisanlandk ailesi istemedi beni ama sabrettim bekledm ve oldu ama cok cektm cokkyaza nasipse dugunumuz olacak benim teyzelerim dayilarm amcalarm herkes avrupada sadece biz burdayiz yazin herkes benim dugunum icin gelecek gelis tarihleri belli biletlerini aldilar neyse nisanlimin kendi evinde oturcaz suan kiraci var ve sozde bu ay cikmasi gerekiyodu doseyip bayramdan snrada dugun yapcaktk ama kayinvalidem bugun aradi cikmiyo kiraci agustosun sonunda hatta eylulde yapalim dedi ozamana kadar herkes tekrar avrupaya donmus oluyo kimse olmayacak yanimda nisanlima bunu hep soyledm sıkı tut soyle ciksin kiraci dedm ama bana birak hallederm dedi ve korktugum basimada geldi canm cok skkn nisanlima nsl davranmaliyim ben simdi napim akil verin (
Boşver hiç tadınızı kaçırma ölüm yok ya ucunda 2 ay sıkın dişinizi kalın nişanlının ailesiyle sevdiklerinin yanında olması gibisi yok kendi evinize geçince zaten evliliğin ilk günlerinin acısını çıkarmış olcaksınız
Yada kira parasıyla başka ev tutabilirsiniz imkanlarınız doğrultusunda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
He ya, kadinlar hep dislerini siksinlar. Sözler tutulmadi, dügün günü degisecek felan, hiç önemi yok, yeterki kadin dislerini siksin
Konu sahibine tavsiye: Konu burda dis sikmak, fedahkarlik degil. Nisanlin ve annesi sözünü tutmadi. Nisanlani hemen ipleri eline verme, dik dur karsinda.
Kesin bir dille söylersin artik. Ya o kiracilar gidiyor, ya güzel kiralik bir daire bul diye. Dügün hiç bir kosulda ertelenmiyor diye söyleyin. Ve sakin sakin kv'denin evine tasinma. Simde 2 ay diyorlar, bi baktin 2 yil kaldin orda sinir hastasi olarak. Yani dedigim gibi ya kiralik dairede oturursunuz, ya dügün mügün yok de nisanlani.
Eminim senin tepkini görünce tavrida degisecektir.
Mrb kizlar konuya nerden baslayacagimi bilmiyorum uzun zamandr siteyi takip etmekteyim ve cok sey ogrendim sizlerden yanls yazarsam affedin
Severek nisanlandk ailesi istemedi beni ama sabrettim bekledm ve oldu ama cok cektm cokkyaza nasipse dugunumuz olacak benim teyzelerim dayilarm amcalarm herkes avrupada sadece biz burdayiz yazin herkes benim dugunum icin gelecek gelis tarihleri belli biletlerini aldilar neyse nisanlimin kendi evinde oturcaz suan kiraci var ve sozde bu ay cikmasi gerekiyodu doseyip bayramdan snrada dugun yapcaktk ama kayinvalidem bugun aradi cikmiyo kiraci agustosun sonunda hatta eylulde yapalim dedi ozamana kadar herkes tekrar avrupaya donmus oluyo kimse olmayacak yanimda nisanlima bunu hep soyledm sıkı tut soyle ciksin kiraci dedm ama bana birak hallederm dedi ve korktugum basimada geldi canm cok skkn nisanlima nsl davranmaliyim ben simdi napim akil verin (
Bu sizin görüşünüzde ben olaya kadın erkek olarak bakmadım. Çaresi olan birşey için ne huzurumu ne mutluluğumu bozarım. Ben olsam ne tepki verirdim onu yazdım en mutlu gününde sevdiklerimle olmayı herşeye yeğlerim. Düğün üstü çok masraf olur muhtemelende o kira parasının da gidecek yeri vardır bile o durumda evet imkanlar bunu gerektirdiği için bunu kabul ederdim. Ha kira parasının gidecek yeri varsada başka ev tutulur zaten. Düğün günüde benim istediğim gün olurdu. Olay kadının yada erkeğin sıkması değil bu kadar içten planlı programlı evlilik olmaz bana göre
Bence konu imkanlar degil burda. Konu burda sözlerin tutulmamasi. Eger onlar "dairemiz dügün zamana kadar hazir" diyorlarsa, sözlerini tutmalari gerekiyor. Burda besbelli konu sahibin kv'desi ipleri ellerine alma çabasi var. O kiz kv'desinin yaninda kalirsa sinir hastasi olur gider. Zaten kv'desi bu kizi istemiyormus.
Ondan dolayi diyorum "dis çekilcek bir durum yok". Ha atiyorum konu sahibi ve nisanlisinin maddi durumlari çok kötü o zaman basinda isteklerinden kesersin, gerekirse kötü evde kalirsin ve evet dislerini sikarsin çünkü durum bunu gerektiriyor. Fakat sözlerin tutulmamasi, kadinin umrunda bile olmamasi, hatta konu sahibin nisanlisinin umrunda bile degilmis olay, o zaman ortalikta "dis sikacak" bir durum yok.
Evet ama size göre yok bana göre var ve var ben oraya kendi fikirlerimi yazdım. Kaldıki ailesi değil nişanlısı hallediceğini söyleyip halledememiş aileye yüklenmek yerine nişanlısının davranışı sorgulanmalı burda mantık hatası oluyor. Kendisi nişanlıma nasıl tepki veriyim dediğine görede henüz çok bi tepki vermemiş zaten başıma böyle bişey gelmesinden korkuyordum diyor bi bakıma hazırlamış bu durumla karşılaşmaya kendini. O yüzden ya ayrı evden yada sevdikleriyle bir arada olmaktan vazgeçecek gibi görünüyor. Ve yine kendime göre yazıyorum ben sevdiklerim yanımda olmadan kendimi sahipsiz hissederdim hiç bir keyif alamazdım o düğünden insan mutluluğunu paylaşmak ister neticede
Mrb kizlar konuya nerden baslayacagimi bilmiyorum uzun zamandr siteyi takip etmekteyim ve cok sey ogrendim sizlerden yanls yazarsam affedin
Severek nisanlandk ailesi istemedi beni ama sabrettim bekledm ve oldu ama cok cektm cokkyaza nasipse dugunumuz olacak benim teyzelerim dayilarm amcalarm herkes avrupada sadece biz burdayiz yazin herkes benim dugunum icin gelecek gelis tarihleri belli biletlerini aldilar neyse nisanlimin kendi evinde oturcaz suan kiraci var ve sozde bu ay cikmasi gerekiyodu doseyip bayramdan snrada dugun yapcaktk ama kayinvalidem bugun aradi cikmiyo kiraci agustosun sonunda hatta eylulde yapalim dedi ozamana kadar herkes tekrar avrupaya donmus oluyo kimse olmayacak yanimda nisanlima bunu hep soyledm sıkı tut soyle ciksin kiraci dedm ama bana birak hallederm dedi ve korktugum basimada geldi canm cok skkn nisanlima nsl davranmaliyim ben simdi napim akil verin (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?