• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir bakın gebelik testim 🥹

• Konu Sahibi Konu Sahibi bfbf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bfbf

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2025
472
145
18
Kızlar sat 9 eylül bat 15 ekimdi. Tam bat günü silik çizgiyle öğrendim. Burda çok yazdım konuştuk kimyasalda da tam bat günü öğrenmiştim o yüzden korkum var.

İlk iki fotoğraf 15 ekime ait, diğer iki fotoğrafta bugüne ait. Biri normal biri fotoyu koyultup eklicem.

15 ekimde Awox, Bugün Predictor Early kullandım.

Koyulaşmış mı nasıl olmuş? Pazartesi doktora gidicem kan vermek istemiyorum şuan

Eklentiler

• IMG_6668.webp
    IMG_6668.webp
    85,3 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_6668.webp
    IMG_6668.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_6677.webp
    IMG_6677.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_6677.webp
    IMG_6677.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 128
Kızlar sat 9 eylül bat 15 ekimdi. Tam bat günü silik çizgiyle öğrendim. Burda çok yazdım konuştuk kimyasalda da tam bat günü öğrenmiştim o yüzden korkum var.

İlk iki fotoğraf 15 ekime ait, diğer iki fotoğrafta bugüne ait. Biri normal biri fotoyu koyultup eklicem.

Koyulaşmış mı nasıl olmuş? Pazartesi doktora gidicem kan vermek istemiyorum şuan
Koyulasmis seni çok iyi anlıyorum benim de bir kimyasalım oldu stres yapmamaya çalış en önemlisi stres

Koyulasmis seni çok iyi anlıyorum benim de bir kimyasalım oldu stres yapmamaya çalış en önemlisi stres
sanki bat geçmesine rağmen ve 2 güne göre çok koyulaşmamış gibi geliyo. Stres olmamaya çalışıyorum ama elimde olmuyor bazı durumlar. Çok zor bir süreç 🥹

sanki bat geçmesine rağmen ve 2 güne göre çok koyulaşmamış gibi geliyo. Stres olmamaya çalışıyorum ama elimde olmuyor bazı durumlar. Çok zor bir süreç 🥹
Hayır koyulasmis merak etmeyin zaten adet gecikmesiyle artıs daha da belirgin oluyormuş içinizi ferah tutun

Hayır koyulasmis merak etmeyin zaten adet gecikmesiyle artıs daha da belirgin oluyormuş içinizi ferah tutun
inşallah çok teşekkür ederim bugün gecikmenin 2. günü geç döllenme oldu sanırım pcos var. İnşallah pazartesi güzel sonuçlar alırım 🌸🩷

Dün konuşmustuk seninle aynı duyguları paylaşıyoruz şuan bende korku icinde bekliyorum ve hiç gebelik belirtim yok karnım ağriyo regl olacak gibiyim senin belirtin var mi

Koyulaşmış gayet ben de böyle takip etmiştim ilk dört gün umarım her şey güzel olur 🫶🏻

Koyulaşma hemen olmuyor zaten küçük değerler bir anda koyulaşmasını beklemeyin var gibi duruyor kan verdikten sonra netleşir

Dün konuşmustuk seninle aynı duyguları paylaşıyoruz şuan bende korku icinde bekliyorum ve hiç gebelik belirtim yok karnım ağriyo regl olacak gibiyim senin belirtin var mi
benim normalde daha erken başlardı belirtilerim. bata 1-2 gün kala belirtim olmaya başladı. göğüslerim şişti bacaklarım belim sızlamaya başladı

Koyulaşma hemen olmuyor zaten küçük değerler bir anda koyulaşmasını beklemeyin var gibi duruyor kan verdikten sonra netleşir
çok teşekkür ederim bi kimyasalım olduğu için korkuyorum sanki güzel artmıyomuş gibi düşünüyorum böyle gördükçe içimi rahatlattınız teşekkür ederim 🙈

Koyulaşmış , hangi günden itibaren testlerde gördün canım sen benim 11 maalesef erken gebelikte silik dahi göremedim

Back
X