- Konu Sahibi balbocegi35
-
Doktora cumartesi gidebilirim ancak ... Endişelendim böyle birşeyle karşılaşan vardır belki...Doktora gitmen gbi asla kimsenin aklina gelmeyecek bir fikirle geliyorum sana. Nasil?
Hiç kaşınmadı , aynaya bir baktım şok oldum nolmuş diyeBen bazen cok hararetli kaşıdıgımda olabiliyor böyle hatta uykumda bile yapabiliyorum.
Kaşıdınmı acaba
Alerjik gibi duruyo bende ne zaman patlıcan yesem benmde cenem kızarır
Yok canım işteyim ben , böcek gelse mutlaka hissederim ortalığı ayağa kaldırırım vallaBöcek falan mı geldiki acaba
ya arkadaşlar eski üyesiniz bdvye hangi konu açılır bilmeniz gerekmiyormu. bdv kurallarını defalarca yazdık burada. yapmayın artık
benim uyarı yapmak görevim. bende bunu yapıyorum. böylece diğer üyelerde yeniler,bu kuralları öğrenmiş oluyor. ayrıca bu saatten sonra bu tarz konuları kiblemeye başladım. çünkü bunda israr ediliyıor bazen. bu israrlar devam ettiğindede ceza alınıyor..Dertlendiğim bir konuyu bdv ye açmamın ne gibi sakıncası var ? Bu ddurumdan muzdarip kişiler bana görüşlerini bildirebilir... Tariz söylemlerde bulunmadan , bu konunun burda açılmayacağını söylemeniz yeterliydi , editörede o yakışır, bir mesajınız var ise özelden yazabilirdiniz kazen gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?