lutfen bir bakin

Kukrim

En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜
Pro Üye
24 Haziran 2015
40.149
155.235
798
Herkese merhabalar once.Konunun icerik olarak yeri belki burasi degil ama en cabuk burda cevaplar alabilecegimi dusundugum icin buraya yaziyorum.

Annem 64 yasinda bir ay once vajinal bolgede kasinti basladi.cesitli ilaclar kullandi ama muayene olmadan yazildi ilaclar anlatarak yani.Daha sonra cok afedesiniz vajinanin icine dogru olan kisminda bir et parcasi olustu simdide o et parcasinin ustu beyaz olmus.

Dun aksam zorla goturdum bir ozel hastaneye kadin dogumcuya.dr jinekolog onkolaga gitmeniz gerek dedi.dun geceden beri hic uyumadim.acaba kotu birsey midir diye.dr annemin israriyla antibiyotik yazdi.yazayim ama o bir fayda etmez orasi kitle olmus dedi.her kitle kotu müdür.

Basina boyle birsey gelip gecen var mi?Babam yok annem hayattaki tek varligim o kadar korkuyorum ki belki kotu birsey degildir,geçici birseydir.kendimi avutmaya guclu kalmaya ihtiyacim var ama nasil yapacagim bilemiyorum.

Her oluşan kitle kötü demek değildir.bazen kıl dönmesi olup kitleye dönüyormuş hiçbir zararı olmuyormuş ornek olarak diyorum bunu.mesela bende orda bi tüp olurmuş o tıkanmış yıllardır sis ama bir zaari yok diye doktor müdahale etmiyor agrirsa müdahale ederiz dedi.kötü dusunme yani hemen

Cok tesekkur ederim.cok kotu oldum.annemin kilosuda var ameliyatlik falan birseyse nasil olur dusunmekten sabaha kadar mafoldum.annemde agrida var.ne olur dua edin kotu birsey olmasin.

Cok tesekkur ederim.cok kotu oldum.annemin kilosuda var ameliyatlik falan birseyse nasil olur dusunmekten sabaha kadar mafoldum.annemde agrida var.ne olur dua edin kotu birsey olmasin.
Nooption arkadaşımızın dedii mantıklı muhtemelen mantar vardır ilerlemiştir.başka bir kadın dogumcuya goturun

ileri mantar canım..
doğru dürüst bir kadın doğumcuya götürün temizlenmesi lazım.. içeri ilaç sıkıp temizlik yapacaklar.
Banada oyle geldi aslinda ama dunku dr cok kotu konustu boyle zaten annem kilolu catala falan cikamadi diye sinirlendi.ablamin drun ablasi profmus pazartdsi konusCak bakalim ona gostercez ins.

Onemli birsey yoktur buyuk ihtimalle.
Kitle artik gununizde cok fazla karsilastigimiz birsey. Kitleyi aliyorlar olur biter.
Annenizi ikna edin doktorun dedigini yaosin. Antibiyotiklik birsey olsa doktor zaten verirdi.
Basit bir operasyonla alirlar kitleyi. Tahlile gonderirler tahlil sonucida insaALLAH iyi cikar.

Mantar olabilir
Anal fistül olabilir
Her kitle kötü çıkacak diye birşey yok
Birde tek doktorla kalma canım başka doktorlara da götür

Banada oyle geldi aslinda ama dunku dr cok kotu konustu boyle zaten annem kilolu catala falan cikamadi diye sinirlendi.ablamin drun ablasi profmus pazartdsi konusCak bakalim ona gostercez ins.

canım korkma profa falanda gerek yok yani.. başka kadın doğumcuya gidin hemencik hallediyorlar..
aynısını yaşadım bembeyaz ve et fışkırıyordu..
yalnız temizleme olayı sıkıntılı canımı almışlardı resmen.. 1 senelik evliydim çıktığımda eşime sakın bir gün çocuk istiyorum falan deme diye çemkirmiştim

Kitle icerde degil ya ameliyatsiz belki alınır degil mi.internetten gece baktim baya yakarak yada kaziyarak alinabiliyormus.tesekkurler ins iyi sonuclanir.

Kitle icerde degil ya ameliyatsiz belki alınır degil mi.internetten gece baktim baya yakarak yada kaziyarak alinabiliyormus.tesekkurler ins iyi sonuclanir.

oyy içim şişti o kitle değil mantar..
yakarak kazıyarak olan başka birşey kahverengi olur.. sizinki beyazmış mantar işte..

Cok Tesekkurler icimi rahatlattiniz ins anneminkide oyle birseydir.

Olabilir dogrudur. Ama doktoru iyi secin sirf amaliyat yapip para almak derdinde olan doktorlar var ozellikle ozel hastanelerde

Olabilir dogrudur. Ama doktoru iyi secin sirf amaliyat yapip para almak derdinde olan doktorlar var ozellikle ozel hastanelerde
Evet dun gitigimizde ozel kucuk bir hastne acile gittik zaten.bakalim ablamin druna bir gosterecegiz ins sonuc iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…