Cok tesekkur ederim.cok kotu oldum.annemin kilosuda var ameliyatlik falan birseyse nasil olur dusunmekten sabaha kadar mafoldum.annemde agrida var.ne olur dua edin kotu birsey olmasin.Her oluşan kitle kötü demek değildir.bazen kıl dönmesi olup kitleye dönüyormuş hiçbir zararı olmuyormuş ornek olarak diyorum bunu.mesela bende orda bi tüp olurmuş o tıkanmış yıllardır sis ama bir zaari yok diye doktor müdahale etmiyor agrirsa müdahale ederiz dedi.kötü dusunme yani hemen
Cok tesekkur ederim.cok kotu oldum.annemin kilosuda var ameliyatlik falan birseyse nasil olur dusunmekten sabaha kadar mafoldum.annemde agrida var.ne olur dua edin kotu birsey olmasin.
Banada oyle geldi aslinda ama dunku dr cok kotu konustu boyle zaten annem kilolu catala falan cikamadi diye sinirlendi.ablamin drun ablasi profmus pazartdsi konusCak bakalim ona gostercez ins.ileri mantar canım..
doğru dürüst bir kadın doğumcuya götürün temizlenmesi lazım.. içeri ilaç sıkıp temizlik yapacaklar.
Banada oyle geldi aslinda ama dunku dr cok kotu konustu boyle zaten annem kilolu catala falan cikamadi diye sinirlendi.ablamin drun ablasi profmus pazartdsi konusCak bakalim ona gostercez ins.
Kitle icerde degil ya ameliyatsiz belki alınır degil mi.internetten gece baktim baya yakarak yada kaziyarak alinabiliyormus.tesekkurler ins iyi sonuclanir.Onemli birsey yoktur buyuk ihtimalle.
Kitle artik gununizde cok fazla karsilastigimiz birsey. Kitleyi aliyorlar olur biter.
Annenizi ikna edin doktorun dedigini yaosin. Antibiyotiklik birsey olsa doktor zaten verirdi.
Basit bir operasyonla alirlar kitleyi. Tahlile gonderirler tahlil sonucida insaALLAH iyi cikar.
Tesekkurler goturecegim ins iyi bir dr.Mantar olabilir
Anal fistül olabilir
Her kitle kötü çıkacak diye birşey yok
Birde tek doktorla kalma canım başka doktorlara da götür
Kitle icerde degil ya ameliyatsiz belki alınır degil mi.internetten gece baktim baya yakarak yada kaziyarak alinabiliyormus.tesekkurler ins iyi sonuclanir.
Cok Tesekkurler icimi rahatlattiniz ins anneminkide oyle birseydir.canım korkma profa falanda gerek yok yani.. başka kadın doğumcuya gidin hemencik hallediyorlar..
aynısını yaşadım bembeyaz ve et fışkırıyordu..
yalnız temizleme olayı sıkıntılı canımı almışlardı resmen.. 1 senelik evliydim çıktığımda eşime sakın bir gün çocuk istiyorum falan deme diye çemkirmiştim
Cok Tesekkurler icimi rahatlattiniz ins anneminkide oyle birseydir.
Olabilir dogrudur. Ama doktoru iyi secin sirf amaliyat yapip para almak derdinde olan doktorlar var ozellikle ozel hastanelerdeKitle icerde degil ya ameliyatsiz belki alınır degil mi.internetten gece baktim baya yakarak yada kaziyarak alinabiliyormus.tesekkurler ins iyi sonuclanir.
Pazartesi anca gidebilecegiz ablamin druna.bildigimiz en iyi dr o.birde o gorsun bakalim.yok mu başka hastane gidin hemen..
Pazartesi anca gidebilecegiz ablamin druna.bildigimiz en iyi dr o.birde o gorsun bakalim.
Evet dun gitigimizde ozel kucuk bir hastne acile gittik zaten.bakalim ablamin druna bir gosterecegiz ins sonuc iyi olur.Olabilir dogrudur. Ama doktoru iyi secin sirf amaliyat yapip para almak derdinde olan doktorlar var ozellikle ozel hastanelerde
Tamam yazacagim tesekkur edrim ilginiz icin cok sagolun.tamam gidip dönünce yazın konuya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?