lutfen bir bakin

kanserler genel olarak, kanama, sert kitle hissi, halsizlik, yorgunluk, kilo verme gibi durumlarla ortaya çıkar. Sizin tarif ettiğiniz şey pek uyumlu değil ama ihmal etmemek gerekir. Araştırma hastanesi varsa oraya gidin derim, maddi durum elveriyorsa profların, doçların özel muaynesine.

Tesekkurler yorumunuz icin.iyi bir kadin dogumcu drumuz var onada goturecegim bakalim o ne diyecek ona gore hareket edecegim.

Persembe gunune randevu aldim.ne olur dua edin kotu birsey cikmasin.hic aklimdan atamiyorum.insallah guzel haberlerle doneriz.

Allah acil şifalar versin umarım kötü bişey yoktur.
Sizde aklınıza kötü şeyler getirmeyin dua edin.
Bazen öyle sorunlar herkeste olabiliyor mesela benim annemdede devamlı orasında Çiban çıkıyordu oda hiç iyi değil devamlı çıkması ama kötü bişey çıkmadı.

Yapmanız gereken şey iyi bir jinekolog onkologa götürmek. Orda oluşan kitlenin iyi mi kötü mü olduğunu anlayabilecek tek kişi onlar. Biyopsi, tetkikler film Vs yapılarak tanısı konulur. Umarım kötü birşey çıkmaz. O yaşlarda vajinal fıtık da görülebiliyor. Kitleyle karışmış olabilir. Böyle olsa bile durum, vakit kaybetmeden ilgili branşın doktoruna goturmelisin

Tesekkur ederim.ins bizimkindede kotu birsey cikmaz.

oyy içim şişti o kitle değil mantar..
yakarak kazıyarak olan başka birşey kahverengi olur.. sizinki beyazmış mantar işte..
Bugun goturdum annemi dr cnm.mantar dedi sanirim muayene ederken patlatti orayi annem elime gelmiyor diyor.fitil.krem.birde hap verdi .sismanlarda genelde olabiliyormus bu sekil bide seker hastalarinda.genede o parca alalim patolojiye gonderelim dedi.icim rahatladi

Kızlar sorum olacak arkadaşımın hesabı yok ben yazmam istedi erkek arkadaşıyla ters ilişki yaşamış acıyınca çekmiş kendini lavaboya giderken kan damlamş elini vijinasina kontrol amaçlı baktmis kan yokmuş eve gitmiş 1 saat sonra adet gibi kan gelmiş sizce normslmi

arkadaşın arkadaşı ile ...

Arkadasina de ki bu tur iliskiler yasamasin, cunku cok zararli ve cok gunah. Yani ters iliski yasiyor ama kendini bakire saniyor, kendini bos yere kandirmasin.
Gelen kan da adet olmustur.

Arkadasina de ki bu tur iliskiler yasamasin, cunku cok zararli ve cok gunah. Yani ters iliski yasiyor ama kendini bakire saniyor, kendini bos yere kandirmasin.
Gelen kan da adet olmustur.

Banada adetinin erken bittiğini söylemişti adet dönemiydi belli ki ozaman bekarete zarar gelmemiştir dediginiz msj direk göstercm teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…