Lütfen bir bilen cevap versin arkadaşlar

PRENSES47

Mucizem abi oluyor ❤
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
1.521
120
363
arkadaşlar ben 4yıldır bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum :43: 2düşüğüm var ve ikibuçuk yıldır hamile kalamıyorum 9yıldır prolaktin sorunum var 2aydır düşürmüştük ama bu ay yine 40 çıktı şimdi dr bana serephone verdi bide dostinexs bu ilaçlar bir arada kullanılırmı kullanan oldumu başka bir dr sakın kullanma diyo ne yapacağımı şaşırdım lütfen cevap verin şimdiden teşekkürler rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın :26:

arkadaşlar yokmu kullanan ikisini bir arada kullanıp faydasını gören varmı

merhaba geçmiş olsun o ilaçları kullanmadım ama anlayamadım ben benim ploraktinim 68 çıkmıştı ve ilaçlı hipofiz mr çektirdim ve geçti sen mr çektiremiyormusun ki benim ki çok yüksekti sen doktoruna sor istersen tekrar geçmiş olsun....

merhaba arkadaşım benimde prolaktin sorunum vardı, dostinex gerçekten işe yarıyor ne zaman kullansam düştü, ben klomen ile birlikte kullanmıştım , bi zararı olmadı ki drumda bununla ilgili bişey dememişti bana, inşallah tez zamanda sende kavuşursun ,Bu arada hayıt tohumunu denedin mi?

merhaba geçmiş olsun o ilaçları kullanmadım ama anlayamadım ben benim ploraktinim 68 çıkmıştı ve ilaçlı hipofiz mr çektirdim ve geçti sen mr çektiremiyormusun ki benim ki çok yüksekti sen doktoruna sor istersen tekrar geçmiş olsun....

merhaba , bildiğim kadarıyla prolaktini baya yüksek olanlar için hipofiz mr ı istiyorlar , o yüzden dru istememiş olabilir benimde 30- 40 arasındaydı. Birde mr çektirince yeniden hiç yükselmedi mi:26:

merhaba , bildiğim kadarıyla prolaktini baya yüksek olanlar için hipofiz mr ı istiyorlar , o yüzden dru istememiş olabilir benimde 30- 40 arasındaydı. Birde mr çektirince yeniden hiç yükselmedi mi:26:

yok hiç yükselmedi bir daha bu arada sağlıkla al bebegini kucagınaaaaa:29::54::nazar::emir_bebek::71:

sağol canım çektirdim 2defa hiperprolaktin dendi

merhaba arkadaşım benimde prolaktin sorunum vardı, dostinex gerçekten işe yarıyor ne zaman kullansam düştü, ben klomen ile birlikte kullanmıştım , bi zararı olmadı ki drumda bununla ilgili bişey dememişti bana, inşallah tez zamanda sende kavuşursun ,Bu arada hayıt tohumunu denedin mi?

sağol canım işallah evet çok içtim bir işe yaramadı

Merhaba arkadaşlar, bende de hiperprolaktemi sorunu var. Dostinex kullanıyorum. Hayıt suyunu da aldım ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Yani hergün mü içeceğim? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Ayrıca dostinex kullanarak hamile kalan var mı? İlacın yan etkisi var deniliyor. Tecrübesi olan varsa yardımcı olsun lütfen.

Back
X